Gönderen Konu: Düşük Seviyede Usta Lige Çıkmak ve 1.000 Taş (Elmas) Kazanmak 2016 (Güncel)  (Okunma sayısı 22762 defa)

Çevrimdışı Thebingbang

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 1
  • Durumum:
  • Bugünü hak ederek yaşa ki; Yarın dünü düşünme.
  • 20 Mesajı Toplam
    31 Kere Beğenildi
  • COC Nick : ThanaToS
  • Klanım : B.E.S. Empire
Herkese merhabalar.

Öncelikle anlatacağım konu köy binası 6-7-8'i kapsamaktadır. Köy binası 9,10,11 olan oyuncular zaten rahatlıkla usta lige hatta şampiyon lige bile çıkabilirler, ama tabi yine de okumanız da fayda var. Belki azda olsa yardımı dokunur.

Bildiğiniz üzere kupa sayınızı 2600 yaptığınızda Usta lige çıkıyor ve 1.000 Elmas ve 500 XP kazanıyorsunuz. Malum durumu olan var olmayan var herkes oyuna para yükleyemiyor. Usta Lige çıkarak dördüncü inşaatçıyı alabilirsiniz. Ama Usta lige çıkmakta hayli bir zor. Şimdi size Usta Lige çıkmak için bazı taktikler vereceğim ve püf noktalar söyleyeceğim.

1- Bunu söylememe gerek var mı bilmiyorum ama köy binası köşede olan oyuncu gördüğünüz an saldırmanız lazım. Yüksek seviye köy binalarına dikkat edin. Yakınlarda cehennem kulesi gibi yüksek hasar veren birimler varsa bu köye saldırmayın. Kesinlikle riske girmeyin. Çünkü kaybedeceğiniz 20-30 kupa size yarım saat - bir saat olarak geri dönebilir.

2-Kesinlikle ve kesinlikle köy binanızı dışarı koymalısınız. Şimdi  bu adam kupa kazanmamızı söylüyor ama köy binamızı dışarı koymamızı da söylüyor diyeceksiniz. Ama durum böyle değil. Eğer köy binanız içeride olursa köyünüz %100 yağmalanır ve -30, -35 yersiniz. Ama dışarı koyarsanız bu rakam -10, -15'e kadar düşecektir.

3-Ordu Kampınız kesinlikle dolu olsun. Köy binası nasıl olsa dışarıda 10 adam ile bile alırım dersiniz ama yanlardan dört Gizli Tesla çıkar, pişman olursunuz. Büyülerinizi, Klanınızdan aldığınız birlikleri ve varsa kahramanlarınızı da yanınıza almayı kesinlike ihmal etmeyin ama bunları zor durumda kalırsanız kullanın.

4-Sabırlı olmanız şart. Kristal lige geldikten sonra dışarı köy binası olan oyuncu pek bulamazsınız. Kesinlikle köy binası 10 ve 11 olan oyunculara saldırmaktan kaçının. Büyük sıkıntı yaşarsınız. Yeri gelecek yarım saat düzgün bir köy bulamayacaksınız. Eğer ben dayanamam pes ederim diyorsanız en başından vazgeçin, zamanınıza yazık.

-Kullanacağınız ordu ilk başta Dev okçu hatta okçu barbar bile olabilir. Ama bir süre sonra bunu full ejder + yıldırım büyüsü şeklinde yaparsanız bu emin olun çok işinize yarayacaktır. Evet ejder biraz maliyetli ve hemen çıkan bir birlik değil belki ama sizi 2600 kupaya sırtında taşıyarak götürecektir, emin olabilirsiniz. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Not:
-Kristal Lige çıktığınızda 250 Elmas kazanıyorsunuz. Toplam 1250 kazanmış oluyorsunuz.
-Ben tamamen Okçu-Barbar kullandım. İki kışlada Barbar, iki kışlada da hep okçu bastım.
-Usta lige çıkmaya çalışırken Kışlaları, Büyü fabrikasını ve ve kara büyü fabrikasını sakın yükseltmeyin. Bunlar sizi çok yavaşlatacaktır.
-Kupa kasarken aynı zamanda ganimet kasmaya çalışmayın. Düşük seviye köy binasında ikisinden birini seçmeniz gerekecek ne yazık ki.
-Ben hiç riske girmeden savaştım ve her zaman Yıldırım Büyüsü ve deprem büyüsü kullandım. Zor durumda kalmadıkça bu büyüleri kullanmadım.

