Gönderen Konu: Avrupa Android, Amerika iOS Diyor  (Okunma sayýsý 2424 defa)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Avrupa Android, Amerika iOS Diyor
« : 23 Aralýk 2012, Pazar - 13:37 »
Çeþitli analist firmalar hýzla artan mobil iþletim sistemlerinin sevilme oranlarýný araþtýrmaya devam ediyor. Kantar adlý araþtýrma þirketi, 3 ayda bir yayýnladýðý raporu yeniledi.
Rapora göre ABD'de iOS iþletim sisteminin oraný yüzde 35.7'den yüzde 53.3 seviyesine çýktý. Bu da ABD pazarýnda iOS'u lider yapmaya yetti. ABD'de Android yüzde 41.9 ile ikinci, Windows Phone ise yüzde 2.7 oranýnda kendisine yer bulmaya çalýþýyor.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Avrupa'daki deðerlere baktýðýmýzda iOS'un yükseldiðini fakat liderliðin Android'in elinde olduðunu görüyoruz. iOS yüzde 16.5'lik oranýný 25.3 seviyesine çýkartmayý baþarmýþ. android ise yüzde 67.1'den yüzde 61'e geriledi.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Avrupa ortalamasý ise iOS iþletim sisteminin yükseldiðini gösteriyor. Önceki dönem yüzde 16.5 olan iOS pazar payý bu dönemde yüzde 25.3'e çýkýyor. Güçlü iPhone 5 satýþlarý firmanýn pazar payýný artýrmasýna yardýmcý oldu. Android iþletim sistemi önceki dönem yüzde 67.1 oranýndan yüzde 61.0 oranýna geriledi. Avrupa'da en çok Android kullanan ülke Ýspanya iken, en çok Windows Phone kullanan ülke Ýtalya oldu.
Dünya çapýnda baktýðýmýzda iOS'un çýkýþ yaptýðýný, Android'in lider olduðunu, Windows Phone 8'in de genel Windows Phone satýþlarýna yaklaþýk yüzde 1'lik etki ettiðini görüyoruz.

GameCenter:  [ isim gizlendi. ]

Emeðe saygý: Beðeni + REP lütfen.

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
Ynt: Avrupa Android, Amerika iOS Diyor
« Yanýtla #1 : 23 Aralýk 2012, Pazar - 14:07 »
Amerikanin oyunlari bukez hakli Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 23 Aralýk 2012, Pazar - 14:10 »
iOS'u CoC için tercih ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kemalylc

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
« Yanýtla #3 : 07 Ocak 2013, Pazartesi - 13:20 »
Ýos tüm uygulamalarda süper. Akýcýlýk androidcilerin asla sahip olamayacaðý birþey