Gönderen Konu: köyüm silindi :(  (Okunma sayýsý 1431 defa)

Çevrimdýþý umitt1905

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ÜMÝT
  • Klaným : AlayýnaGider!
köyüm silindi :(
« : 17 Ocak 2016, Pazar - 18:32 »
beyler çareyi burada bulurum diye umuyorum inþallah yardýmýnýz dokunur. þikayetim þu
telefonumu fabrika ayarlarýna aldým haliyle gmail hesaplarým silindi iki köy ile oyunu oynuyodum birisini buldum girdim diðeri aklýma gelmedi fakat coc yetkilileri sonradan baþladýðým köyü buldular ver bu yeni cihaz fakan derken asýl köyümün olduðu gmail hesabýna baðlandý bu sefer gmailim ikinci köye baðlanýyo asýl köyüme giremiyorum ne yapabilirim daha 2 gündür kafayý yicem

Çevrimdýþý ekinog

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Ynt: köyüm silindi :(
« Yanýtla #1 : 19 Þubat 2016, Cuma - 19:43 »
eðer coc yetkilisi, orijinal köyüne baðlý hesabýna diðer köyü tanýmladý ise orijinal köyünü silmiþ olabilir.. ikinci köyüne baðlý gmailine yeniden girmeyi denedin mi, belki hesaplar yer deðiþtirmiþtir.

Çevrimdýþý the batman

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : the batman
  • Klaným : creations
« Yanýtla #2 : 06 Nisan 2016, Çarþamba - 19:14 »
arkadaþlar merhaba. siteye yeni üye oldum yardýmýnýza ihtiyacým var. dün telefonuma format attým fabrika ayarlarýna döndürdüm oyunu geri yüklediðimde köyüme giriþ yapamadým.suan play store hesabým da face hesabým da yeni açýlan oyuna baðlý. supercelle mesaj attým oyunu yüklediðim ay ve yýlý sordu ayý tam hatýrlamadýgým için tahmýný biþi yazdým. sizce sonuç ne olur geri alabilir miyim ?

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #3 : 11 Nisan 2016, Pazartesi - 11:42 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
arkadaþlar merhaba. siteye yeni üye oldum yardýmýnýza ihtiyacým var. dün telefonuma format attým fabrika ayarlarýna döndürdüm oyunu geri yüklediðimde köyüme giriþ yapamadým.suan play store hesabým da face hesabým da yeni açýlan oyuna baðlý. supercelle mesaj attým oyunu yüklediðim ay ve yýlý sordu ayý tam hatýrlamadýgým için tahmýný biþi yazdým. sizce sonuç ne olur geri alabilir miyim ?

Köy play store a kayýtlýysa ama açýlmadýysa supercell bunu halledebilir sorun deðil ayrýca oyuna baþladýðýnýz kesin tarihi bulmanýz için Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bakabilirsiniz.Hesabýn size ait olduðunu kanýtlarsanýz sorunu çözerler.Endiþelenmeye gerek yok.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.