Gönderen Konu: Kod verdiðim Android'teki hesabý geri alma  (Okunma sayýsý 874 defa)

Çevrimdýþý DarkSoulsTR

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : DarkSoulsTR
  • Klaným : NoAtakGelYatak
Kod verdiðim Android'teki hesabý geri alma
« : 18 Eylül 2016, Pazar - 23:12 »
Merhaba arkadaþlar ben hem ÝOS hemde Android kullanýcýsýyým ÝOS taki köyümde 71 level bir köy var bunu yeni alacaðým Androide geçirecektim fakat o akþamta kuzenlerim gelmiþtiki onlarda köyümü kýskanýyorlardý biri tabletine geçirmiþ ve bu 1 yýl kaldý çaresiz kaldým þimdiki okuduðum bazý yerlerde yanlýþ verilen Google+ hesaplarýnýn mesaj atarak kaldýrabiliyormuþum destekten bende iostan gamecenter hesabýmý ve ona yazýlan hotmaili verdim gmaili hatýrlamýyorum onun þimdi çaresizce bekliyorum olurmu çoðu kiþinin olmuþ olunca o kodu kullanabilcekmiyim zaten 1 kereye mahsusmuþ buda yorumlarýnýzý bekliyorum birde 2'ci bir sorum var

bunu duymadan 2 gün önce arkadaþýmýn hesabýný  aldým fakat arkadaþýmn köyü 73 level ve bunu alýcaktým verdiðinde kasar sonra geri alýcaktý biliyordum o yüzden geri almasýn diye benim yeni bir köyüm var GOOGLE + hesabýmda baþka bir android cihazdan giriþ yapmadan nasýl kendi üstümden ona geçirebilirim çünkü yetkisini telefonumdan kaldýrýrsa hesap gidecek gitmesinide istemiyorum yorumlarýnýzý bekliyorum