Gönderen Konu: 7.Seviyeye Yeni Geçtim Barbar Kral'ým Var Neler Yapmalýyým Farming Konusunda?  (Okunma sayýsý 1998 defa)

Çevrimdýþý AhmetReyiz

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

7.Seviyeye Yeni Geçtim Barbar Kral'ým Var Neler Yapmalýyým Farming Konusunda?

Çevrimdýþý KonigsrasseTR

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 25
  • Rep Puaný : 0
  • Özel Mesaj Silindi-Admin
  • 5 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : KonigsrasseTR
  • Klaným : Betiyopya
Duvarlarýnda 6. seviye duvar olmamasýna raðmen 7. Seviyeye geçmen bence en büyük hatan olmuþ çünkü 7. Seviye köy binasýnda karþýna 6-7-8. seviye köy binalarýna karþýna alýrsýn ki 7-8. seviyelere hatta 6. seviyelere bile bu duvarlardan giriþ yapmak çok kolay. Bi kere göze bile çok kötü geliyo dolayýsýyla insan kafasýnda ben bu köye girsem alýrým algýsý oluþuyor kardeþim.Yani þu anda senin için farma yönelik düzen yok gibi biþey. Duvarlarýný en az 6. seviye yapmadan farma geçme zaten kupa sayýnda çok düþük.  Ýllaki barbar kralla biþeyler yapmak istiyosan 10 tane þifacý 1 barbar kral geri kalanýný okcu yap barbar kralla karþýlýklý giriþ köylere fazla ganimeti olanlara þifacýlarýn 8 ini barbara 2 sini okculara býrak köyü %90 alýrsýn. Umarým yardýmcý olabilmiþimdir

Ateþi tutta erisin karlar,yanýmda gördüklerinin hepsi BARBAR! -MASSAKA

Çevrimdýþý halileker2121

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 107
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    28 Kere Beðenildi
  • COC Nick : halileker2121
  • Klaným : BELAWELA
Ynt: 7.Seviyeye Yeni Geçtim Barbar Kral'ým Var Neler Yapmalýyým Farming Konusunda?
« Yanýtla #2 : 17 Aralýk 2014, Çarþamba - 00:57 »
Taþ almýþsýn . Duvarlarý yapmadan farming yapsan bile iþe yaramaz hepsini çalarlar tüm paraný duvarlara yatýr bence Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Don't forget smile...
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap