Gönderen Konu: TH11 Güncellemesi. Geniþ konu.  (Okunma sayýsý 8626 defa)

Çevrimdýþý T-Rex!

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : T-Rex
  • Klaným : T-test area
Ynt: TH11 Güncellemesi. Geniþ konu.
« Yanýtla #12 : 10 Aralýk 2015, Perþembe - 10:13 »
14 saat önce, galadon'un kamcord yayýnýna göre, tam saati bilmese de, us saati ile sabahýn geç saatinde olacak ve 1 saat-2 saat arasý sürecek, öðleden sonra da live yayýn olacak.. us / tr saat dönüþümünü yapmaya üþendim. kafadan 9 saat ekleyin.

chiefpat'e göre de, finlandiya saati ile 2 pm.

« Son Düzenleme: 10 Aralýk 2015, Perþembe - 10:48 Gönderen: T-Rex! »

Çevrimdýþý murat33

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
« Yanýtla #13 : 10 Aralýk 2015, Perþembe - 15:28 »
Ahanda güncelledim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ... Henuz acilmadi, serverlere bakim yapiliyor diyor..

Çevrimdýþý NoCHe

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #14 : 10 Aralýk 2015, Perþembe - 19:26 »
Benim taktik patladý ne güzel ligin bonusuyla dolduruyordum depolarý artýk taktiði deðiþtirecez

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #15 : 11 Aralýk 2015, Cuma - 22:16 »
Depo bir þekilde dolar ama , her saldýran 300 -300 alýyor , th10 herþeyi bitik köy var daha ne yapayým ben , kaç düzen yaptýysak alýyolar

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: murat33 (12 Aralýk 2015, Cumartesi - 19:18)

Çevrimdýþý bayex

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 52
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bayex
  • Klaným : ÇILGIN TÜRKLER
« Yanýtla #16 : 12 Aralýk 2015, Cumartesi - 09:29 »
Ýksirle ganimet kasarken iksir birikmiyor. Kara iksir ile asker hazýrlayýncada kara birikmiyor. Sýkýntý çok büyük kimse geliþemez bu sistemde yýllar deðil ömür alýr oyun fullemek .Para için yaptýlarsa bunlarýn hepsini ellerinde patlar oyuna para yatýrandan çok yatýrmayan var ve zevk için oynuyor sen onlarýn zevkini alýrsan oyunu sana býrkýrlar . Para yatýranlarýnda ölü köyleri görünce onlarda sýkýlýr bakmýþsýn ortada oyun kalmamýþ.

13 saat kalkan alýyorsun en iyi saldýrý yenidiðinde .  Ýki saldýrý yaptýnmý ortada ne kalkan kalýyor ne baþka bir þey yediðin saldýrýdada aldýklarýný geri veriyorsun

klan ID si :#YYCRG80C

Çevrimdýþý STROM

• 71.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 457
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ~SERDAR YILDIZ~
  • 92 Mesajý Toplam
    112 Kere Beðenildi
  • COC Nick : STROM
« Yanýtla #17 : 12 Aralýk 2015, Cumartesi - 14:50 »
oyun zývanadan cýktý iyice

Çevrimdýþý bayex

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
« Yanýtla #18 : 12 Aralýk 2015, Cumartesi - 18:43 »
Eski sisteme geçmeleri lazým yada maliyetleri ciddi þekilde düþürmeleri lazým .
20 dev
20 büyücü
10 kýrýcý
4 büyü ( 2 öfke + 2 þifa)

20 dev=60 000
20 büyücü = 70 000
10 kýrýcý=30 000
2 öfke 66 000
2 þifa= 48 000
toplam= 274 000 kapalý savunmalý bir köyden hem bina hem ganimeti ii almak için yeterli bir basit ordu. Alacaðýmýz ganimet max 350 000 + 110 000 =460 000 -270 000
kalan 190 000*2 savas anca yapýyoruz kalkan varken  380 000 -350 000 bize daldýklarýnda alýyorlar  30 000 . Bu mevcut ile iksir ile yapýlan yapý ve iþlemlere yetimek mümkün deðil . Ayný durumda kara ilede sýkýntý var fakat onu orduyu sadece iksir ile hazýrlayýp kurtara biliyoruz. 1 saldýrýda  3 saat kalkan maliyeti varken  2 saldýrýda  5 saat olur 3 saldýrýya ordu hazýrlayacak zaman kalmadýðý gibi kalkanda kalmýyor . Yani mevcut güncellemede sadece ben sýkýntý çekiyorsam  sorun bendedir dicem fakat sanýyorum ki herkes sýkýntý çekiyor.

Forum sayfasýnda made in turke ile bu konuyu konusanlar var mý onlarýn supercelle konustuðunu biliyoruz bu durum bu sekilde giderse oyuncu kalmaz . Ýnsanlar zevk almadýðý bir oyunu oynamaz

bayex 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: ss.ramo (13 Aralýk 2015, Pazar - 17:11), murat33 (12 Aralýk 2015, Cumartesi - 19:16)

Çevrimdýþý murat33

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #19 : 12 Aralýk 2015, Cumartesi - 19:21 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Depo bir þekilde dolar ama , her saldýran 300 -300 alýyor , th10 herþeyi bitik köy var daha ne yapayým ben , kaç düzen yaptýysak alýyolar

Ben beklicektim ama sirf bu yüzden binayi hemen 11 e bastim..yeni eagle mi nedir cok süper bi savunmaya benziyor. Onu insa edersek belki biraz olsun ganimetlerimizi koruyabiliriz..

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
« Yanýtla #20 : 12 Aralýk 2015, Cumartesi - 20:33 »
Murat sen th10 sonunda olabýlýrsýn belký tum savunmanda fulldur ama arkadaþlarýn soyledýklerýnde haklýlýk payý var varolan asker maliyetleri ile iksir biriktiremezsin ve geliþemezsin buda oyundan soðutur Boylece oynayacak oyuncu bulunmaz sende paso ölü köylere saldýrýrsýn artýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bence de en mantýklýsý ya eski düzen yada asker maliyetlerinin azaltýlmasý olacaktýr

Çevrimdýþý NoCHe

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #21 : 12 Aralýk 2015, Cumartesi - 21:19 »
bu durum bu sekilde giderse oyuncu kalmaz . Ýnsanlar zevk almadýðý bir oyunu oynamaz

Özet olarak durum bu aðzýna saðlýk dostum

Çevrimdýþý murat33

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #22 : 13 Aralýk 2015, Pazar - 14:47 »
Murat sen th10 sonunda olabýlýrsýn belký tum savunmanda fulldur ama arkadaþlarýn soyledýklerýnde haklýlýk payý var varolan asker maliyetleri ile iksir biriktiremezsin ve geliþemezsin buda oyundan soðutur Boylece oynayacak oyuncu bulunmaz sende paso ölü köylere saldýrýrsýn artýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bence de en mantýklýsý ya eski düzen yada asker maliyetlerinin azaltýlmasý olacaktýr

iyide niye benim adimi kullanarak yaziyorsun? Bende güncellemeden sonra ganimet bulamamaktan sikayetciyim.Arkadaslarin dediklerine harfiyen katiliyorum,sende söyle yaparsin böyle yaparsin demeden yazdiklarimi bir oku istersen..
Ayrica zaten ben her zaman ölü köylere saldiriyorum,güncellemeden öncede böyleydi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý bayex

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
« Yanýtla #23 : 13 Aralýk 2015, Pazar - 15:02 »
Klanýmýzdaki bir arkadaþa okçu atop çýkarak kupa býrakan oyuncu sayýsýna ýnanamazsýnýz adamlar resmen ölü köyler için aþaðýa iniyor fakat yakýn zamanda oda kalmaz bu iniþer pek hayýrlý deðil. Süpercelden bir açýklama geldimi bilen varsa paylaþsa iyi olur. Bir çok forumda düzelmemesi halinde oyunu býrakacaklarýný söyleyenler çoðalmaya baþladý. Ordu maliyetini karþýlayamamaktan þikayetçi insanlar. Birde yeni savunma  35 000 iksir ile doluyor þaka gibi . Taþ hýzlandýrmasý gelecek diyorlar fakat bu yýlbaþý için gelen bir uygulama çözüm üreten bir uygulama deðil.

bayex 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: ss.ramo (13 Aralýk 2015, Pazar - 17:11), murat33 (13 Aralýk 2015, Pazar - 15:09)