Gönderen Konu: Hesabým Çalýndý veya Baþkasý Oyunuma Giriyor  (Okunma sayýsý 6072 defa)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Hesabým Çalýndý veya Baþkasý Oyunuma Giriyor
« Yanýtla #12 : 18 Haziran 2024, Salý - 11:28 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba;
Yaklaþýk olarak 2015 den buyana oynadýðým köy çalýndýn supercell ID ye baðlýydý sadece öncelikle kod gelmemeye baþladý akabinde kod gelmediði için köye giriþ yapamadým yeni gelen hesap korumasýný aktifleþtirmemiþtim dolayýsý ile  yardým destekten yazdýðýmda  otto  benden etkinleþtirme  kodu  istiyor  kod olmadýðý için   bu adýmda   takýlýyorum yardýmcý olabilirmisiniz

Merhaba,
Yardým ve Destek bölümünden Supercell'e direkt olarak ulaþabilirsiniz. Konunun mail adresinize eriþilmiþ olmasýnan ötürü kaynaklanýyor olmasý çok muhtemel.

Saygýlar.

Çevrimdýþý ONURBYRM

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ONURBYRM
« Yanýtla #13 : 18 Haziran 2024, Salý - 12:10 »
Yardým desteðe yazýyorum ama Otto sürekli benden kurtarma kodu istiyor ben bu hesapta kurtarma kodunu etkinlestirmedim

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #14 : 19 Haziran 2024, Çarþamba - 22:23 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Yardým desteðe yazýyorum ama Otto sürekli benden kurtarma kodu istiyor ben bu hesapta kurtarma kodunu etkinlestirmedim

Hesabýnýzýn baðlý olduðu mail adresinize ulaþabiliyor musunuz? Bu arada her Supercell ID hesabýnýn kurtarma kodlarý oluyor. Bunlar daha sonra tüm bilgileriniz ele geçirilmiþ olsa bile baþta sizlere kaybetmemeniz gerektiðini vurgulayan kurtarma kodlarýdýr.

Çevrimdýþý ONURBYRM

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ONURBYRM
« Yanýtla #15 : 20 Haziran 2024, Perþembe - 00:11 »
maile ulaþabiliyorum ondan  yana  sýkýntý  yok büyük  ihtimal  çalan  kiþi maili deðiþtirdi diye  düþünüyorum o yüzden  baðlý maile  kod  gelmiyor