Gönderen Konu: Hýzlý ganimet kasmak istiyorum.  (Okunma sayýsý 8128 defa)

Çevrimdýþý Bahadýr Kavas

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • GALATASARAY
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bhdrkvs
  • Klaným : EXCLUSIVE
Hýzlý ganimet kasmak istiyorum.
« : 25 Þubat 2013, Pazartesi - 21:12 »
Arkadaþlar bakýyorum da adamlar 25-30 level arasý köy binasýný yükseltmiþ 7 ye. Savunma araçlarý baya iyi. Bende böyle hýzlý ganimet kasmak için ne yapabilirim? Bazý adamlar baktýmda maximum 1-2 saatte depolarý dolduruyor. (hepsi 10. seviye depolar) Bende böyle nasýl yapabilirim? Acil fikirlere ihtiyacým var.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hak ettiysem +reprepreprepreprep Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Egeege

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 47
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : hakan
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: Hýzlý ganimet kasmak istiyorum.
« Yanýtla #1 : 25 Þubat 2013, Pazartesi - 21:26 »
Kardeþim 1-2 saatte depo dolmasý çok zor ztn aþa yukarý 25 dk toplanýor ordu kendi adýma konuþuyorum kapasite 220 belki baþka arkadaþlarda daha azdýr süre öncelikle 150k lýk adamlara saldýrman lazým en az bunlarýn ganimeti nerde onu bilmen gerek eðer depoda altýn var gözüküyorsa depodadýr madenin yanýndaki ufak kutucukta altýn varsa ordadýr ona göre bir ordu toplaman lazým okçu dev goblin duvar yýkýcýlý duruma göre ataðýný þekillendirmen için, asker sayý örnekleri savaþ ve savunma taktiklerine bakabilirsin eminim kendine göre bir düzen bulursun

Egeege 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Nihat (27 Þubat 2013, Çarþamba - 15:55), Litiums (25 Þubat 2013, Pazartesi - 21:34)

Çevrimdýþý Bahadýr Kavas

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • GALATASARAY
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 25 Þubat 2013, Pazartesi - 21:33 »
Teþekkür ederim. Saðol kardeþim.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hak ettiysem +reprepreprepreprep Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Bsq

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bsq
  • Klaným : XANTHOS
« Yanýtla #3 : 26 Þubat 2013, Salý - 21:22 »
Kardes sýrf ganimet istiyorsan 15 duvar kýrýcý kalan yerin hepsini goblin cýkar yada 5tane de dev cýkar.. Sonrada ilk devleri ayrý ayrý yerlere yolla oyalamak icin savunmayý sonrada duvar kýrýcýlarla ac yolu en sonunda da 10-15 gruplar halinde tüm goblini yolla adama. Böylece saðlam ganimet toplarsýn belkide savasýda alýrsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bsq 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: mortaldnce (07 Nisan 2015, Salý - 00:51), Litiums (27 Þubat 2013, Çarþamba - 17:39)

Çevrimdýþý o2d

• At Terbiyecisi
  • 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 335
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 112 Mesajý Toplam
    302 Kere Beðenildi
  • COC Nick : O2d
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #4 : 26 Þubat 2013, Salý - 21:56 »
tas satin alarak yapanlari da unutmayalim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Bahadýr Kavas

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • GALATASARAY
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 27 Þubat 2013, Çarþamba - 17:41 »
tesekkürler artýk buldum taktiði çok online olmak gerek Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bugün saat 12.30 dan 14.30 a kadar 2 saate depolarý fulledim binayý 7.ye yükseltme emriini verdim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 900-1000 kupa arasýndaki adamlarda ganimet bol Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý 4Ody

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : JabbaWockeezZ
  • Klaným : Dostlar Kahvesi
« Yanýtla #6 : 01 Mart 2013, Cuma - 14:58 »
caným kardeþim öncelikle adamlarýn depolarýna bak. (saldýracagýn adamlarýn) depolarý boþ ve cok ganimet görünüyorsa madenlerinin yanýna birer okcu koy baktýn yukardaki ganimet cok hýzlý düþüyor içeriye hiç ugrasma madenleri düþür güzel ganimet alýrsýn bu bir. Bir digeri savunmaya gelince savunmalarýný güclendir ama sakýn madenlerini güçlendirme deðmez onlar en en en en son yapacagýn þeyler. bide ordu olarak kendi stilini bul. Kimileri cok güzel goblin filan kullanýr kimileride beceremez ( bnm gibi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ) okcu kullanýr. zamanla herseyi yaparsýn. ve son diyecegim köy bnalarýný yükseltmek için cok acele etme

4Ody 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mortaldnce (07 Nisan 2015, Salý - 00:53)

Çevrimdýþý Bahadýr Kavas

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • GALATASARAY
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 01 Mart 2013, Cuma - 20:27 »
Teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Tamammý

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 103
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
  • COC Nick : aybar 98
« Yanýtla #8 : 01 Mart 2013, Cuma - 21:10 »
tas satin alarak yapanlari da unutmayalim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

gerçekler

Tamammý 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: gre2 (07 Temmuz 2014, Pazartesi - 19:45)

Çevrimdýþý galya

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Galya
  • Klaným : it the fcuk2
« Yanýtla #9 : 26 Mart 2013, Salý - 19:55 »
Köy binaný dýþarý koyup depolarý havanlar ve büyücü kuleleriyle içeri koy sonra da üstüne 3kat duvar ör.Adamlarýn %90ý köy binana saldýrýcak ve duvarlarý geçmeye çalýþýrken senin savunman adamýn askerlerini düþürecek.Böylece kalkan alýp askerlerin korunmuþ olucak kardeþim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý teymur_99

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 219
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 38 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
  • COC Nick : teymur
« Yanýtla #10 : 26 Mart 2013, Salý - 20:06 »
hic bir vakir havan ve sihirbaz kulalerini yan-yana koyma pisman olursun ildirim buyusuyle ikiside gider yani kayp edersin  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kaaha

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 39
  • Durumum:
  • 7 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • Klaným : Deliler
« Yanýtla #11 : 29 Mart 2013, Cuma - 17:49 »
Ben 7 dev, 7 Duvar yýkýcý, 25 okçu, 100 goblinle ganimet kasýyorum bu aralar. Tavsiye ederim.