Gönderen Konu: Þampiyon ligi  (Okunma sayýsý 1762 defa)

Çevrimdýþý mersinko

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ZAqqq
  • Klaným : asdasdsad
Þampiyon ligi
« : 12 Temmuz 2015, Pazar - 16:39 »
selam arkadaslar 5 gündür uzun ugraslarým sonunda þampiyon ligine çýkmýþ bulunmaktayým ben köy binasý dýsarda alýp cýkýyorum gerçekten çok güzel bonus ganýmetý var yetýyorda bazen golem pekka büyücü basýyorum saglam gýrýyorum asýl sormak ýstedýgým su cok zor gelýyor koy býnasý dýsarda artýk ne yapmalýyým kalýyým mý yoksa altýn 2 ye fýlanmý dusýyým  ayriyeten kupada kaybedýyorum sureklý usta lýgýne dusucem herhalde bu gýdýsle ben sýrf ýnsaatcý ve kara ýksýr ýcýn cýkmýstým ne yapmalýyým yardým edersenýz cok sevýnýrým saygýlar

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: Þampiyon ligi
« Yanýtla #1 : 12 Temmuz 2015, Pazar - 16:46 »
Orada ganimet kasmak zordur bina bulmakda zordur eðer buluyorsanýz bir süre kalýn ama depo doldurmak kolay deðil geliþmek için altýn lig civarý þart

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý mersinko

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ZAqqq
  • Klaným : asdasdsad
Ynt: Þampiyon ligi
« Yanýtla #2 : 12 Temmuz 2015, Pazar - 16:47 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Orada ganimet kasmak zordur bina bulmakda zordur eðer buluyorsanýz bir süre kalýn ama depo doldurmak kolay deðil geliþmek için altýn lig civarý þart
vallahý hocam cok haklýsýn ýksýr ve kara ýksýr fullde altýn cok sýkýntýlý th9 gecmeme cok var olmassa kalýcamtým arastýrma ýcýn galýba altýn1 veya 2 ye dusucem gýbý ama emek verdýk ýcým gýdýyor  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap