Gönderen Konu: Clan Savaş Stratejisi  (Okunma sayısı 2350 defa)

Çevrimdışı Motun

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Motun
  • Klanım : Imperial
Clan Savaş Stratejisi
« : 03 Kasım 2014, Pazartesi - 16:04 »
Merhabalar arkadaşlar
Benim köy binası seviye 8 asker geliştirmelerim ve kışlalarım biraz geri kaldı.
Şuan clan savaşında pek etkili olamıyorum tek düze bir strateji kullanıyorum ve bu yetersiz kalıyor bu yüzden bana clan savasında yararlı olacak bir şekilde geliştirme yaparak devam etmek istiyorum tavsiyeleriniz ne olur ? Önceliklerim neler olmalıdır kara iksir rahat kasabiliyorum izbe kışlayamı odaklanmalıyım domuz binici yükselterek ?  şuanki seviyeler :

Okcu - Barbar seviye 5
Dev - büyücü - duvar yıkıcı - goblin - balon seviye 4
İyileştirme büyüsü 4 diğer büyüler 3
Şifacı 2 - Ejderha 0
Ordu kampları 6

Çevrimdışı Wrking62

• FENERBAHÇE
  • 26.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • FENERBAHÇE
  • 27 Mesajı Toplam
    31 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Wrking62
  • Klanım : Authority
Ynt: Clan Savaş Stratejisi
« Yanıtla #1 : 03 Kasım 2014, Pazartesi - 17:26 »
Klan savaşında genelde domuz binicisi veya ejder kullanılır yani yükseltmen gerekenler domuz binicisi ejder ordu kampı ve büyülerin.Bunları geliştirdikten sonra başarılı olucağına eminim. Kolay gelsin şimdiden başarılar =))

Çevrimdışı SLayeR27

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Can
« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2014, Pazartesi - 18:26 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Klan savaşında genelde domuz binicisi veya ejder kullanılır yani yükseltmen gerekenler domuz binicisi ejder ordu kampı ve büyülerin.Bunları geliştirdikten sonra başarılı olucağına eminim. Kolay gelsin şimdiden başarılar =))

katılıyorum ama biniciile saldıracaksan en azından 3 olmalı ve sifa 4 olmalı,ejder ile saldırmayı düşünüyorsan kesinlikle 3 olmalıdır

Çevrimdışı YavuzSultanSelim

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajı Toplam
    3 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Rıdvan
  • Klanım : Son Türkler
« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2014, Pazartesi - 20:08 »
Klan savaşları için:Öncelikle klan kalesine yakın bir yere okçu veya benzeri bir birim koy.Daha sonra oradan uzaklaştırarak başla.Bu taktik rakibinin klan kalesindeki birimlerini yener.Bunu normal bir saldırıda da yapabilirsin.

Eğer rakibinin köy binası dışındaysa hemen saldırma.Çünkü korunaklı olabilir.
Ve okçuyu çok az basıyorsun.Senin asker kapasiten 120.Bunun 10 tanesini dev diğer hepsini okçu yapsan da olur.Ya da bunların yanında büyücü ve duvar yıkıcı da yapabilirsin.

SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ!

Çevrimdışı Motun

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Motun
  • Klanım : Imperial
« Yanıtla #4 : 03 Kasım 2014, Pazartesi - 21:05 »
Klan savaşları için:Öncelikle klan kalesine yakın bir yere okçu veya benzeri bir birim koy.Daha sonra oradan uzaklaştırarak başla.Bu taktik rakibinin klan kalesindeki birimlerini yener.Bunu normal bir saldırıda da yapabilirsin.

Eğer rakibinin köy binası dışındaysa hemen saldırma.Çünkü korunaklı olabilir.
Ve okçuyu çok az basıyorsun.Senin asker kapasiten 120.Bunun 10 tanesini dev diğer hepsini okçu yapsan da olur.Ya da bunların yanında büyücü ve duvar yıkıcı da yapabilirsin.

Cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim.
YavuzSultanSelim anlattıkların için teşekkürler okadar bilgim var savaş hakkında clan kalesi vs gibi. Sadece belli bir stratejim yok ejderim seviyesiz oldugu ıcın ejder cıkartmıyorum dev buyucu okcularla saldırı yapıyordum bazı koylerde bu şekilde 2 yıldız alıyorum eğer koy bınasını yıkabilirsem ama biraz zorlu köylerde zayıf kalıyorum. Domuz binicileri kullanarak saldırı yapsam en az kaç seviye olması gerekir birde suan kara iksirleri barbaramı öncelikli harcıyım domuz binicisinemi barbar seviye 2.

Çevrimdışı azadfatih

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 1 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
  • COC Nick : xagok--
  • Klanım : NoStopuS
« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2014, Pazartesi - 12:21 »
ejder güzeldir barbar kral at klan kalesinede pekka iste  3 tane öfke attınmı rahat alırsın.

GameCenter AzadFatihÖzkutlu /

Takımız Gönülden Seviyoruz, Gönülden Destekliyoruz. Canımızı Bile Veririz. Biz Aşığız AŞKINDA TARİFİ YOKTUR. Futbolun Holiganlığını En İyi Yapanda Galatasaray Taraftarıdır. Ayaklarını Denk Alsınlar..