Eksiğimi, yanlışım, yazım hatam varsa lütfen kusura bakmayın. Eğer bildiğiniz başka taktikler, püf noktalar ve notlar varsa lütfen konu altına yazın, arzu ederseniz ben de yazıma eklerim. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2016, Pazar - 18:37 Gönderen: Thebingbang »

Kötü biri olduğumu söyleyenlerin hepsi. Sahip olduğum iyi niyetlerimin katilleriydi.

Thebingbang 'nin Mesajlarını Beğenen 9 Kullanıcı: playboy4402 (23 Haziran 2015, Salı - 01:32), uzaya (08 Haziran 2015, Pazartesi - 22:12), (07 Haziran 2015, Pazar - 00:27), avigator20 (07 Mayıs 2015, Perşembe - 22:06), SEYNUR ISMAYILOV (02 Mayıs 2015, Cumartesi - 21:06), mustafaozturk (02 Mayıs 2015, Cumartesi - 13:15), caner34 (29 Nisan 2015, Çarşamba - 17:20), kozalak (16 Nisan 2015, Perşembe - 17:43), ogzcrdak (21 Şubat 2015, Cumartesi - 11:57)

Çevrimdışı RichieRich

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
  • COC Nick : RichieRich
  • Klanım : ZeroTolerance
Ynt: Düşük Seviyede Usta Lige Çıkmak ve 1.000 Taş (Elmas) Kazanmak
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2015, Salı - 10:48 »
kaç günde çıktın ?

RichieRich 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: SEYNUR ISMAYILOV (02 Mayıs 2015, Cumartesi - 21:08), mustafaozturk (02 Mayıs 2015, Cumartesi - 13:15)

Çevrimdışı Thebingbang

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 20 Mesajı Toplam
    31 Kere Beğenildi
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2015, Salı - 13:33 »
Benim beş günümü aldı. Ama bilgisayarda günde ortalama 4-5 saat CoC  oynadım.

Kötü biri olduğumu söyleyenlerin hepsi. Sahip olduğum iyi niyetlerimin katilleriydi.

Thebingbang 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: SEYNUR ISMAYILOV (02 Mayıs 2015, Cumartesi - 21:07), mustafaozturk (02 Mayıs 2015, Cumartesi - 13:15)

Çevrimdışı caner34

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
  • COC Nick : HÜNKAR
« Yanıtla #3 : 29 Nisan 2015, Çarşamba - 17:29 »
Gayet güzel hazırlanmış bir konu eline sağlık. Ben buraya çıkarsam inş 5. yi alacağım dua edin bana Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 80lv im Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

caner34 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: mustafaozturk (02 Mayıs 2015, Cumartesi - 13:15)

Çevrimdışı mustafaozturk

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
  • COC Nick : DeaDeviles_05
  • Klanım : KozKupa
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2015, Cumartesi - 13:13 »
Gerçekten güzel konu ayni şeyleri bende yaptım yildirim kullanmadim tek fark öfke kullandım hep çarşamba aksamiydi başladığım de cama gece 2 de bitti benimde full oyunda olursa gerçekten cikmamaya özen gösterin intikam satmamaları için

mustafaozturk 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: SEYNUR ISMAYILOV (02 Mayıs 2015, Cumartesi - 21:07)

Çevrimdışı Thebingbang

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 20 Mesajı Toplam
    31 Kere Beğenildi
« Yanıtla #5 : 03 Mayıs 2015, Pazar - 23:14 »
Yorumlarınız için çok teşekkürler. Umarım en erken zamanda çıkar ve 5.inşaatçıyı alırsınız Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Evet oyundan ne kadar az çıkarsak o kadar iyi. Ben sadece geceleri çıkıyordum. Hatta bir ara köylülerin bir kaç dakika dinlensin diye hata veriyordu Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Thebingbang 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: caner34 (07 Mayıs 2015, Perşembe - 23:13)

Çevrimdışı MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Mustafa
  • Klanım : SAMPIYONTAKIM
« Yanıtla #6 : 04 Mayıs 2015, Pazartesi - 17:03 »
Hocam daha önce 30 levelde denemiştim bazı arkadaşlarımız takipteydi 2300'de pes etmiştim şimdi ise 2500 lerdeyim bir zamandan sonra canım sıkılıyor 60 70 okçu ile giriyorum yok klan kalesinden çıkan askerler yok son seviye teslalar son seviye iskelet tuzakları derken -30'u yiyorum bütün hevesim kaçıyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 2500 deyim dışarda köy binası bulmak nerdeyse imkansız 1 saatte  1 tane bulamadığım zamanlar oldu dil değiştirdiğim halde onu geçtim kristal 3 adamları getiriyor sürekli onlarda %100 aldığım taktirde 4 kupa veriyor ki %50 zor alıyorum zaten Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap TH8 usta 3 veya kristal 1 gelicek ki anca 5 kupa alayım işler baya zorlaştı bu akşam 100 kupa kasıp 1000 taşı almayı denicem başarı olur ise bir video çekip ustaya çıkmak isteyenleri aydınlatacağım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Tam bir ganimetçi ..

Tüm gelişimim sürekli güncel .

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

MustafaUzelz 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: caner34 (07 Mayıs 2015, Perşembe - 23:14)

Çevrimdışı devriyel

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
  • COC Nick : mr.lion
« Yanıtla #7 : 09 Mayıs 2015, Cumartesi - 18:43 »
forumdaki ilk mesajimda tecrubelerimden bahsetmek istiyorum. kb 9 okcu barbar 5 seviye ile elimi kolumu sallaya ciktim. 1 gunde usta lige cikip 1000 tasimi aldim. simdi size uyguladigim taktigi anlatayim.
oncelikle gordugum herkes kupa kasmak icin disaridaki koy binalarina saldiriyor. ancak oyundan ciktiginiz anda intikam yiyerek aldiginiz 4-5 kupayi 30-40 kupa olarak geri veriyorsunuz. ayrica kaptirdiginiz ganimet, asker basmak icin kullandiginiz iksir, koy aramak icin aradiginiz altin ile ciddi sekilde zarar ediliyordu.
benim taktigimde ise asker basmaya, koy aramaya gerek yok. ben 2200 kupadayken usta lige cikmaya karar verdim ve taktigimi uygulamaya basladim. depolarimdaki altin ve iksir oranini minimuma cektim. yaklasik 150.000 civari altin ve iksirim vardi. sonra koy binamida iceri aldim. boylece ganimet olmadigi icin cezbedici o lmayan bir hedef haline geldim. yapmam gereken sadece oyunu kapatip kupa dusenlerin koyume saldirip yenilmelerini beklemekti. bu sure zarfinda saldiri alip kupa kaybetmedimmi? tabiki kaybettim. ancak zaten kupalar havadan geliyordu. yani kaybedilen kupalarin bir onemi yoktu. ara ara girip koyume kalkan gelmisse onu bozuyordum. ben bu sekilde 2200 kupadan 2560 kupaya bir gunde hic zorlanmadan ciktim. gerisinide kendim tamamladim.
yaptigim taktigi deneyin zorlanmadan ve altin iksir kaybetmeden usta lige cikin.

not. telden yazdigim icin imla hatalarini mazur gorun.

Çevrimdışı caner34

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
  • COC Nick : HÜNKAR
« Yanıtla #8 : 10 Mayıs 2015, Pazar - 19:26 »
forumdaki ilk mesajimda tecrubelerimden bahsetmek istiyorum. kb 9 okcu barbar 5 seviye ile elimi kolumu sallaya ciktim. 1 gunde usta lige cikip 1000 tasimi aldim. simdi size uyguladigim taktigi anlatayim.
oncelikle gordugum herkes kupa kasmak icin disaridaki koy binalarina saldiriyor. ancak oyundan ciktiginiz anda intikam yiyerek aldiginiz 4-5 kupayi 30-40 kupa olarak geri veriyorsunuz. ayrica kaptirdiginiz ganimet, asker basmak icin kullandiginiz iksir, koy aramak icin aradiginiz altin ile ciddi sekilde zarar ediliyordu.
benim taktigimde ise asker basmaya, koy aramaya gerek yok. ben 2200 kupadayken usta lige cikmaya karar verdim ve taktigimi uygulamaya basladim. depolarimdaki altin ve iksir oranini minimuma cektim. yaklasik 150.000 civari altin ve iksirim vardi. sonra koy binamida iceri aldim. boylece ganimet olmadigi icin cezbedici o lmayan bir hedef haline geldim. yapmam gereken sadece oyunu kapatip kupa dusenlerin koyume saldirip yenilmelerini beklemekti. bu sure zarfinda saldiri alip kupa kaybetmedimmi? tabiki kaybettim. ancak zaten kupalar havadan geliyordu. yani kaybedilen kupalarin bir onemi yoktu. ara ara girip koyume kalkan gelmisse onu bozuyordum. ben bu sekilde 2200 kupadan 2560 kupaya bir gunde hic zorlanmadan ciktim. gerisinide kendim tamamladim.
yaptigim taktigi deneyin zorlanmadan ve altin iksir kaybetmeden usta lige cikin.

not. telden yazdigim icin imla hatalarini mazur gorun.

kardeş böyle bir taktikle 1 günde o kadar kupa kasman gerçekten çok garip. Tebrikler.

Çevrimdışı devriyel

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
« Yanıtla #9 : 11 Mayıs 2015, Pazartesi - 16:04 »
dedigim gibi siz hicbir sey yapmiyorsunuz. sadece altin iksirinizi minimum seviyede tutun ve kupa dusenlerin size saldirmasini bekleyin. koyunuza kalkan gelirse kalkani bozun. yapmaniz gereken hepsi bu.
hatta soylede ekleme yapayim. iki gun oncesi ganimet kasarken 2100 lerde olan kupam 1650 ye kadar dusmustu. hemen okcuyu 7 ye basip altini sifirladim. koy binamida iceri aldim. dun kupam 2200 e cikti bu sekilde.

not dusmek istiyorum.
benim yaptigim taktikte siz kimseye saldirmadiginiz icin intikam yeme durumunuzda yoktur.
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, Pazartesi - 16:12 Gönderen: devriyel »

devriyel 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: caner34 (13 Mayıs 2015, Çarşamba - 00:00)

Çevrimdışı MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Mustafa
  • Klanım : SAMPIYONTAKIM
« Yanıtla #10 : 12 Mayıs 2015, Salı - 16:17 »
Yakında usta lige nasıl çıkılır adlı bir video çekicem hatta video hazır akşam sesli anlatım ile sizlere sunucam bir aksilik olmazsa.

Tam bir ganimetçi ..

Tüm gelişimim sürekli güncel .

MustafaUzelz 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: caner34 (13 Mayıs 2015, Çarşamba - 00:00)

Çevrimdışı devriyel

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
« Yanıtla #11 : 13 Mayıs 2015, Çarşamba - 19:48 »
sabah 2000 kusurlerdeydi kupam. su anda 2442. sabahtan beri 6 tanede saldiri aldim. o da iksir deposundan 2 k civari kara iksir calmalarindan kaynaklaniyor. kara iksir deposunu alan savasi bitiriyor. simdi bu sekilde sampiyonlar ligine cikabilirmiyim onu deniyecem.

devriyel 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: caner34 (17 Mayıs 2015, Pazar - 15:41)