Gönderen Konu: Hesap game center önemli  (Okunma sayýsý 2026 defa)

Çevrimdýþý uzumakiumut

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Hesap game center önemli
« : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 00:52 »
þimdi 2 adet sorum var 1 tane abcd isimli köyünüz var 2 tane game center hesabýnýz var bu köyü bu 2 hesabada ayný anda kopyalayblrmsnz yani ikisinede girdinizmi bu abcd isimli köy açýlýrmý???
  2.Soru: eðer olmuyorsa yukardaki soru.ben asýl gamecenter hesabýndan oyunu silsem silsem derken oyundan komple baþka cihazlarda girilmiþ abcd isimli hesaplarýda silermi yani þöyle benm hesabýma biri girmiþ ben þifreyi deðiþtirdim ama onun telefonunda açýk oldugu için hala oyunuma girip saçma sapan iþler yapýyor ben hesabý oyundan komple silersem icloud fln diðer cihazlardaki benm köyüm silinirmi? acill

kýsaca þöyle özetleyim 1 tane köyü 2 farklý game center hesabýnda olablrmi...--
iphone4s var birde iphone 5 atýyorum bunlar var bu 2 telefondada ayný hesap yüklü köy yani þimdi birinde farklý bir game center hesabý var nasý anlatayým bilemedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  þimdi siz arkadaþýnýzýn telefonunda kendi hesbaýnýzý actýnýz oyuna girdi sizin köye yani sonra hesaptan cýkýs yaptýnýz þifreyi fln bilmiyo ama o telefonda acýk kaldý köyünüz kendi telefonunuzdan game center hesabýunýzý komple silerseniz arkadaþýnýzýn telefonundan gidermi oyun??

« Son Düzenleme: 29 Kasým 2014, Cumartesi - 01:58 Gönderen: uzumakiumut »

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: Hesap game center önemli
« Yanýtla #1 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 10:58 »
keþke bu soruyu bu kadar karýþtýrmasaydýn  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

1 adet köyünüz var bunu iki farklý gamecenter hesabýna kopyalayabileceðini sormuþsun, ilkin bunun cevabýný veriyim: bu mümkün deðin oyun tek hesap üzerinden oynanýr, yani baþka bir hesaba aktaramazsýn.

diyelim ki arkadaþýnýzýn cihazýnda köyü açýp gamecenter giriþi yaptýnýz, daha sonra kendi cihazýnýzda ki gamecenter hesabýný silerseniz arkadaþýnýzýn cihazýnda köye giriþ engellemiþ olmazsýnýz bunun için. Hesabý arkadaþýnýzýn cihazýndan silmeniz gerek. Açýkçasý gamecenter þifresini girip köyü açmadýkçý o köye kimse ulaþamaz.

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzumakiumut (29 Kasým 2014, Cumartesi - 17:00)

Çevrimdýþý uzumakiumut

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 17:00 »
þimdi arkadaþýmda game center hesabýmý actým sonra cýkmadým þifreyi deðiþtirdim hala acýk kalýrmý

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 19:58 »
Hesabý o cihazdan kaldýrman en iyisi

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzumakiumut (30 Kasým 2014, Pazar - 15:44)

Çevrimdýþý uzumakiumut

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 30 Kasým 2014, Pazar - 15:45 »
Teþekkür ederim konuyu kilitleyebilirsin..