Gönderen Konu: Gmail hesabým silindi. Sadece tablete kayýtlý olan köyümü kurtarabilir miyim?  (Okunma sayýsý 3934 defa)

Çevrimdýþý B.R.S.

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : B.R.S
  • Klaným : ÇAKIRKEYF
Merhaba arkadaþlar ben 1-2 yýl önce clash a yeni baþladýðým zamanlarda oyunu kaydettiðim gmail hesabýmý tamamen silmek zorunda kalmýþtým. Köyüm sadece tabletime kayýtlýydý ve hesabým silinmiþ olmasýna raðmen oyunda baya ilerledim. Þimdi benim bu tablet ömrünü tamamladý video filan izletmiyor, clash ada zar zor giriyor. Ben de köyümü telefonuma geçirmeye karar verdim. Clash taki Bir Cihazý Baðla özelliðinden köyümü geçirebilirim ama þimdi ben bu köyü geçirdikten sonra telefon bozuldu bir þey oldu falan filan bu köy gider mi? veya mesela ben hesabýmý birine satýcam gmail filan gerekiyor ama benim gmail hesabý silinmiþ. Hesabý geri getirmeye çalýþtým ama Bu hesap silinmiþ ve artýk geri alýnamaz. cümlesiyle karþýlaþtým. Ne yapmam gerekiyor, yardýmlarýnýzý bekliyorum.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Sen hesabý ilerletmiþsin eyv. Ama bu ilerlemeni kaydetmen için google plmus þart kýsacasý bir maile baðlý olmasý. Satma faktörünü baz almadan farklý cihazlardan Köyü'ne sýkýntýsýz ulaþmanýn tek Yolu yine mail olacaktýr. Eðer hala köye eriþebiliyorsan oyun içi yardým destek > Bize Ulaþýn bölümünden durumu izah et ve bir +google mailine baðlattýr. Sen durumu anlatýnca onlar gereken yönlendirmeyi yapacaklar gerçi. En geç 28 saatte yanýt alabilirsin.

Çevrimdýþý B.R.S.

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : B.R.S
  • Klaným : ÇAKIRKEYF
Öncelikle yorumun için teþekkürler.
Dediðini yaptým ve onlara durumumu izah ettim. Kýsa bir sürede geri dönüþ yaptýlar. Bana Google+ hesabýný tek seferliðine deðiþebiliriz dediler.Bir kaç soru sordular. Köyünü ne zaman oluþturdun, nerede oluþturdun vb. hepsini cevapladým ama son soruda benden ilk verdiðim taþ sipariþinin Google Play Store makbuzunun tamamýný istediler.Silinen Gmailime kayýtlý Ininal kartýmdan taþ almýþtým. Play Store dan denedim Google Cüzdan dan denedim ama hepsinde gmail hesabý istendi.Yani benim gmail hesabým zaten silinmiþ, silinen hesaptaki makbuzu nasýl bulabilirim ki. Adamlara durumu izah etmeme raðmen makbuzu gösteremezseniz ilgili iþlemler baþlatýlamaz dediler. O kadar uðraþtýðým köy boþa mý gidecek ne yapmalýyým yardým ederseniz sevinirim. 

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
sahterkarlýðýn önüne geçebilmek için istenilenlerin tam verilmesi önemli , kredi kartýndan çekildiyse bankadan dekont isteyebilir ve onu sunabilirsiniz.( Eðer bir satýn alma yapýldýysa )