Bana 800 bin gelmiþti. Ama sadece 200 okçu vardý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBana 800 bin gelmiþti. Ama sadece 200 okçu vardý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ben olsam dalardým
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBana 800 bin gelmiþti. Ama sadece 200 okçu vardý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ben olsam dalardýmDaldým zaten Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama içeride deðildi depolar hepsi farklý yerlerde daðýnýkdý birazda madenlerde vardý madenlerdekileri aldým 350k civarý kadar bir þey geldi sonra köþeden girdim 2 depoyuda aldým 450k civarý topladým.