Gönderen Konu: Duvar Güncellemesi Hakkýnda  (Okunma sayýsý 2746 defa)

Çevrimdýþý Yachiru

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 27
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Grafik Tasarýmcýsý
  • 7 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Yachiru
  • Klaným : Benihime
Ynt: Duvar Güncellemesi Hakkýnda
« Yanýtla #12 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 17:18 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
düz mantýk düþünmeyelim arkadaþlar. sen iksiri çalarým duvara basarým diyeceksin. e rakipte aynýsýný yapacak. artýk o kadar kolay iksir kasamamaya labratuvarýn boþ kalmasýna klan savaþlarýnda ejder basamamaya hazýr olmalýyýz.
Ama þuanda da altýn çalarým duvar basarým iþi yok mu sanki? Sen savunma binasý geliþtirmek için altýn çalýyorsun deðil mi? Eee düþmanda aynýsýný yapcak. Sen ne yapýyorsan senin gibi yapacak olan düþmanlar da herzaman olacaktýr. Ben güncellemenin arkasýndaydým.

" Ýnsanlar kendilerinin yapamayacaklarýný senin de yapamayacaðýný söylerler. "

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 131
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nebula
  • Klaným : 1923TÜRK5
« Yanýtla #13 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 17:27 »
Bu ay içinde gelecek sanýrým..

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý AlixaN

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 59
  • Clash of Clans
  • 15 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : AlixaN
  • Klaným : kurye 46
« Yanýtla #14 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 17:55 »
doðru diyosun dostum tamam ama. þimdi mesela 30k altýn 200k iksir olan köy çok denk geliyo. ilerde o iksirleri aradýðýmýzda bulamayacaðýz. þu an benim 3 milyon iksirim var ve harcamýyorum öylesine duruyo þu an için ama 2milyon altýným var akþam bitecek. gece isteyen iksiri çalar. ama güncellemeden sonra öyle olmayacak. anlatabildim mi?

Çevrimdýþý Yachiru

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 27
  • Durumum:
  • Grafik Tasarýmcýsý
  • 7 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Yachiru
  • Klaným : Benihime
« Yanýtla #15 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 18:08 »
Yalnýz þuanda çalýnamayacaðýnýn garantisi yok. Ýþte iksir ile duvar geliþtirme olsa o iksir sende birikmez kimsede senden çalamaz. Boþ boþ duracaðýna ver duvarlar geliþsin. Yani ben böyle düþünüyorum. Senin fikrine de saygý duyuyorum.

" Ýnsanlar kendilerinin yapamayacaklarýný senin de yapamayacaðýný söylerler. "

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 131
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nebula
  • Klaným : 1923TÜRK5
« Yanýtla #16 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 18:17 »
Ýksirleri harcýyacak daha fazla yer çýkmasý gerek. Ýksir kýtlýðý olursa altýn var altýn kýtlýðý varsa iksir var diyemeyeceðim. Keþke tüm defanslar hem iksir hem altýnla yükselse Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap