þimdi 2 adet sorum var 1 tane abcd isimli köyünüz var 2 tane game center hesabýnýz var bu köyü bu 2 hesabada ayný anda kopyalayblrmsnz yani ikisinede girdinizmi bu abcd isimli köy açýlýrmý???
2.Soru: eðer olmuyorsa yukardaki soru.ben asýl gamecenter hesabýndan oyunu silsem silsem derken oyundan komple baþka cihazlarda girilmiþ abcd isimli hesaplarýda silermi yani þöyle benm hesabýma biri girmiþ ben þifreyi deðiþtirdim ama onun telefonunda açýk oldugu için hala oyunuma girip saçma sapan iþler yapýyor ben hesabý oyundan komple silersem icloud fln diðer cihazlardaki benm köyüm silinirmi? acill
kýsaca þöyle özetleyim 1 tane köyü 2 farklý game center hesabýnda olablrmi...--
iphone4s var birde iphone 5 atýyorum bunlar var bu 2 telefondada ayný hesap yüklü köy yani þimdi birinde farklý bir game center hesabý var nasý anlatayým bilemedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap þimdi siz arkadaþýnýzýn telefonunda kendi hesbaýnýzý actýnýz oyuna girdi sizin köye yani sonra hesaptan cýkýs yaptýnýz þifreyi fln bilmiyo ama o telefonda acýk kaldý köyünüz kendi telefonunuzdan game center hesabýunýzý komple silerseniz arkadaþýnýzýn telefonundan gidermi oyun??