Gönderen Konu: TH8 Ganimet Ordusu  (Okunma sayısı 1660 defa)

Çevrimdışı sancak319

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : NeVeROveR
TH8 Ganimet Ordusu
« : 11 Kasım 2014, Salı - 22:37 »
Uzun süredir ganimet için yaptığım saldırılardan kötü sonuçlar alıyorum,ordu kampım 185 kişilik.Barbar ve Okçularım 4,Goblinim 3. seviyede.Ganimet depolarda olduğu zaman onları almakta zorlanıyorum hatta hiç alamıyorum diyebilirim.

Çevrimdışı @rif

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 2
  • Durumum:
  • Dex
  • 57 Mesajı Toplam
    82 Kere Beğenildi
  • COC Nick : @rif
  • Klanım : baltasapi
Ynt: TH8 Ganimet Ordusu
« Yanıtla #1 : 12 Kasım 2014, Çarşamba - 11:26 »
13 Dev + 2 Sifaci (Devler tank yaparken destek olmasi icin) + 6 duvar kirici + 65 okcu + 15 Goblin +1 öfke büyüsü kullanabilirsin. Bunun yani sira "REQ" klanlarindan sürekli kalen icin asker bulabilirsin.

Önce devleri salarsin, devlerin gittigi noktaya öfke büyüsü atarsin, akabinden duvar kiricilari gönderirsin. Hava savunmasini imha etmeye yakin olduklarinda 2 sifaciyi, pesinden de okculari gönderirsin. Son olarak ihtiyac kalirsa goblinler ganimeti temizler...

Ama herseyden önemlisi askerlerinin seviyesini yükseltmen. Bu taktik icin önce dev, sonra okcu ve digerlerini sirayla yükseltmelisin...

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Tonight's the night. And it's going to happen again and again. It has to happen...
ⓓⓔⓧⓣⓔⓡ

Çevrimdışı sancak319

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : NeVeROveR
Ynt: TH8 Ganimet Ordusu
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2014, Çarşamba - 22:29 »
16 Dev basıyorum 4.seviye oldukları için çok çabuk ölüyorlar 5. seviye yapacağım ama bir türlü düzgün ordu kuramadım en kolay savaşları bile kaybediyorum,1 haftadır doğru düzgün savaş kazanamadım.