1. Düzende ortadaki bosluga ne koyacagini yazmamis eleman. Oraya BK konulabilir. BK'nin oldugu yerede herhangi bir sey konulabilir. Güzele benziyor ama denemek lazim.2. Düzenin cok benzerini kullandim, 3-4 saatte eski düzenime geri döndüm...
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1. Düzende ortadaki bosluga ne koyacagini yazmamis eleman. Oraya BK konulabilir. BK'nin oldugu yerede herhangi bir sey konulabilir. Güzele benziyor ama denemek lazim.2. Düzenin cok benzerini kullandim, 3-4 saatte eski düzenime geri döndüm...Öncelikle deðerli yorumunuz için teþekkür ederim. Ben 1. düzeni kullanýyorum ama ful ana bina daha içe girmediler 1300 kupadayým þu an 2. düzene geçtim denemek amacýyla ama ful deðiþtirdim tuzak yerlerini. Siz bana hangi düzeni önerirsiniz ? Þimdiden teþekkür ederim.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1. Düzende ortadaki bosluga ne koyacagini yazmamis eleman. Oraya BK konulabilir. BK'nin oldugu yerede herhangi bir sey konulabilir. Güzele benziyor ama denemek lazim.2. Düzenin cok benzerini kullandim, 3-4 saatte eski düzenime geri döndüm...Öncelikle deðerli yorumunuz için teþekkür ederim. Ben 1. düzeni kullanýyorum ama ful ana bina daha içe girmediler 1300 kupadayým þu an 2. düzene geçtim denemek amacýyla ama ful deðiþtirdim tuzak yerlerini. Siz bana hangi düzeni önerirsiniz ? Þimdiden teþekkür ederim.1 düzeni ortadaki boslugu tamamlamak kaydi ile tavsiye edebilirim...
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1. Düzende ortadaki bosluga ne koyacagini yazmamis eleman. Oraya BK konulabilir. BK'nin oldugu yerede herhangi bir sey konulabilir. Güzele benziyor ama denemek lazim.2. Düzenin cok benzerini kullandim, 3-4 saatte eski düzenime geri döndüm...Öncelikle deðerli yorumunuz için teþekkür ederim. Ben 1. düzeni kullanýyorum ama ful ana bina daha içe girmediler 1300 kupadayým þu an 2. düzene geçtim denemek amacýyla ama ful deðiþtirdim tuzak yerlerini. Siz bana hangi düzeni önerirsiniz ? Þimdiden teþekkür ederim.1 düzeni ortadaki boslugu tamamlamak kaydi ile tavsiye edebilirim...hangi boþluk?
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap1. Düzende ortadaki bosluga ne koyacagini yazmamis eleman. Oraya BK konulabilir. BK'nin oldugu yerede herhangi bir sey konulabilir. Güzele benziyor ama denemek lazim.2. Düzenin cok benzerini kullandim, 3-4 saatte eski düzenime geri döndüm...Öncelikle deðerli yorumunuz için teþekkür ederim. Ben 1. düzeni kullanýyorum ama ful ana bina daha içe girmediler 1300 kupadayým þu an 2. düzene geçtim denemek amacýyla ama ful deðiþtirdim tuzak yerlerini. Siz bana hangi düzeni önerirsiniz ? Þimdiden teþekkür ederim.1 düzeni ortadaki boslugu tamamlamak kaydi ile tavsiye edebilirim...hangi boþluk?Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap