Gönderen Konu: GAME CENTER BUTONU YOK  (Okunma sayýsý 2189 defa)

Çevrimdýþý rotz

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
GAME CENTER BUTONU YOK
« : 23 Þubat 2015, Pazartesi - 11:28 »
Arkadaþlar merhaba 2 tane problemim var eðer bilen arkadaþ varsa çok sevinirim clashofclans a bir çok kez mail ve oyun içinden mesaj yazdým ancak sürekli robot cevap veriyor saðlýklý bir mesaj atýlmýyor umursanmýyor ingilizce ve türkçe  olarak denedim 2 türlüde þimdi gelelim 2 soruma
1.evet ios dan androide bir hakkýmýz var baðlama için zamanýnda yaptým andorid tabletime ancak giriþ yaptýgým mailin þifresini bir türlü bulamýyorum adres doðrumu onuda bilmiyorum tablette de o mail giriþi þuan yapýlý deðil formatladým acaba detaylý mail atýpta cihaz baðlamayý sýfýrlatan oldumu? yani baþka türlü androidde bir daha oynama gibi bi þansým yok varsa çözümü sölerseniz sevinirim.
2. iphone 4s ios 8 .1.2 yüklü cihazda herþey son sürüm ancak oyunda ayarlara girdiðinizde facebook baðlandý yazýsýnýn saðýnda game center baðlandý butonu yok ama oyuna giriþte hoþgeldiniz diye ismim yazýyor buton neden gözükmez? oyunu sýldým yukledým kapatým actým vs herþeyý denedým .

son bonus soru olarak aklýma gelen bluestacks uygulamasýný win8 kullanýyorum ios olarak açabilirmiyiz android için oldugunu býlýyorum bu uygulamanýn acaba ios içinde direk gamecenter ile giriþ yapýp windows da oynayabilme yolu varmýdýr andoridde oynayamýyorum bari bilgisayardan gamecenter mailimle giriþ yapýp oynýyým dedim

Þimdiden teþekkür ederim uzun zamandýr bunlara cevap alamýyorum hiç bir yerden bilen arkadaþlar yardýmcý olursa sevinirim

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2734
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: GAME CENTER BUTONU YOK
« Yanýtla #1 : 23 Þubat 2015, Pazartesi - 14:11 »
bluestacks android dir ios açýlmaz,þifreni hatýrlaman için önce google ile görüþüp çaba göstermen lazým þifremi unuttum vs . bu konuda destek dolancýlýk olduðu için tam anlamayla saðlanmamaktadýr. Tavsiyem þifreni hatýrlaman için gereðini yapman aksi halde supercell 'le iletiþime geçip cevap beklemek dýsýnda yapabileceðin birþey yok .

Çevrimdýþý rotz

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 23 Þubat 2015, Pazartesi - 16:25 »
hmm bluestack tam anlamýyla emýn degýldým kýmýsý ýos u da calýstýrýo falan heralde cýhaz baðla deyýp öle yaptýklarý ýcýn dedýler google hotmaýl ýcýnse sureklý ugraþtým da ordanda býþey cýkmýcak heralde supercell e de maýl attým dedýgým gýbý sureklý robot cevap verýo yardýmcý olmuyolar adam akýllý halbuký oyun elýmde ýos maýlý bende cok zor býþey olmasa gerek bütün býlgýlerý verdýkden sonra cýhaz baðlamaya býr hak daha vercek oyunun bu kýsmý acayip saçma olmuþ biþeyi kaybettiðinde kimse yanýnda degýl çözüm 0 napcam býlmýyom böle devam etcez heralde sadece telden telefondanda küçücük insan sýkýlýyo

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2734
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #3 : 04 Mart 2015, Çarþamba - 14:31 »
inanýn support ekibi sizden daha cok sýkýlmýþ bir durumda bu konuda , gerekli uyarýlarý okumadan hemen iþ bitsin diye telefona aktarýp oyunu oynamaya heves ediyor ne bir hesaba baðlama ne þifre ne not etme ...