Gönderen Konu: Oyuncu Engelleme  (Okunma sayýsý 12384 defa)

Çevrimdýþý Omarfaruk44

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Karag3c3
  • Klaným : OVERDOSE
Oyuncu Engelleme
« : 13 Eylül 2013, Cuma - 22:36 »
Evet arkadaþlar öncelikle iyi akþamlar, bir öneri ile daha karþýnýzdayým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu aralar bi adam klanýma takmýþ durumda ve sürekli küfürlü yazýlar yazýp klana istek atýyor.Bu da ben ve klan arkadaþlarým için gerçekten rahatsýz edici bir durum. Bu ve bunun gibi sorunlarýn önüne geçebilmek için klan liderlerinin "Klana kim istek atamaz ?" yani kara liste oluþturabilmesi gerektiðini düþünüyorum. Bu sayede belli kiþilerin az da olsa önüne geçileveðini umuyorum.Herkesin iþine yarayacak çok fonksiyonlu bir fikir deðil ama gerçekten getirilmesini gerekiyorum.Fikirlerinizi veya önerilerinizi  alta yazarzanýz sevinirim. Eðer bu düþünce hayata geçirilirse gerçekten yararý olacaðýný düþünüyorum...

Omarfaruk44 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: Sasin (19 Aralýk 2015, Cumartesi - 20:50), alaaddin (07 Þubat 2015, Cumartesi - 16:29), burqa (11 Temmuz 2014, Cuma - 19:45)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Oyuncu Engelleme
« Yanýtla #1 : 13 Eylül 2013, Cuma - 23:31 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Evet arkadaþlar öncelikle iyi akþamlar, bir öneri ile daha karþýnýzdayým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu aralar bi adam klanýma takmýþ durumda ve sürekli küfürlü yazýlar yazýp klana istek atýyor.Bu da ben ve klan arkadaþlarým için gerçekten rahatsýz edici bir durum. Bu ve bunun gibi sorunlarýn önüne geçebilmek için klan liderlerinin "Klana kim istek atamaz ?" yani kara liste oluþturabilmesi gerektiðini düþünüyorum. Bu sayede belli kiþilerin az da olsa önüne geçileveðini umuyorum.Herkesin iþine yarayacak çok fonksiyonlu bir fikir deðil ama gerçekten getirilmesini gerekiyorum.Fikirlerinizi veya önerilerinizi  alta yazarzanýz sevinirim. Eðer bu düþünce hayata geçirilirse gerçekten yararý olacaðýný düþünüyorum...

Fýndýk kabuðunu doldurmayacak o kadar adam vardýr ki. Býrak Kara Liste; Kara Liste Deposu koysalar bitiremeyiz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Fikrin çok mantýklý. Günümüzde klanlara herkes girebiliyor. Attýðýmýz biri küfürler sayarak istek atýyor. Kara Liste olayýnýn klan içerisindeki oluþumu arttýracaðý kanaatindeyim.

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: Nikeman (08 Kasým 2015, Pazar - 16:41), alaaddin (07 Þubat 2015, Cumartesi - 16:28), Bozoðlu (14 Eylül 2013, Cumartesi - 14:48)

Çevrimdýþý cannosaa

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 53
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : can
  • Klaným : Türk Siperi
« Yanýtla #2 : 14 Eylül 2013, Cumartesi - 12:43 »
Bence bunu supercell e mail at çok mantýklý

cannosaa 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: alaaddin (07 Þubat 2015, Cumartesi - 16:28)

Çevrimdýþý Basakgun

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Basakthequeen
  • Klaným : QUEENS
« Yanýtla #3 : 31 Ocak 2016, Pazar - 11:27 »
Bence çok iyi bir fikir. Bizim klana da takmýþ 10 yaþýnda bir çocuk var kaç kez attýysak da geri geliyor ve bu durum fazla sinir bozucu olmaya baþladý bi çözümü yok mu yardým edin lütfen