Gönderen Konu: Androiddeki köyümü ios'a aktaramıyorum  (Okunma sayısı 2344 defa)

Çevrimdışı weedjrz

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Durumum:
  • McMurphy
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
  • COC Nick : McMurphy
  • Klanım : Siyah Sancak
Androiddeki köyümü ios'a aktaramıyorum
« : 28 Şubat 2015, Cumartesi - 19:10 »
Yeni Apple Kimliği aldım, önce gamecenter verilerini sildim sonra oyunu kaldırdım. Gamecenter'a giriş yaptıktan sonra oyunu indirdim ve girdiğimde hala eski köyüm vardı ve Android cihazımdan da alamıyorum köyümü. 4. seviye belediye binası olduğu için vs. diye bir hata veriyor.

Nasıl yapacağıma dair bilgisi olan var mı?

Madem sonsuza dek yaşayamayacağım, o vakit istediğim gibi yaşayacağım...

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: Androiddeki köyümü ios'a aktaramıyorum
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2015, Pazar - 22:44 »
Öncelikle konuyu biraz daha açarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim. Şimdi Apple güvenlik yönünden Game Center'dan oyun verilerini asla silmez.(puan tablosu skorlar ı falan siler). Eğer oyunu aktarmak istiyorsanız yeni Game Center açın ve giriş yapın. Clash'ı açın ve androidden aktarmak için kodu isteyin kodu kullandıktan sonra köyünüz gelmiş ve o yeni Game Center'a kayıt olacaktır.
İyi forumlar.

Çevrimdışı weedjrz

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Durumum:
  • McMurphy
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
  • COC Nick : McMurphy
  • Klanım : Siyah Sancak
« Yanıtla #2 : 02 Mart 2015, Pazartesi - 00:00 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Öncelikle konuyu biraz daha açarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim. Şimdi Apple güvenlik yönünden Game Center'dan oyun verilerini asla silmez.(puan tablosu skorlar ı falan siler). Eğer oyunu aktarmak istiyorsanız yeni Game Center açın ve giriş yapın. Clash'ı açın ve androidden aktarmak için kodu isteyin kodu kullandıktan sonra köyünüz gelmiş ve o yeni Game Center'a kayıt olacaktır.
İyi forumlar.
Aynı işlemi uyguladım, fakat aldığım hata şu: "Köyün zaten bu giriş yaptığın Game Center hesabına kalıcı olarak bağlı. Köyün ilerleme kaydetmiş olduğu için (4. seviye belediye binası veya satın alım yapıldı) artık üzerine yazılamaz."

Madem sonsuza dek yaşayamayacağım, o vakit istediğim gibi yaşayacağım...

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 02 Mart 2015, Pazartesi - 07:14 »
O zaman clash of clans ı telefonunuzdan silin ve telefonunuzu itunes e bağlayın. Ordan telefonunuzun tamamını bilgisayara yedekleyip telefonu restore edin sonra yedeklemeyi geri yükleyip kayıtlı olan Game Center hesabı ile giriş yapın.