Gönderen Konu: Oyuna tavsiye  (Okunma sayýsý 3439 defa)

Çevrimdýþý harunreiz

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harunreiz
Oyuna tavsiye
« : 27 Nisan 2013, Cumartesi - 00:13 »
Bu oyuna yapýlabilecek en iyi tavsiye kupada düzenlemeye gidilmesi bunu kaç gündür söylüyorum oyundaki þu an kupa kasma diye bi olay yok 2 haftafýr 900 -1000 arasu gidip geliyorum 10 galibiyet sonrasýnda kesinlikle 3 tane yenilgi ile yerinizde sayýyosunuz kýsacasý saçma oyunun tek saçma yönü bu

harunreiz 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: fermanmurat (22 Mayýs 2013, Çarþamba - 03:22)

Tayfield

• Ziyaretçi
Ynt: Oyuna tavsiye
« Yanýtla #1 : 27 Nisan 2013, Cumartesi - 00:49 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu oyuna yapýlabilecek en iyi tavsiye kupada düzenlemeye gidilmesi bunu kaç gündür söylüyorum oyundaki þu an kupa kasma diye bi olay yok 2 haftafýr 900 -1000 arasu gidip geliyorum 10 galibiyet sonrasýnda kesinlikle 3 tane yenilgi ile yerinizde sayýyosunuz kýsacasý saçma oyunun tek saçma yönü bu
Merhabalar oyunda kupa kasmak gibi bir amaciniz var ise oncelikle koy duzeninizi ve savunmanizi iyi ayarlayip kupa kazabilirsiniz
diger bir kupa kasma yontemi ise tamamen sizin saldiriya giderken ozelliklerini iyi bildiginiz askerleri secerek kazanacaginiza inandiginiz koylere saldirarak kupa kasabilirsiniz
Olurda rakip koye saldirip kazanamayip kupa kaybediyorsaniz o zaman saldiri stratejinizi ve saldirdiginiz askerleri tekrar gozden gecirmekisiniz
Oyunun amacida zaten yenmek ve yenilmek uzerine dayaniyor

Kupa kasmak icin mutlaka herseyini gelistirdikten sonra gecmekisin simdikik firsatin var iken tamamen full koye sahip olmadan ganimete yinelip gelismeye devam etmekisin
Ýyi oyunlar

Tayfield 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: fermanmurat (22 Mayýs 2013, Çarþamba - 03:23)

Çevrimdýþý harunreiz

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 27 Nisan 2013, Cumartesi - 09:17 »
Tamamda demek istediðim þu en saðlam köyü yeniyorum mesela kupalar 1000 oluyo en güçsüz 4 köye yenîliyorum hiç þalmýyo 1 haftadýr

harunreiz 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: fermanmurat (22 Mayýs 2013, Çarþamba - 03:23)

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
« Yanýtla #3 : 27 Nisan 2013, Cumartesi - 23:16 »
Tamamda demek istediðim þu en saðlam köyü yeniyorum mesela kupalar 1000 oluyo en güçsüz 4 köye yenîliyorum hiç þalmýyo 1 haftadýr

Saðlam savunmaya sahip olup saðlam bir þekilde savaþabilirsen yerinde saymazsýn. Öyle bir durum olsa herkes 1000 de kalýrdý.

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Mustafaempire 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: fermanmurat (22 Mayýs 2013, Çarþamba - 03:23)

Çevrimdýþý harunreiz

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 28 Nisan 2013, Pazar - 00:24 »
1000 e çýktýðým zaman en güçsüz köye yeniliyorum biþey oluyo askerler tak ölüyo 2 haftadýr bu böyle

harunreiz 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: fermanmurat (22 Mayýs 2013, Çarþamba - 03:23)

Çevrimdýþý flip_16

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 123
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ilbeybey
  • Klaným : GAZZE
« Yanýtla #5 : 28 Nisan 2013, Pazar - 05:17 »
Kardeþ askerlerinin tak tak ölmesinin sebebi havaný yok etmemendir. Okçular havandan tek yer barbarlarda 2 yer o yüzden sen daha bi binayý yýkamazken tüm birimlerini kaybedersin.

flip_16 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: fermanmurat (22 Mayýs 2013, Çarþamba - 03:23)

Çevrimdýþý harunreiz

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 28 Nisan 2013, Pazar - 09:12 »
Hayýr bak baþýma geleni anlatýyom daha demin oldu bu olay gece biri saldýrmýþ savunmam kazanmýþ 1058 olmuþ kupa askerimde vardý dedim hemen birine saldýrýyýmda kupa kasýyyým adamda havan tamirdeydi sihirbaz kuleside yoktu 3 okçu 3 top vardý lwl larýda düþüktü ben o köye 10 dev 3 sîhirbaz gerisi oköu saldýrdým 20 saniye içinde tüm askerlerim gitti yenildim

Çevrimdýþý harunreiz

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 28 Nisan 2013, Pazar - 12:06 »
Vakla kim ne derse desin bu oyun harbi küfür edilecek bi oyun bu gün en saðlam adamlardan birinin köyüne týklamadýpým halde baþladý savaþa daha ne diyim ben sövecem böle oyuna kendi kafasýna göre baþlýyo savaþa sýrf milletin  kupasý düþsüb diye

Çevrimdýþý Siso

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 89
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Barýþý korumanýn en iyi yolu savaþa hazýr olmaktýr
  • 22 Mesajý Toplam
    39 Kere Beðenildi
  • Klaným : Akýncý Türkler
« Yanýtla #8 : 28 Nisan 2013, Pazar - 12:35 »
Vakla kim ne derse desin bu oyun harbi küfür edilecek bi oyun bu gün en saðlam adamlardan birinin köyüne týklamadýpým halde baþladý savaþa daha ne diyim ben sövecem böle oyuna kendi kafasýna göre baþlýyo savaþa sýrf milletin  kupasý düþsüb diye
belki elin yanlýþlýkla deðmiþtir oyun o yüzden baþlamýþtýr yoksa kendi kendine baþlamaz savaþ

Emeðe Saygý Beðeni+Rep Lütfen

Siso 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: fermanmurat (22 Mayýs 2013, Çarþamba - 03:23)

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ottoman
  • Klaným : Turkish Ghosts
« Yanýtla #9 : 15 Mayýs 2013, Çarþamba - 11:33 »
Taktigini gozden gecir...

Beðeniyi çok görme :=)--Klanimiza bekleriz her daim kalici olmasanda bi cay içmeye gel Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap "turkish ghosts"

enes443411 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: fermanmurat (22 Mayýs 2013, Çarþamba - 03:23)

Çevrimdýþý Emirim

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 29
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Emir190714
  • Klaným : Siro
« Yanýtla #10 : 11 Temmuz 2013, Perþembe - 17:58 »
Harun ÖSS'nin sorunun harbi nasýl olur o yaa Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Emirim

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 29
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Emir190714
  • Klaným : Siro
« Yanýtla #11 : 11 Temmuz 2013, Perþembe - 22:58 »
O senin sorunun dicektim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap