Gönderen Konu: Lig sistemi  (Okunma sayýsý 2304 defa)

Çevrimdýþý flip_16

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 123
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ilbeybey
  • Klaným : GAZZE
Lig sistemi
« : 17 Nisan 2013, Çarþamba - 19:12 »
Yeni gelen lig sistemi ; yüksek lw lerin kupa düþüp,düþük lw lerden kaynak almasýnýn önüne geçilmek için yapýlmýþ bir sistemdir.

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
Ynt: Lig sistemi
« Yanýtla #1 : 17 Nisan 2013, Çarþamba - 19:44 »
Bi bakýmdan onun için. Bir bakýmdan da kupa kasmaya yöneltmek için. Þahsen þuan kendi klaným vr global olmak üzere herkes ligleri týrmanmaya kupa kasmaya baþladý. Önceden belli kupa aralýðýnda kalýp ganimmet kasýp korurken suan kupa kasýp lig aþmaya çalýþýlýyor. Ha bu çok mu gerekli? Oranlarý görünce gereksiz. Cristale bile geçsen ciddi bir rakam dönmüyor olayýn içinde. Bu düþük oraný fark edenler lig kasmayý býrakýcaktýr. Bunu supercell fark edince sýradaki güncelleme ile bu ganimetleri arttýrýcaktýr diye tahmin ediyorum. Bu yüzden çokta iyi bir sistem olmamýþ.

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý flip_16

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 17 Nisan 2013, Çarþamba - 19:53 »
bu yüksek lw için iyi bir sistem olmaya bilir ama bir de þöyle düþün düþük lw deki adam geliþmek istiyor ama sürekli saldýrý alýyor maden kaybediyor oyun hevesi kaçýyor o yüzden o yönden iyi. Ama ganimet artýrýlmasý konusunda da kesinlikle sana katýlýyorum o zaman bi anlamý kalmýyor yüksek lw için. Ganimet arttýrlýrsa hem düþük lw hem yüksek lw tatmin edilmiþ olur.

Çevrimdýþý yirmisekizelliüc

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 35
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
  • COC Nick : yirmisekizeliüc 😏
  • Klaným : ‼️ 1923TÜRK ‼️
« Yanýtla #3 : 18 Nisan 2013, Perþembe - 08:43 »
KOSKOCA BÝR FOSSS...

tam bir hayal kýrýklýðý hiçbirþeye yaramayan bir sistem bu güncelleme gelene kadar çok iyi ganimet kaldýrýyordum ama altýn ligde olmama ragmen hiç birganimet bulamýyorum 70 k 80k ganimet tam bir fiyasko...

inþallah bunu düzeltirler..birde iyiki o onuslarý veriyolar onlarda olmasa savasa giresim gelmiyor...!!!

yirmisekizelliüc 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Sefa 20 (18 Nisan 2013, Perþembe - 16:57)

Çevrimdýþý Sefa 20

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • +70 Level ..
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Kanuni
  • Klaným : BiziCazipKlan
« Yanýtla #4 : 18 Nisan 2013, Perþembe - 17:01 »
Acayip saçma ya hayatýmda gördüðüm en anlamsýz sacma sapan sýrf biþey yapalým diye yapýlmýþ bi uygulama... benim anladýgým supercell parayý cok kazanýyo ne yapcagýný sasýrdý . Ganimetleri düsürmeler falan balans ayarlarý adý altýnda kitlemeceler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bakýn bnlarý yaptýk ama ganimetleride malesef düsürdük yani bunlarý yapmak istiyosanýz kredi kartýnýzý alýyým . Demek oluyo bu güncelleme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap tabi güncelleme olduguna inanan varsa Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sefa 20 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Emret (21 Nisan 2013, Pazar - 06:43)

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
« Yanýtla #5 : 18 Nisan 2013, Perþembe - 18:32 »
Appstore da indirirken güncellemeyle gelen yenilikleri okudum ve orada altýn ve iksir depolarýndan alýnabilecek maksimum ganimet yüzdesinin azaltýldýðý yazýyor. Kupayla alakasýz bu ganimet iþi. Alacaksak madenlerden alýcaz, madenlerden yüklü ganimeti almak iste 100 kisiden 1 inde anca. Güncellemeyle geri oranlarý yükseltirler sanýyorum.

Evet sefa haklýsýn ganimetleri düþürdük kredi kartýnýzý alayým diyorlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Sanki bonustan çok bir þey geliyormus gibi düþünmüþler. Bu kadar güzel düþünülen oyundaki bu yüzde düþürme tam bir fiyasko. Kimin aklýna gelir ki bu saçmalýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Mustafaempire 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Sefa 20 (19 Nisan 2013, Cuma - 03:21)

Çevrimdýþý flip_16

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 18 Nisan 2013, Perþembe - 18:32 »
Acayip saçma ya hayatýmda gördüðüm en anlamsýz sacma sapan sýrf biþey yapalým diye yapýlmýþ bi uygulama... benim anladýgým supercell parayý cok kazanýyo ne yapcagýný sasýrdý . Ganimetleri düsürmeler falan balans ayarlarý adý altýnda kitlemeceler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bakýn bnlarý yaptýk ama ganimetleride malesef düsürdük yani bunlarý yapmak istiyosanýz kredi kartýnýzý alýyým . Demek oluyo bu güncelleme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap tabi güncelleme olduguna inanan varsa Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tabi ki adamlar iþine geliyorsa diyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap herkes kendi çýkarýný düþünür. Ve kumarý oynatan kazanýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap