Gönderen Konu: Clash Of Clans Hack Hile Download  (Okunma sayýsý 50563 defa)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: Clash Of Clans Hack Hile Download
« Yanýtla #72 : 29 Temmuz 2014, Salý - 22:16 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu konuyu daha önce iste liderimizde özel konuþmuþtuk. Android x86 için yapýlmýþ hile programlarý bulunuyor. Ve çalýþýyor. Ama öðle arasý bakýmlarýnda tespit edildikçe kapatýlýyor. Zaten bakým denen þey tespit çalýþmalarý. Benim yapmýþlýðým var. 10dk dan kýsa sürede ban aldým, deneme amaçlý yan hesapta zaten. Her günceleme geliþimde yeni açýklar gelir ve kapatýlýr. Her oyunda olduðu gibi. Adamlar bir günceleme getirir kimileri açýðýný bulur, hilesini yapar ve tespit edilir oyundan fixlenir. Seafight legend online wolfteam Mars online counter... Her oyunun hilesi vardýr. Sonuç olarak bunu insan yapýyor. Apple gibi koskoca þirketin bile güvenlik açýklarý bulundu ve kapatýldý. Açýklarý bulanda 25 ki yaþlarda Türk yazýlým uzmanýydý. Bir haber kanalýndada çýktý ve konuþtu. Kýsacasý ön yargýlarý kaldýralým.
Þunumda belirtmek isterirmiþ son günceleme geleli bayaðý zaman oldu ve þu anda hile yok.
Yorumunuz için teþekkürler .Arkadaþlarý iyi bilgilendirdiniz.Dediðiniz gibi  sürekli çalýþan online hile yok.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: osmanlý ordusu (03 Aðustos 2014, Pazar - 01:08)

Çevrimdýþý alper-17

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : alper
  • Klaným : {{{siyah sancak}}}
« Yanýtla #73 : 07 Aðustos 2014, Perþembe - 20:51 »
Bencede inanmayýn yalan hepsi þuan hic clash of clans hilesi yok

Çevrimdýþý Eren07

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Eren
« Yanýtla #74 : 27 Aðustos 2014, Çarþamba - 16:09 »
O zaman bu forumdaki VIP üyelerin gördüðü hack bölümü pek bir iþe yaramýyor, bu da VIP olmak pek fark kazandýrmýyor demek oluyo.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #75 : 27 Aðustos 2014, Çarþamba - 16:24 »
vip üye olmanýn espirisi bir tek o bölümü görmek deðil eren en büyük avantajý 50bin üyeden farklý bir statüde olup online listesinde ve konularda özel bir görünümün olmasý .bunun dýþýndan bir çok avantajý var
bknz Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: uzaya (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 18:24), LeafLook (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 16:32), (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 16:24)

Çevrimdýþý Eren07

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Eren
« Yanýtla #76 : 29 Aðustos 2014, Cuma - 21:44 »
Onlarý okudum zaten, ama ben hileler için viplik almayý düþünüyodum bu konu sayesinde vazgeçtim.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #77 : 29 Aðustos 2014, Cuma - 21:48 »
Onlarý okudum zaten, ama ben hileler için viplik almayý düþünüyodum bu konu sayesinde vazgeçtim.

Vip üyelik isteðe baðlý zaten, kimseyi bu konuda zorlamýyoruz veya vip üye olacaksýn diye diretmiyoruz. Ama ilerleyen zamanlarda vip üye olan arkadaþlarý güzel süprizler bekleyecek.

Ýyi forumlar..

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #78 : 29 Aðustos 2014, Cuma - 22:08 »
Ýleride o sürprizlerden yararlanýcaklar arasýndayým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

LeafLook 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (29 Aðustos 2014, Cuma - 22:09)

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #79 : 29 Aðustos 2014, Cuma - 22:16 »

3 tane oyunla dünyanýn en çok kazanan firmasý, günde 2.5 milyon dolar kazanýyor, sence hileye izin verirmi, mutlaka birileri bu iþle uðraþýyordur hatta zaman zaman hile yapmayýda baþarýyor olabilirler ama firma sýk sýk güncelleme ve bakýmlarla buna hiç fýrsat vermiyor, bizim forumumuzdaki bölümünde baþlýðý hile ve ip uçlarý, bu bölümde birçok faydalý bilgiler var, ama kimse hile var demiyor, ayrýca þahsi düþüncem hileyle oynanan oyundan hiç bir zevk alýnmayacaðý kanaatindeyim, emek harcanan her þey insana zevk verir

