Gönderen Konu: 4. Ve 5. Ýnþaatçýyý almak  (Okunma sayýsý 20131 defa)

Çevrimdýþý clan333

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
4. Ve 5. Ýnþaatçýyý almak
« : 04 Eylül 2013, Çarþamba - 20:09 »
Hepinize Merhaba arkadaþlar.
Bildiðiniz gibi yeni gelen güncellemedeki All star görevinin ilk bölümü 250 2. Bölümü 1000 ve son bölümü 2000 taþ vermekte. Bunun için sýrasýyla kristal, siyah ve þampiyon ligde olmak gerekiyor . Biliyorum zor bi görev ama biraz zorlamayla 4.         ( Hatta 5.) Ýnþaatçýyý alabiliriz. Þimdi soruyorum size ben 2177 ye geldim sonra geri düþürdüm ganimet için.. Neyse kolay bir þekilde siyah nasýl olabiliriz? Yada nasýl bir yol taktik izlememiz gerekiyor. Yazarsanýz sevinirim.

TEÞEKKÜRLER....

NOT: Köy binasý dýþarda olanlara saldýrma yöntemini bilmekteyim en basit olarak  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 05 Eylül 2013, Perþembe - 20:57 Gönderen: clan333 »

clan333 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TheWestBoy (08 Eylül 2014, Pazartesi - 12:14)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: 4. Ve 5. Ýnþaatçýyý almak
« Yanýtla #1 : 08 Eylül 2013, Pazar - 16:46 »
Kristal ligine çýkmak en fazla 2 - 2,5 gün. Gerisi 2500'den sonra baþlýyor. Köy ne kadar iyi olursa olsun. Her savaþýndan sonra intikam ya da sana saldýranlar çöl yapmadan çýkmaz. Bunun için kaleni okçuyla besle. Sýk sýk ve saldýrý yemeden savaþ.

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: AhmetUsk (12 Mart 2014, Çarþamba - 21:20)

Çevrimdýþý Mavera97

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 243
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • FEDA etmeyen, VEDA eder.
  • 41 Mesajý Toplam
    44 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EmirElaldirsin
« Yanýtla #2 : 08 Eylül 2013, Pazar - 16:51 »
Gem kasmak iyice zorlaþtý ya Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

GameCenter:EmirElaldirsin

Mavera97 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: abidin001 (16 Haziran 2014, Pazartesi - 03:48)

Çevrimdýþý Kasimyc

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 63
  • Rep Puaný : 8
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ksm
  • Klaným : onuncu köy
« Yanýtla #3 : 08 Eylül 2013, Pazar - 18:24 »
açýkçasý ben 4 ve 5'i parayla almýþtým. hýzlý geliþim için inþaatçý þart bana göre

Çevrimdýþý RearBack

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 114
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • League Of Legends
  • 23 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
  • COC Nick : RearBack
  • Klaným : Akýncý Turkler3
« Yanýtla #4 : 08 Eylül 2013, Pazar - 18:28 »
League of Legends isimli oyuna sadece bu yaz 650 küsür TL para yatýrdým. Fakat bu oyuna para vermek gelmiyor içimden.. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Mavera97

• 52.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 243
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • FEDA etmeyen, VEDA eder.
  • 41 Mesajý Toplam
    44 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EmirElaldirsin
« Yanýtla #5 : 08 Eylül 2013, Pazar - 18:36 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
açýkçasý ben 4 ve 5'i parayla almýþtým. hýzlý geliþim için inþaatçý þart bana göre

Bende öyle yaptým yoksa almak imkansýz gibi biþey

GameCenter:EmirElaldirsin

Çevrimdýþý BySnowlord

• 42.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 161
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • 29 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
  • COC Nick : BySnowlord
« Yanýtla #6 : 09 Eylül 2013, Pazartesi - 01:06 »
Köy binasý dýþarda olanlara saldýr veya direk köy binasýna açýk yapmaya çalýþ önunu temýzle barbar yolla :S

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý clan333

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 09 Eylül 2013, Pazartesi - 15:09 »
Öncelikle yorumlar için teþekkürler. [ isim gizlendi. ] kristal lige çýkmak 2-2.5 günmü biraz uzun deðilmi ben 1450 li li kupalardan 1 günde çýkmýþtým köy binasý dýþarda olanlara saldýra saldýra  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ama iþ 2500 lerden sonra baþlýyor diyosunda bendeki sorun 2500ler göremedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sen nasýl saldýrýyorsun adamlarýn müthiþ savunmalarý var Köy binasýnýn önünü açýp barbar yollasam savunmalar tek atýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ne yapsam bilemiyorum Aha gene saldýrý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ýki dakka boþ býrakmaya gelmiyor valla Neyse ben  fazla uzatmadan bakayým köye Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ha bide [isim gizlendi] sizin ikinci klana geleyim dedim almadýnýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý ozan1042

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ozan
  • Klaným : ölümsüzler
« Yanýtla #8 : 31 Aralýk 2013, Salý - 09:56 »
öncelikle kupa kasmaya baþlamadan önce saðlam altýnýn olmasý lazým kasalarýnda(en az 1.5milyon).usta lige yaklastýkça koy binasý bulmak zorlasýyor.her koy geciþinde cok altýn kaybediliyor.altýný bitip yarý yolda kalan arkadaslarým oldu:)koy binasý yýkmak için barbar yerine daha uzaktan ateþ edebilen okçularý tavsiye ederim.bu sayede bir çok savunmaya yakalanmazsýnýz.yine garanti olsun diye yanýnýza en az 8 dev alýn.çünkü devler binalarýn yanýndaki savunmalarý oyalarken siz okçularla binayý yýkabilirsiniz.bi de bina diplerinden çýkan teslalarý devlerle daha kolay yýkarsýnýz.ve son tavsiyem x-toplarýndan ve cehennem kulelerinden uzak durun:))

Çevrimdýþý mertturhan

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mert
  • Klaným : LEONE
« Yanýtla #9 : 01 Ocak 2014, Çarþamba - 21:01 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
League of Legends isimli oyuna sadece bu yaz 650 küsür TL para yatýrdým. Fakat bu oyuna para vermek gelmiyor içimden.. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Konuyu dapýtcaðým özür dilerim. VS ye beklerim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Romeocuk

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Yusuf
  • Klaným : Anka
« Yanýtla #10 : 16 Ocak 2014, Perþembe - 15:23 »