Gönderen Konu: Klan Savaþlarý Hakkýnda,Taktik,Ýpuçlar  (Okunma sayýsý 1666 defa)

Çevrimdýþý BP Luffy

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Luffy
  • Klaným : AY YÝLDÝZ
Klan Savaþlarý Hakkýnda,Taktik,Ýpuçlar
« : 26 Eylül 2015, Cumartesi - 14:24 »
Merhaba arkadaþlar, forum*** (sansür)de uzun zaman geçirdim konu vb herþeyi bilirim fakat burada ne konu açacaðýmý bulamadým bunu düþündüm. Baþlayalým.

Ks'nin klana ve bize yararý nedir?

Öncelikle klan savaþlarý klanýmýzýn levelini etkiler,her oyuncunun kazandýðý savaþa göre klan expsi gelir ve bunlar size + olarak döner. Eminim biliyorsunuzdur. Seviyeye göre askerlerimiz baðýþta level atlar,savaþ ganimeti artar ve maliyet vb bir çok yararý vardýr. Bu yüzden savaþa girmeyeceksiniz söyleyin yetkiliye,savaþý ziyan etmeyin.

Ek olarak klan görünümü (simgenizi) için ek þekiller ve renkler gelir. Bunlarda klana insan çekmek için çok etkili olabilir.

Klan Savaþý Ýpuçlarý

Herkesin bildiðinin aksine sýralama kupaya göre deðil köy binasý seviyesine göredir. Bu yüzden siz 1. iseniz bile 1. saldýrmanýz gerekmez. Erken köy binasý basan varsa,bazen sýralama yanlýþ olabilir. Bu yüzden tek tek inceleyip köyleri öyle saldýrmanýz en uygunudur.

Bunun dýþýnda,saldýrmadan önce hazýrlýk gününde lütfen arkadaþlarýnýza baðýþ yapýn. Onlar köyü savunacaktýr. Ve elbette forumlarda vb danýþýn insanlara bunu nasýl 3 lerim diye.

Ýlk önce klan kalesinin menzilini hesaplayýn hazýrlýk gününde. Kafanýzda küçük bir plan kurun :'' Buraya atsam klan boþalýr'' vb diye. 1 okçu atýn oraya. Sonra askerler çýkýnca en köþeye atýn askerler orada savaþacaktýr. Ben böyle saldýrýyorum açýkçasý.

Bu kadardý biraz kýsaydý fakat elimden gelen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bir Savaþta Ne Kadar XP Gelir?

Bir savaþta yaklaþýk 70-150 arasý xp gelir. Savaþý kazanmak en önemlisidir. Tam tamýna 50 xp verir. Eðerki savaþý kazanýrsanýz zaten diðerleride gelir ve böylece level atlarsýnýz. 5. seviyeden ---> 6 seviye 1200 xpdir. Yani 5. seviyede 10 savaþta 6 olursunuz. Çok bir sayý deðil aslýnda?

« Son Düzenleme: 27 Eylül 2015, Pazar - 17:45 Gönderen: BP Luffy »

Köy binamý bastýðým deðil,taþýmý harcadýðým gün kaybettim ben çoktan.

BP Luffy 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: myth55 (26 Eylül 2015, Cumartesi - 18:15)

Çevrimdýþý myth55

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Java
  • Klaným : House | Lider
Ynt: Klan Savaþlarý Hakkýnda,Taktik,Ýpuçlar
« Yanýtla #1 : 26 Eylül 2015, Cumartesi - 17:55 »
Ýleri ki zamanlarda konunun geniþliði artar ve görselliði güzel olursa, yararlý bir baþlýk olabilir. Baþarýlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #2 : 26 Eylül 2015, Cumartesi - 18:03 »
Gayet uzundu hiçte kýsa deðildi faydalý bir konu olmuþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý BP Luffy

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Luffy
  • Klaným : AY YÝLDÝZ
« Yanýtla #3 : 27 Eylül 2015, Pazar - 17:42 »
Çok teþekkürler yorumlar için,evde olmadýðýmdan internet yavaþ resim zor olabilir ama deneyeceðim.

Köy binamý bastýðým deðil,taþýmý harcadýðým gün kaybettim ben çoktan.