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (29 Aðustos 2014, Cuma - 22:20)

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
« Yanýtla #80 : 29 Aðustos 2014, Cuma - 22:17 »
Haklýsýn dayý her son sevýye köye sahip birinin mutlaka alt hesabý oluyor çünkü insan sýkýlýyor herþey son sevýye olunca

LeafLook 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (29 Aðustos 2014, Cuma - 22:18)

Çevrimdýþý muhayri mutiþ mami

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 414
  • Rep Puaný : 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 91 Mesajý Toplam
    116 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mutiþ mami
  • Klaným : yok
« Yanýtla #81 : 30 Aðustos 2014, Cumartesi - 09:03 »
Haklýsýn dayý her son sevýye köye sahip birinin mutlaka alt hesabý oluyor çünkü insan sýkýlýyor herþey son sevýye olunca
evet serhat abi sen sýkýlmýyor musun?

BU KLANDA TÜRK KLANLARININ EN ÝYÝSÝ OLABÝLCEÐÝNE ÝNANIYORUM... ve çok ilgimi çektiði için Treearms abininin fotosunu alýyorum=)

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
« Yanýtla #82 : 30 Aðustos 2014, Cumartesi - 10:07 »
Serhat abi için clash of clans bir oyun deðil aile benim içinde öyle Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 214
  • Rep Puaný : 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EzerimLoooo
  • Klaným : 50 spartalý
« Yanýtla #83 : 31 Aðustos 2014, Pazar - 01:07 »
Bu konuyu daha önce iste liderimizde özel konuþmuþtuk. Android x86 için yapýlmýþ hile programlarý bulunuyor. Ve çalýþýyor. Ama öðle arasý bakýmlarýnda tespit edildikçe kapatýlýyor. Zaten bakým denen þey tespit çalýþmalarý. Benim yapmýþlýðým var. 10dk dan kýsa sürede ban aldým, deneme amaçlý yan hesapta zaten. Her günceleme geliþimde yeni açýklar gelir ve kapatýlýr. Her oyunda olduðu gibi. Adamlar bir günceleme getirir kimileri açýðýný bulur, hilesini yapar ve tespit edilir oyundan fixlenir. Seafight legend online wolfteam Mars online counter... Her oyunun hilesi vardýr. Sonuç olarak bunu insan yapýyor. Apple gibi koskoca þirketin bile güvenlik açýklarý bulundu ve kapatýldý. Açýklarý bulanda 25 ki yaþlarda Türk yazýlým uzmanýydý. Bir haber kanalýndada çýktý ve konuþtu. Kýsacasý ön yargýlarý kaldýralým.
Þunumda belirtmek isterirmiþ son günceleme geleli bayaðý zaman oldu ve þu anda hile yok.
Daha oncede belirtiðim gibi daha da uzatmayýn arkadaþlar. Saygýsýzlýk artislik gibi olmasýn ama benden daha iyi bilecek kimse yoktur deyip ukalalýk da yapmak istemiyorum. Ama bu oyunda bir sürü açýk aradým ve gerçekten var ben bulamadým ama reklam yapamyým. Türkiyenin en büyük hack platformlu sitesindeki blueliqht adlý moderatör abimin desteðiyle bir takým açýklar bulduk. Güncelemelerden sonra az çok bi bilginiz varsa androidden apk nýn veri dosyalarýný ve sistemdeki data dosyalarýndaki verileri inceleyerek siz de bulabilirsiniz.
Þunuda ekleyeyim. Hile yaparsanýz fixed. Ve internette gördüðünüz programlara inanmayýn hepsi sahtedir. Hiç bir garçek hac programý sayý istememktedir. Yaparsa sonsuz yapar. Hack programý düyede bir þey yoktur. Ýþlem oyunun veri tabanýna güvenlik açýklarýndan girip  hesabýnýza ekleme iþlemidir

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.
Chaster herkeze baþarýlar...
50 spartalý klanýmýza herkezi bekliyoruz. Lider alt_irm.
Yazýmý okuyanlara teþekürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap