Gönderen Konu: Klan Savaþlarýnýn Mantýðý  (Okunma sayýsý 3012 defa)

Çevrimdýþý Asil1905

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Klan Savaþlarýnýn Mantýðý
« : 28 Mayýs 2015, Perþembe - 19:31 »
Arkadaþlar þu oyunda bi anlam veremedim þu klan savaþlarýna. En iyi klanlar sýralamasý insanlarýn kiþisel baþarýlarýndan oluþan kupa sayýsýna baðlý olarak sýralanýyor. E  o zaman bizim klan savaþý yapma mantýðýmýz ne ? Herkes full ejder basýyor. Savaþý kazansak da zararda oluyoruz. Ejderle saldýrmaya zorlayan yok diceksiniz ama öyle olmuyor iþte. Bununda bizim geliþimimizi yavaþlatýcaðýný düþünüyorum. Hem bastýðýmýz askerler 30 dk dan aþaðý çýkmýyor zaman kaybediyoruz( Askerler çýkana kadar rahatlýkla ganimet kasýlcak zaman var) hemde sonuçta altýn iksir vb. olarak da zararda oluyoruz. Acaba biz mi klan savaþlarýný bozduk full ejder basarak diye düþünmeye baþladým. Herkes normal devle sihirbazla okçuyla saldýrsa belki bir þeyler düzelir diye düþünüyordum.

O zamanda oyunun  çýkardýðý pekka , golem , ejder gibi deyimi yerindeyse aðýr silahlarý nerede kullanýcaðýz ? Benim bilmediðim bi faydasý varsa yardýmcý olursanýz sevinirim.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sýrf bu yüzden uzun süredir savaþlara katýlmýyorum asker yardýmýndan dolayý klanda bulunuyorum.

Çevrimdýþý yxxs

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 90
  • Durumum:
  • Fatih
  • 14 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : fatih
  • Klaným : 1923TÜRK7
Ynt: Klan Savaþlarýnýn Mantýðý
« Yanýtla #1 : 28 Mayýs 2015, Perþembe - 23:23 »
Mesela iksirde zarar edio olabilirsin ama yaninda kara ve altin veriyor ayrietten oyuna yeni gelen güncellemede klan seviyesi adinda bir yenilik geldi klan savaslarinda gelen ganimeti arttirma , kale deposunu arttirma , asker seviye , kk cooldown dususu gibi + larýn oluyor. 1 seviye bir klanla 10. Seviye klan arasinda en kotu savas basi 100k AÝ 500 de kara farki oluyordur az da deil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

yxxs 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: SLayTR (29 Mayýs 2015, Cuma - 10:36), Asil1905 (29 Mayýs 2015, Cuma - 00:10)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #2 : 28 Mayýs 2015, Perþembe - 23:49 »
Olay kýsaca þöyle
TH7 civarý köylerde maliyet fazla fakat supercell ejder diye zorlamýyor sizi
Biz th10 uz golemine göre 1500-2000 karaiksirden aþaðý harcama yapmýyoruz 5 büyü , büyücü pekka vs.de var ama en az 600.000 altýn iksir alýyoruz
Olay supercell in bizi farm ýn dýþýna çýkarmasý , þuan bir klan savaþý durumu olmasaydý th10 dahi olan adam golem li veya balonlu orduyu kullanmasý lüks olurdu , ki benim gibi ordusu farm üzerine kurulu biri köyü bitirdiðinde sap gibi golem kullanmasýný bilemeden oyundan soðuyacaktý.
Klan savaþý farklý bir tat kattý , üzerine katýl / katýlma getirip bir üst boyuta taþýndý , þimdi ise seviyeler geldi en az 3-4 sv olan klanlar oyuncularý açýsýndan daha hýzlý geliþmelerini saðlýyor , herþey yarar , 5 olan bir klan deseniz giden asker 1 sv üstü gidiyor böylece her kes rahatlýkla asker baðýþý yapabiliyor oysaki büyücüsü 5 olan klan savaþlarýndaki istekleri dolduramýyordu 6 lara yük biniyordu.
Dediðim gibi ejder dalmanýz istenmiyor eðer dev büyücü þifacý ile 3 veya 2 alýcaðýnýza inanýyorsanýz öyle dalabilirsiniz.Geliþiminizi çok etkilemez,Oyundan zevk almayýp monoton hale getirip sürekli ayný orduyu kursaydýk bu seferde sýkýlýr ve býrakýrdýk.
« Son Düzenleme: 28 Mayýs 2015, Perþembe - 23:53 Gönderen: Anýl »

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Asil1905 (29 Mayýs 2015, Cuma - 00:12)

Çevrimdýþý Asil1905

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #3 : 29 Mayýs 2015, Cuma - 00:11 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Mesela iksirde zarar edio olabilirsin ama yaninda kara ve altin veriyor ayrietten oyuna yeni gelen güncellemede klan seviyesi adinda bir yenilik geldi klan savaslarinda gelen ganimeti arttirma , kale deposunu arttirma , asker seviye , kk cooldown dususu gibi + larýn oluyor. 1 seviye bir klanla 10. Seviye klan arasinda en kotu savas basi 100k AÝ 500 de kara farki oluyordur az da deil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bunlarýn farkýndayým zaten buna raðmen zararda oluyoruz  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Klan sýralamasýna savaþlarý da dahil etseler fena olmazdý bence

Çevrimdýþý Asil1905

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 29 Mayýs 2015, Cuma - 00:20 »
Olay kýsaca þöyle
Biz th10 uz golemine göre 1500-2000 karaiksirden aþaðý harcama yapmýyoruz 5 büyü , büyücü pekka vs.de var ama en az 600.000 altýn iksir alýyoruz
Olay supercell in bizi farm ýn dýþýna çýkarmasý , þuan bir klan savaþý durumu olmasaydý th10 dahi olan adam golem li veya balonlu orduyu kullanmasý lüks olurdu , ki benim gibi ordusu farm üzerine kurulu biri köyü bitirdiðinde sap gibi golem kullanmasýný bilemeden oyundan soðuyacaktý.
Klan savaþý farklý bir tat kattý , üzerine katýl / katýlma getirip bir üst boyuta taþýndý , þimdi ise seviyeler geldi en az 3-4 sv olan klanlar oyuncularý açýsýndan daha hýzlý geliþmelerini saðlýyor , herþey yarar , 5 olan bir klan deseniz giden asker 1 sv üstü gidiyor böylece her kes rahatlýkla asker baðýþý yapabiliyor oysaki büyücüsü 5 olan klan savaþlarýndaki istekleri dolduramýyordu 6 lara yük biniyordu.
Dediðim gibi ejder dalmanýz istenmiyor eðer dev büyücü þifacý ile 3 veya 2 alýcaðýnýza inanýyorsanýz öyle dalabilirsiniz.Geliþiminizi çok etkilemez,Oyundan zevk almayýp monoton hale getirip sürekli ayný orduyu kursaydýk bu seferde sýkýlýr ve býrakýrdýk.

Neredeyse dediklerinizin tümüne kesinlikle katýlýyorum. Yorumumda çoðuna deðindiðim az çok zaten. 5. seviye bi klandayým seviyesinden dolayý klanda bulunuyorum zaten. Th 8 im bende. Klan savaþlarýnda 2 savaþ yaptýkdan sonra kazandýðýn zaman altýn , iksir ve kara iksir gider ve gelirlerini yazabilirmisin. Ve orduyu çýkarma zamanýnýda yazarsan bence farký sende görüceksin zaten. Ama oyunun mantýðý kesinlikle çeþitlilik ve üst seviye askerleri kullandýrmak için gibi gözüküyor. Ama ganimeti arttýrmalarý gerekir bence. Ki savaþý kazandýðýmýz halden bahsediyoruz . Yenilgi aldýðýmýzda durum içler acýsý zaten.. Ama yinede kalbim klan savaþlarýna katýl diyo ama mantýðým yapma diyor  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý uchihali

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 322
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 75 Mesajý Toplam
    93 Kere Beðenildi
  • COC Nick : uchihali
« Yanýtla #5 : 29 Mayýs 2015, Cuma - 00:32 »
Geliþme odaklý düþünürsek savaþ sýkýntý oluyor.Kraliçeyi bas diyelim savaþýn tadý çýkmýyor sonra.Ganimetler arttýrýlabilir.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 29 Mayýs 2015, Cuma - 01:43 »
Olay kýsaca þöyle

Neredeyse dediklerinizin tümüne kesinlikle katýlýyorum. Yorumumda çoðuna deðindiðim az çok zaten. 5. seviye bi klandayým seviyesinden dolayý klanda bulunuyorum zaten. Th 8 im bende. Klan savaþlarýnda 2 savaþ yaptýkdan sonra kazandýðýn zaman altýn , iksir ve kara iksir gider ve gelirlerini yazabilirmisin. Ve orduyu çýkarma zamanýnýda yazarsan bence farký sende görüceksin zaten. Ama oyunun mantýðý kesinlikle çeþitlilik ve üst seviye askerleri kullandýrmak için gibi gözüküyor. Ama ganimeti arttýrmalarý gerekir bence. Ki savaþý kazandýðýmýz halden bahsediyoruz . Yenilgi aldýðýmýzda durum içler acýsý zaten.. Ama yinede kalbim klan savaþlarýna katýl diyo ama mantýðým yapma diyor  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Genelde 4-5 golem 3000 civarý karaiksir 650-650 altýn iksir geliyor amaç ganimet deðil savaþý öðrenmek karaiksir sorunum yok kraliçemi 40 yaptým barbarda yükseltmeye 110.000 istiyor pahalý deðil o yüzden saðlam orduyla dalmaya özen gösteriyorum , zevkli oluyor 2-3 günde bir golemle dalmak farklýlýk þart , arada tazý dalýyorum  her zaman yaptýðýmýz bir þey deðil klan savaþlarý zevkli oluyor o yüzden hafta 2-3 gün savaþ çok zorlamaz gibi , 5 golemi hazýrlatmam 3 saat evet ama o gün savaþtan önce veya baþladýktan sonra oyuna bakýcak durumum yoksa kuruyorum orduyu 3 saat ara veriyorum zaten iþim varsa hallediyorum , 2.hakkýmýda sabah yapýyorum geceden kuruyorum , kazanýncada depolar doluyor hemde zevkli dediðim gibi
« Son Düzenleme: 29 Mayýs 2015, Cuma - 01:45 Gönderen: Anýl »

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Asil1905 (29 Mayýs 2015, Cuma - 10:24)

Çevrimdýþý Asil1905

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #7 : 29 Mayýs 2015, Cuma - 10:28 »
Bence yinede þu klan savaþlarýna ya birazcýk daha önem katmalýlar(Klan sýralamasýna etki etmesi gibi ) yada ganimeti artýrýrlarsa hiç fena olmaz gibi geliyor. Haklýsýn gerçi bunun bir oyun olduðunu unutmamak ve zevk almaya bakmak lazým. Sürekli farm yapsak sýkýcaktý. Oyuna bir farklýlýk getirdiði kesin ama biraz daha geliþtirilebileceðini düþünüyorum þahsen.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 29 Mayýs 2015, Cuma - 11:02 »
Olabilir tabi , insanlarý savaþa daha fazla teþvik edebilirlerse daha güzel olur.

Ey Türk Gençliði!