şimdi 2 adet sorum var 1 tane abcd isimli köyünüz var 2 tane game center hesabınız var bu köyü bu 2 hesabada aynı anda kopyalayblrmsnz yani ikisinede girdinizmi bu abcd isimli köy açılırmı???
2.Soru: eğer olmuyorsa yukardaki soru.ben asıl gamecenter hesabından oyunu silsem silsem derken oyundan komple başka cihazlarda girilmiş abcd isimli hesaplarıda silermi yani şöyle benm hesabıma biri girmiş ben şifreyi değiştirdim ama onun telefonunda açık oldugu için hala oyunuma girip saçma sapan işler yapıyor ben hesabı oyundan komple silersem icloud fln diğer cihazlardaki benm köyüm silinirmi? acill
kısaca şöyle özetleyim 1 tane köyü 2 farklı game center hesabında olablrmi...--
iphone4s var birde iphone 5 atıyorum bunlar var bu 2 telefondada aynı hesap yüklü köy yani şimdi birinde farklı bir game center hesabı var nası anlatayım bilemedim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap şimdi siz arkadaşınızın telefonunda kendi hesbaınızı actınız oyuna girdi sizin köye yani sonra hesaptan cıkıs yaptınız şifreyi fln bilmiyo ama o telefonda acık kaldı köyünüz kendi telefonunuzdan game center hesabıunızı komple silerseniz arkadaşınızın telefonundan gidermi oyun??