Gönderen Konu: Clash Of Clans Hack Hile Download  (Okunma sayýsý 50606 defa)

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: Clash Of Clans Hack Hile Download
« Yanýtla #84 : 31 Aðustos 2014, Pazar - 01:21 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu konuyu daha önce iste liderimizde özel konuþmuþtuk. Android x86 için yapýlmýþ hile programlarý bulunuyor. Ve çalýþýyor. Ama öðle arasý bakýmlarýnda tespit edildikçe kapatýlýyor. Zaten bakým denen þey tespit çalýþmalarý. Benim yapmýþlýðým var. 10dk dan kýsa sürede ban aldým, deneme amaçlý yan hesapta zaten. Her günceleme geliþimde yeni açýklar gelir ve kapatýlýr. Her oyunda olduðu gibi. Adamlar bir günceleme getirir kimileri açýðýný bulur, hilesini yapar ve tespit edilir oyundan fixlenir. Seafight legend online wolfteam Mars online counter... Her oyunun hilesi vardýr. Sonuç olarak bunu insan yapýyor. Apple gibi koskoca þirketin bile güvenlik açýklarý bulundu ve kapatýldý. Açýklarý bulanda 25 ki yaþlarda Türk yazýlým uzmanýydý. Bir haber kanalýndada çýktý ve konuþtu. Kýsacasý ön yargýlarý kaldýralým.
Þunumda belirtmek isterirmiþ son günceleme geleli bayaðý zaman oldu ve þu anda hile yok.
Daha oncede belirtiðim gibi daha da uzatmayýn arkadaþlar. Saygýsýzlýk artislik gibi olmasýn ama benden daha iyi bilecek kimse yoktur deyip ukalalýk da yapmak istemiyorum. Ama bu oyunda bir sürü açýk aradým ve gerçekten var ben bulamadým ama reklam yapamyým. Türkiyenin en büyük hack platformlu sitesindeki blueliqht adlý moderatör abimin desteðiyle bir takým açýklar bulduk. Güncelemelerden sonra az çok bi bilginiz varsa androidden apk nýn veri dosyalarýný ve sistemdeki data dosyalarýndaki verileri inceleyerek siz de bulabilirsiniz.
Þunuda ekleyeyim. Hile yaparsanýz fixed. Ve internette gördüðünüz programlara inanmayýn hepsi sahtedir. Hiç bir garçek hac programý sayý istememktedir. Yaparsa sonsuz yapar. Hack programý düyede bir þey yoktur. Ýþlem oyunun veri tabanýna güvenlik açýklarýndan girip  hesabýnýza ekleme iþlemidir

"Daha da uzatmayýn arkadaþlar" dedikten sonra saygýsýzlýk artistlik gibi olmasýn demen biraz garip oldu, lütfen herkesin fikirlerine saygýlý olup kendi fikirlerimizi söyleyelim, bunu yaparkende konuþma üslubumuza dikkat edelim lütfen, her þeyi en iyi ben bilirim demekten vaz geçelim, forumdaki tartýþmalarýmýz saygý sevgi çerçevesinde olsun, bunu bir büyüðünüz olarak uyarý kabul edin, iyi forumlar

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: Admin (01 Eylül 2014, Pazartesi - 15:30), LeafLook (31 Aðustos 2014, Pazar - 15:57), uzaya (31 Aðustos 2014, Pazar - 08:55), (31 Aðustos 2014, Pazar - 01:29)

Çevrimdýþý ByPRoF

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • 3 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : By PRoF
« Yanýtla #85 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 14:00 »
güzel noktaya deðmiþsin üstadým

Ardýmda Býraktýðým Yollar Buradan Gayet Net
                                Sagopa Kajmer

Çevrimdýþý hunkas77

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : TDDopper
  • Klaným : MKAL77
« Yanýtla #86 : 26 Þubat 2015, Perþembe - 14:52 »
hile yok mu güldürmeyin  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap sabah akþam yeþil taþ kasan kuzenim var  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ben yapmýyorum cunku yaparsam anýnda bitiririm oyunu su an zaten 33 lvlim daha yei sayýlýrým o hileyi kullansam zaten 1 saate 100 lvl olurum herseyým tam olur ama istemiyorum oyunun zevki çýksýn HÝLE VAR YOK DEMEYÝN Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #87 : 28 Þubat 2015, Cumartesi - 08:32 »
hile yok mu güldürmeyin  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap sabah akþam yeþil taþ kasan kuzenim var  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ben yapmýyorum cunku yaparsam anýnda bitiririm oyunu su an zaten 33 lvlim daha yei sayýlýrým o hileyi kullansam zaten 1 saate 100 lvl olurum herseyým tam olur ama istemiyorum oyunun zevki çýksýn HÝLE VAR YOK DEMEYÝN Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Çok komikmiþ ya gül gül öldüm.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #88 : 28 Þubat 2015, Cumartesi - 13:52 »

Tamam.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý Arch

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 62
  • Rep Puaný : 2
  • 7 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Arch
  • Klaným : ϟ TÜRKÝYE ϟ
« Yanýtla #89 : 19 Nisan 2015, Pazar - 20:44 »
Doðru bir konuya deðinilmiþ.Hatýrlatmakta fayda var CoC oyununun hiçbir hilesi yoktur boþuna arayýþlara kapýlýp zamanýnýzý harcamayýn. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #90 : 20 Nisan 2015, Pazartesi - 00:31 »
Akýl akýldan üstündür.Kesin konuþma,her þeyin bir oluru vardýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Tecrübe ve bilgi birikimi ile tabi.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý MucuX

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 42
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Strom
  • Klaným : 1923TÜRK6
« Yanýtla #91 : 08 Mayýs 2015, Cuma - 19:27 »
BaþarýLý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Farketsede Farketmez

Çevrimdýþý TheFantasic

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TheFantasic
« Yanýtla #92 : 19 Haziran 2015, Cuma - 19:40 »
Hilesi Yok Pvpsi Vr Onun

Çevrimdýþý alisel99

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : S@NCHEZ
  • Klaným : Empire IV
« Yanýtla #93 : 29 Haziran 2015, Pazartesi - 03:14 »
Böyle Bir Þeyi Yapmak Çok Zor. Yapanlarda Satmaz.

Çevrimdýþý ÞÜKRÜ BOZKIL

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ÞÜKRÜ BOZKIL
  • Klaným : #NATO
« Yanýtla #94 : 20 Temmuz 2015, Pazartesi - 13:04 »
 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Tanerakbal

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : tanerakbal
oyunumu geri alamýyorum!!!
« Yanýtla #95 : 11 Aðustos 2015, Salý - 00:22 »
Merhabalar köyümün kayýtlý olduðu apple kimliði eþime aitti parolasýný deðiþtirmiþ boþandýðým için geri alamýyorum ne yapmam lazým arkadaþlar bu seviyedeki köyümü kaybetmek istemiyorum yardýmcý olabilirmisiniz.!