Öncelikle þunu belirtmek istiyorum ki, oyun içerisinde bulunan hero adý verilen kahramanlarýn yeni gelen sistem ile birlikte her ay deðiþen görünümlerinin bir çoðu beni hüsrana uðratmaktadýr. Neden hüsrana uðrattýðýna gelecek olursam. Oyuncularýn bir çoðunun aksine clash of clans þirketinin milyar dolarlýk bir þirket olduðunu bilen biriyim. Her yýl kendi kar oranýný sürekli egale ederek yani bir önceki yýla oranla kar yüzdesini yükselterek ilerleyen devasa bir þirkettir clash of clans. Böylesine büyük bir þirketin grafik ekibininde seçkin kiþilerden oluþtuðunu düþünüyorum kaldý ki öylede olmak zorunda. Lakin grafik ekibinin seçimleri þahsi kanaatimce hiçte iç açýcý olmamakla birlikte alakasýz olmaktadýr. En basit örnek ile tanýmlamam gerekirse. Oyun içerisinde bulunan savunmalarýn tasarýmlarý tamimiyle duvarlarýn görünümlerine göre þekillendirilmekte zaten olmasý gerekende budur. Max bir köyün tamamýnýn görüntüsüne bakýldýðý zaman bir uyum olmasý gerekmektedir. Þuan ki durum çerçevesinde ben max köylere baktýðýmda uyumsuzluk görmekteyim. Bu uyumsuzluðu oluþturan unsurlarýn baþlýcalarý. Ýksir toplayýcýlar;altýn madenleri;kýþla;kara kýþla;usta inþaatçý kulübeleri;kara iksir sondalarý;büyü fabrikasý;kara büyü fabrikasý;atölye;ordu kampý;hero altarlarý ve özellikle yeni güncellemeler ile birlikte her ay deðiþen yeni hero görünümleri oyunun içerisindeki genel görünümden çok alakasýz görünümler ile þekillendirilmektedir. Bu doðrultuda ben milyonlarca oyuncularýnýzdan biri olarak, ayrýca daha önce yine dünya çapýnda milyonlarca oyuncu kitlesine sahip farklý bir oyun platformunda yöneticilik yapmýþ biri olarak bir öneride bulunmak istiyorum. Oyun içerisindeki renk uyumuna dikkat etmeli grafik ekibi. Özellikle yukarýda saymýþ olduðum madenler,büyü fabrikalarý vs gibi þeylerin görüntüleri ayný savunmalarda olduðu gibi duvarlar ile uyum saðlamalýdýr. Özellikle belirtmek istediðim bir diðer þeyse, her ay deðiþen hero görüntüleri. Yani bu ay ki krala yapýlan mekanik kral görüntüsü bana çok komik geliyor. Yani internet ortamýndaki basit bir oyundan kopyalanmýþ bir görsel adeta. Bunun sebebi de oyun içerisindeki ''Genel Görsel'' ile alakasýz bir görünüme sahip olmasý. Bence grafik ekibi oyun içerisinde bulunan bir þeylerin görünümlerini deðiþtirirken renk uyumuna dikkat etmeli. Yapmýþ olduðum bu yorum ve istek doðrultusunda inanýyorum ki bundan sonraki süreçte oyun içi grafik ve renk uyumuna daha dikkat ve özen gösterilecek. Lütfen ama lütfen yönetim kadrosu olarak oyunun bütününü ele alarak köyün geneline bir bakýn, bana hak vereceksiniz.
Ýyi çalýþmalar diliyorum...