Gönderen Konu: Beyler yeni kb 11 guncellemesinde ganimet bulmak imkansýz.  (Okunma sayýsý 6393 defa)

Çevrimdýþý T-Rex!

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : T-Rex
  • Klaným : T-test area
Ynt: Beyler yeni kb 11 guncellemesinde ganimet bulmak imkansýz.
« Yanýtla #12 : 15 Aralýk 2015, Salý - 15:41 »
update ile ilgili uyarýlarý önceden dikkate alýp, ks'ye ara vererek majör elixir yükseltmelerimi tamamlayýp depolarým full masters lige çýktýðýmdan beni artý ya da eksi yönde etkilemedi. keyfime göre pushing takýlarak, sakin sakin sc'nin bu saçmalýðýný düzeltmesini bekliyorum.  update sonrasýndan þu ana dek bir defa dahi olsun, ne kalkan edinmede herhangi bir sýkýntý yaþadým ne de elixir yetmiyor paniðine kapýldým. pbt de herhangi bir sorun yaratmadý. sc'nin sisteminde düzeltmeler yapmasýný bekliyor olduðumdan bu kadar rahatým. yoksa ben de çoktan, coc is dead furyasýna katýlmýþ olurdum.   Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý bayex

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 52
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bayex
  • Klaným : ÇILGIN TÜRKLER
« Yanýtla #13 : 15 Aralýk 2015, Salý - 16:38 »
Köy durumunu bir paylaþýrmýsýn merak ettim nasýl bir sýkýntýda olmadýðýný

klan ID si :#YYCRG80C

Çevrimdýþý uchihali

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 322
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 75 Mesajý Toplam
    93 Kere Beðenildi
  • COC Nick : uchihali
« Yanýtla #14 : 15 Aralýk 2015, Salý - 23:16 »
th10 olarak ucuz ordu ile farming yapmakta zorlanýyorum.3000 ile 2500 kupasý arasý gezdim fakat ganimet pek yok.

Çevrimdýþý IBadLife

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : IBadLife
« Yanýtla #15 : 16 Aralýk 2015, Çarþamba - 15:37 »
Beyler anlasilan herkes bu yeni guncellemeden ozelliklede yeni kalkan sisteminden asiri rahatsiz.kb8 9 lar i fazlasiyla cok etkiledi.ben þahsen ne insaatci nede labaratuar i bos birakan birisiydim.son 5 6 gundur insaatcilarim tek tek bosaliyor artik.yeni ganimet kasmiyorum,kasamiyorum.Sizden ricam herkes sikayetini yapain oyuna ara versin.eski sistem gelene kadar oynamayalim.yoksa bu sekil daha devam edemez.1 haftaya kalmaz silerim oyunu telefondan.