Gönderen Konu: BlueStacks Root 0.9.4.4078 Verisyon ve ClasOfClans Yüklü.. FULL Hazýr Set..  (Okunma sayýsý 56741 defa)

Çevrimdýþý Emperor Neron

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Olympos
Ynt: BlueStacks Root 0.9.4.4078 Verisyon ve ClasOfClans Yüklü.. FULL Hazýr Set..
« Yanýtla #156 : 25 Þubat 2015, Çarþamba - 23:40 »
Hocam buna XmodGames kurabilirmiyiz ? Biri yanýtlayabilirmi ? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
Ynt: BlueStacks Root 0.9.4.4078 Verisyon ve ClasOfClans Yüklü.. FULL Hazýr Set..
« Yanýtla #157 : 26 Þubat 2015, Perþembe - 15:14 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Hocam buna XmodGames kurabilirmiyiz ? Biri yanýtlayabilirmi ? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Dilimizde tüy kalmadý söylemekten  Bluestacks Programý ýcýn suan Xmodegames  uygun degýldýr. sadece Rootlu telefonlara kurulmaktadýr.

Çevrimdýþý Cest

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 241
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ßeþiktaþ
  • 96 Mesajý Toplam
    174 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Cest
  • Klaným : KeyifHane
linkte vuris var duzgun bise yapmazsýnýz zaten

Terbiyesizliðin luzumu yok , Forumda' da senin gibilerin yeri yok emeðe saygý göstereceksin. Binlerce kýsý indirmiþ hiç virüs yokta sana gelince mi virüs mu oluyo.

Cest 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: uzaya (27 Þubat 2015, Cuma - 22:39), (27 Þubat 2015, Cuma - 12:46)

Çevrimdýþý Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 337
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajý Toplam
    56 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Killer1453
Programýn en güncel hali bu mu?

Çevrimdýþý ho

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ho
  • Klaným : echt
selamlar
aylardýr kullanýyorum bu programý ancak 2 gundur maalesef ggogle play hýzmetlerý durdu uyarýsý alýyorum sebebý nedýr acaba

Çevrimdýþý kkubilayy

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : kubi
teþekkürler inþallah çalýþýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #162 : 05 Mart 2015, Perþembe - 14:19 »
kaç bin kiþi indirdi, kullanýyor. ama bazý insanlarý anlamak hakikatten zor  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bilgisayarýnda ki sorunlarý yazýlýmlara atýyorlar. herkes de çalýþýp sen de çalýþmýyorsa yazýlým mý senin pc mi sorunlu bunu bile düþünemeyen insanlar var. ve ben bu insanlarý düþünüp videolar uploadlar hazýrlýyorum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: hrnckr11 (09 Mart 2015, Pazartesi - 14:18), cest (05 Mart 2015, Perþembe - 16:16), (05 Mart 2015, Perþembe - 14:27)

Çevrimdýþý LpLozi

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
bunu indirince þu oto arama falan filan yapabiliyor muyuz veya paylaþtýðýnýz bluestacks ýn normalinden farký nedir acaba

Çevrimdýþý bolat82

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : gtyred
  • Klaným : teamofýzmýr
« Yanýtla #164 : 09 Mart 2015, Pazartesi - 03:32 »
eline saðlýk üstat tþk ederim. SB GAME HACKER ile ROOT EXPLORER uygulamalarýný yükledim root explorer normal çalýþýyor lakin game hacker hatasýz yüklenmesine raðman açmýyor sebebi ne olabilir ?

Çevrimdýþý hrnckr11

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : aLkara
  • Klaným : HAÝN KOSTOK
« Yanýtla #165 : 09 Mart 2015, Pazartesi - 14:20 »
kaç bin kiþi indirdi, kullanýyor. ama bazý insanlarý anlamak hakikatten zor  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bilgisayarýnda ki sorunlarý yazýlýmlara atýyorlar. herkes de çalýþýp sen de çalýþmýyorsa yazýlým mý senin pc mi sorunlu bunu bile düþünemeyen insanlar var. ve ben bu insanlarý düþünüp videolar uploadlar hazýrlýyorum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hocam öncelikle çok teþekkür ederim saðolun varolun.Sýrf size bi teþekkür edebilmek için foruma üye oldum.Mesajý alýntý yapmaya çalýþtým beceremediysem affola.Tekrardan saðolun elinize emeðinize saðlýk

Çevrimdýþý glycool38

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Sondarbe
  • Klaným : BrewHart
Teþekkürler güzel bir paylaþým ve çok iþime yaþadý daha öne bluestacks programýný bir üninstall programý ile silmiþ ve daha sonra tekrar kurmam mümkün olmamýþtý bu program sayesinde sorunumu çözdüm.

Çevrimdýþý Hiera

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • tar ar ais
  • COC Nick : Hiera
  • Klaným : Thunder

Xmodgame kullanýlýyor mu hocam ?