Koyun guzel olmus,ancak kupayi yukseltirsen olay biter soyleyeyim sana Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
düzenlerinin o kadar çok deðiþtirdinki sonunda kendi hoþuna giden bi model bulabildin.eger madenin çok olsaydý o zaman dalardým köyüne kaybetsemde ganimetini alabilirdim diye düþünüyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapgenede next diyip uðraþmak istemeyeceðim köy modellerinden biri çükü ben daha çok kutu gibi köylere dalýyorum.tebrikler
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBu resim son hali
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBu resim son halibu tarz bir köy karþýma gelse ve ganimetileri full olsa dalarým yoksa next der diðer rakiplere bakarým oda sistemi olduðu için biraz uðraþtýrýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap gerek yok vakit nakittir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBu resim son haliþimdi çok daha iyi olmuþ arkadaþým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap