Forum Temizleniyor %82
Merhaba arkadaþlarOyunda gem satýn almaya çalýþýyorum ama karþýma App store ye baglanamýyor die býr sorun geliyor yardýmcý olabilcek varsa sevinirim.Ýlginiz için simdiden tesekkür ederim.Not: Kredi kartýnda para mevcut ve app store ye tanýmlý
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapMerhaba arkadaþlarOyunda gem satýn almaya çalýþýyorum ama karþýma App store ye baglanamýyor die býr sorun geliyor yardýmcý olabilcek varsa sevinirim.Ýlginiz için simdiden tesekkür ederim.Not: Kredi kartýnda para mevcut ve app store ye tanýmlýinternet baðlantýnda sorun var demekki baðlantýný yenile veya deðiþtir.
Yardýmcý olucak kimse yokmu arkadaþlar.Sadece bu sorunu ben yaþamýyordurum heralde burda app storenýn uygulamasýndan girebiliyorum app store ye ama oyunda taþ almaya týklýyorum satýn al diorum app store ye baglanamadý diyor Lutfen yardým.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapYardýmcý olucak kimse yokmu arkadaþlar.Sadece bu sorunu ben yaþamýyordurum heralde burda app storenýn uygulamasýndan girebiliyorum app store ye ama oyunda taþ almaya týklýyorum satýn al diorum app store ye baglanamadý diyor Lutfen yardým.app store destek hattýna sor birde. madem bu kadar eminsin. baðlantý harici tek ihtimal ülke seçenekleri olabilir. ülkeyi deðiþtirdin mi hiç?
bi modemini resetlesen
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapbi modemini resetlesenresetliyim deniyeyim bi
Bu problem genelde tarih ve saat ayarýndan dolayý oluyor.Ayarlardan tarihi 1 sene ileri alýp öyle dene, olmazsa otomatik ayarlama yapýp tekrar dene.