Gönderen Konu: TH9 Altýn ve Kara Ýksir Koruyucu Süper Labirent Düzeni  (Okunma sayýsý 6995 defa)

Çevrimdýþý lemans

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 145
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 66 Mesajý Toplam
    117 Kere Beðenildi
  • COC Nick : RECKLESS
  • Klaným : AY-YILDIZ (Lider)
Ganimetinize göre altýn ve iksir depolarýnýn yerini deðiþtirebilirsiniz..

Gerçekten süper bir düzen..

Tek eksiklik herolar biraz dýþarýda..

lemans 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Ahmetbatuu (04 Ocak 2015, Pazar - 00:39)

Çevrimdýþý Ahmetbatuu

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ahmetbatuu
  • Klaným : Sigma
Ynt: TH9 Altýn ve Kara Ýksir Koruyucu Süper Labirent Düzeni
« Yanýtla #1 : 04 Ocak 2015, Pazar - 00:40 »
çok güzele benziyor. Þuan denemek için kurdum fakat anlayamadým bir nokta var. X toplarý sadece kara için deðil mi duruþlarý öyle gösteriyor

Level 97
Th:9
Nickname:ahmetbatuu
Clan:Sigma

Ahmetbatuu 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Flesteen (05 Mart 2015, Perþembe - 13:17)

Çevrimdýþý lemans

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 66 Mesajý Toplam
    117 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 04 Ocak 2015, Pazar - 02:02 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
çok güzele benziyor. Þuan denemek için kurdum fakat anlayamadým bir nokta var. X toplarý sadece kara için deðil mi duruþlarý öyle gösteriyor

O bulunduðunuz ligde size baðlý..Altýn liglerindeyseniz çok hava saldýrýsý almazsýnýz o yüzden kara yapmak daha mantýklý..

7 seviye devler ile bir saldýrý aldým bu düzen ile 2.xtopu inþaattaydý..8 depodan 6 tanesi patladý kara iksir deposu da patladý..

Çevrimdýþý Ahmetbatuu

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ahmetbatuu
  • Klaným : Sigma
« Yanýtla #3 : 04 Ocak 2015, Pazar - 09:53 »

O bulunduðunuz ligde size baðlý..Altýn liglerindeyseniz çok hava saldýrýsý almazsýnýz o yüzden kara yapmak daha mantýklý..

7 seviye devler ile bir saldýrý aldým bu düzen ile 2.xtopu inþaattaydý..8 depodan 6 tanesi patladý kara iksir deposu da patladý..

Oooo Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kötü olmuþ kardeþim geçmiþ olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ben þuan denemedeyim bakalým nasýlolucak. Köy binasý dýþarýda ya daha içeriye girmeye çalýþan olmadý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Level 97
Th:9
Nickname:ahmetbatuu
Clan:Sigma

Çevrimdýþý lemans

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 66 Mesajý Toplam
    117 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 04 Ocak 2015, Pazar - 11:37 »

Oooo Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kötü olmuþ kardeþim geçmiþ olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ben þuan denemedeyim bakalým nasýlolucak. Köy binasý dýþarýda ya daha içeriye girmeye çalýþan olmadý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Altýn ve iksir 8 milyona vurunca haliyle th10 full 7 seviye askerlerle saldýrý aldýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

lemans 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Ahmetbatuu (04 Ocak 2015, Pazar - 19:53)