Gönderen Konu: YARDIM ..Clashofclans ýn kayýtlý oldugu mail adresime ulasamýyorum.  (Okunma sayýsý 1842 defa)

Çevrimdýþý suleymanbegic

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : myd0nose
  • Klaným : savarona
merhaba.ben iphone kullanýyorum ve clash of clans ýn yuklu oldugu maýl adresýme ulasamýyorum(baska býr ýphone cýhazýna tasýyamýyorum). su anda oyun telefonda yuklu sorunsuz gýrebýlýyorum fakat baska býr ýphone cýhazýna gecýrmek ýstedýgým ýcýn býsey yapamýyorum. bununla ýlgýlý olarak ne yapabýlýrým. yonlendýrýcek yardým edebýlýcek býrý var mý acaba ?

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: YARDIM ..Clashofclans ýn kayýtlý oldugu mail adresime ulasamýyorum.
« Yanýtla #1 : 03 Ekim 2015, Cumartesi - 20:39 »
Oyunu ilk yüklediðiniz zaman ve hala kullandýðýnýz game center kimliði ayný mý? O kimlik ile taþýyabilirsin ayarlardan game centera girince orda adresin görünür

aDemm078 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: suleymanbegic (03 Ekim 2015, Cumartesi - 23:05)

Çevrimdýþý suleymanbegic

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 03 Ekim 2015, Cumartesi - 23:04 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Oyunu ilk yüklediðiniz zaman ve hala kullandýðýnýz game center kimliði ayný mý? O kimlik ile taþýyabilirsin ayarlardan game centera girince orda adresin görünür

Hangi adrese kayitli oldugunu hatirlamiyorum. Su anda game center da gozuken kayitli bir mail adresi gozukmuyor ama oyunu daha onceden kurup mail adresi ile giris yaprigim icin oyun duruyor. Buyuk ihtimal ile ben gercek koyumun kayitli oldugu mail adresinin uzerine dusuk seviyeli bir koy gecirdim ve o sekilde kayit ettim. Aklima gelen tek mail adresi yaziyorum onda da 2 seviye bir koy gozukuyor. Bununla ilgili supercell e nasil bir mail atsak donuþ alabiliriz?ingilizce mi yazmak gerekir yoksa turkce yazmak yeterli midir?

aDemm078

• Ziyaretçi
Türkçe yazabilirsiniz ama supercell sizin oyununuzun hangi maile kayýtlý olduðunu söyleyemez buna yetkileri yok çünkü game center tamamýyla apple a ait ve appledan izinsiz mail adresini söylemezler

Çevrimdýþý suleymanbegic

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Türkçe yazabilirsiniz ama supercell sizin oyununuzun hangi maile kayýtlý olduðunu söyleyemez buna yetkileri yok çünkü game center tamamýyla apple a ait ve appledan izinsiz mail adresini söylemezler
öncelikle cevap için teþekkürler. dediðiniz gibi supercell bana mail adresi bilgilerini veremiyeceðini söyledi fakat þöyle bir durum var. benim köyümün olduðu mail adresinin apple store de degilde supercell de olmasý gerekmez mý ? yada tamam apple storede olsun bu oyunumun yuklu oldugu maýl adresý. ben bunu appþe store den ne sekýlde ýsteyebýlrým sýzce ?

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #5 : 05 Ekim 2015, Pazartesi - 07:38 »
Kayýtlý olan e mail apple store ile alakasý yok sen köyünün verileri olduðu Game Center hesabýný arýyorsun ve ne yazýk ki supercell game center hesabýný paylaþmaz hele appleda hiç bulamazsýn mail atsan bile Allah bilir ne zaman döner apple bu arada ingilizce olmasý lazým

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #6 : 05 Ekim 2015, Pazartesi - 14:08 »
Eðer esas hesabýnýz üzerine yeni bir köy açtý iseniz geri getiremezsiniz.Yapimci firma ile irtibata geçin diyecem onlarýnda eski köyü getireceðini sanmýyorum.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”