Gönderen Konu: ACÝL YARDIM - iOS hesabýmý satýyorum Apple id'mi tutmak istiyorum  (Okunma sayýsý 1201 defa)

Çevrimdýþý bozgvs1

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : bozgvs
  • Klaným : Turkish-Farm
merhaba, clash of clans hesabýmý satmak istiyorum, ios cihazdan bir baþka ios cihaza satýyorum fakat Apple id mi vermek istemiyorum... bunun icin ne yapabilirim yardýmcý olabilir misiniz ? çok acil alýcý bekliyor çok teþekkürler þimdiden..

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: ACÝL YARDIM - iOS hesabýmý satýyorum Apple id'mi tutmak istiyorum
« Yanýtla #1 : 12 Eylül 2014, Cuma - 21:15 »
Supercell hiçbir zaman ne olursa olsun hesap satýþlarýný onaylamýyor aksi takdirde farkedildiðinde hesap sýnýrsýz ban yer. Bu yüzden yinede mecbur ya Game Center hesabýnýzý vereceksiniz ya da supercell'den game center ýnýzý o arkadaþýnýzýn game Centerina kayýt ettireceksiniz tabi bunun için güzel bir bahane ve oyuna saðlam para yatýranlardan iseniz iþinizi çabuk biter , iyi forumlar.

aDemm078 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Kurmay (10 Ekim 2014, Cuma - 09:56)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: ACÝL YARDIM - iOS hesabýmý satýyorum Apple id'mi tutmak istiyorum
« Yanýtla #2 : 09 Ekim 2014, Perþembe - 13:29 »
Olay anlaþýldýðýna göre, konu kilit

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Supercell hiçbir zaman ne olursa olsun hesap satýþlarýný onaylamýyor aksi takdirde farkedildiðinde hesap sýnýrsýz ban yer. Bu yüzden yinede mecbur ya Game Center hesabýnýzý vereceksiniz ya da supercell'den game center ýnýzý o arkadaþýnýzýn game Centerina kayýt ettireceksiniz tabi bunun için güzel bir bahane ve oyuna saðlam para yatýranlardan iseniz iþinizi çabuk biter , iyi forumlar.

doðru diyor  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap