Gönderen Konu: lvl 9 koy binasi  (Okunma sayýsý 6339 defa)

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Barbarim
  • Klaným : Barbarians
Ynt: lvl 9 koy binasi
« Yanýtla #12 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 17:32 »
Strateji farki diyelim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap soyle bir soylenti var 1200-1400 kupa arasi ganimet icin super diye... Valla acik soyliyeyim 1800 -2000 araliginda gidip geliyorum, guzel ganimetli koyler var cok (ama soyliyeyim lvl 9 olmadigim icin hala oranlar tabi bana fazla gozukuyor, 9 olsam kesin daha zorlanirim ganimet toplamada)... savaslarda daha zevkli, hatta bazen gucsuz koyler denk gelirse ki artik fazla olmuyor, geciyorum... Dedigim gibi zaten oyunuda temelde saldiri icin oynuyorum, zevki orada bence.. Bazi arkadaslarim insaata cok takiyor ve tabi ganimete, o da onlarin stratejisi, zevki tabi ki lafim olmaz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
« Yanýtla #13 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 18:52 »
Ben de o inþaata ve ganimete takanlardaným Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

SPERHASAN

• Ziyaretçi
« Yanýtla #14 : 24 Temmuz 2013, Çarþamba - 12:44 »
Ben olsam sol tarafý yarým hilal þeklinde okçu ve devlerle yýkýp köy binasýnýn oraya kadar kolay alýrým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap