Gönderen Konu: Game Center Kullaným Klavuzu  (Okunma sayýsý 56987 defa)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Game Center Kullaným Klavuzu
« : 25 Ekim 2013, Cuma - 18:45 »
Sadece bir iPad Mini ya da iPhone 5 saniye gibi yeni bir iOS cihaz aldýn mý? Bu yeni cihaz üzerinde ayný köyde devam etmek istiyor musunuz? Herhangi bir nedenle bir akým cihazý geri yüklemek zorunda mý, ama tüm bu sabit Kazanýlan kupa kaybetmek istemiyor musun? Aþaðýdaki yönergeler yeni bir cihaza oyun üzerinde hareket, ya da mevcut bir geri yüklemek zorunda durumunda oyun kaydetmek için nasýl açýklayacaðýz.

Burada önemli ders? Her zaman bir Game Center hesabýna köy baðlayýn

ADIM 1: Eski cihazýnýzda Game Center için köy baðlayýn
En kötü olur durumda her zaman yapmalýsýnýz! Bu bulma / arkadaþlarýnýzla Klanlar Clash of oynamak için davet için sadece iyi deðil, kalýcý oyun kaybetme ve bütün ihtiþamýyla geri yüklemek için güçlü olmak arasýnda fark olabilir!
Henüz bir Game Center hesabý oluþturmadýysanýz, bunu lütfen. Bu çok kolay: sadece, cihazýnýzda Game Center uygulamasý bulmak giriþ (ya da kayýt) ve sonra Klanlar Çatýþmasý baþlatmak.

Eðer Klanlar Clash Of Game Center hesap baðlantý çünkü, kendinizi yeni bir cihaz almak için gidiyoruz, bu önemlidir!

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Baþarýlý bir þekilde köye Game Center hesap baðlantýlý ise, diyerek açýlan küçük göreceksiniz "SeninNÝCKÝN, Hoþ geldin."

2. ADIM: Yeni cihazýnýzda Game Center ve Apple kimliði baðlanýn
Eðer yeni bir cihaz kurarken, eski cihaz (bu cihaz kullanmaya baþladýðýnýzda oturum isteyecektir) için kullanmayýn ayný Apple kimliði kullanýn.
Cihaz ayarlandýðýnda, Game Center bulun ve (zaten giriþ yapmýþsýnýzdýr sürece) giriþ yapýn.
App Store'dan Klan Çatýþmasý yükleyin.
Klan Çatýþmasý baþlatýn. Bir noktada aþaðýdaki pop-up göreceksiniz:

Sizin köy geri yüklemek için "Tamam" tuþuna basýn!

Sizin bu köyü kaybetti?
Herhangi bir nedenle sizin bu köyü kaybetti, bunu kendiniz geri yükleyebileceðiniz bir þans var. Eðer OYUN MERKEZÝ ÝÇÝN KÖYE BAÐLANAMIYORSANIZ ,daha sonra köy geri getirmenin bir yolu yoktur. Eðer olsaydý, aþaðýdaki adýmlarý deneyin:
Cihazýnýzdan Klan Çatýþmasý silin.
Facebook ve cihazýnýzdan Oyun Merkezi çýkmalý.
Cihazýnýzý yeniden baþlatýn.
Önceki Game Center hesabý (eski cihaz veya ön geri üzerinde köy oynadýðý zaman kullanýlan) oturum açýn.
App Store'dan Klanlar yeniden yüklemeniz Clash.
Klan Çatýþmasý baþlatýn.
Eðer eski köy ve bu köyün belediye düzeyinde yüklemek istiyorsanýz açýlan soran almalýsýnýz.
Artýk tekrar köy ile çatýþan olmalý! Bu iþe yaramazsa, destek baþvurun veya onlarý e-posta oyun-Rapor Bir Sayý (Oyun Ayarlar → Yardým ve Destek) kullanýn: clashofclans.feedback@supercell.net onlar bakmak böylece. Eðer onlara e-posta ise, vardý ne düzeyde belediye binasý kayýp köy adý, ve Game Center adý (yeni ve eski sürüm hem) ile veriniz.

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen 8 Kullanýcý: (20 Kasým 2014, Perþembe - 20:34), berkbaha (20 Temmuz 2014, Pazar - 13:43), emrepalavra2121 (05 Haziran 2014, Perþembe - 22:26), caneerkoyuncu (22 Mayýs 2014, Perþembe - 00:41), melih1461 (24 Ocak 2014, Cuma - 15:33), egano (11 Ocak 2014, Cumartesi - 15:26), salaporta (27 Ekim 2013, Pazar - 13:29), Kurmay (25 Ekim 2013, Cuma - 18:46)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: Game Center Kullaným Klavuzu
« Yanýtla #1 : 25 Ekim 2013, Cuma - 18:46 »
Bu iyi oldu  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: emrepalavra2121 (05 Haziran 2014, Perþembe - 22:26)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 25 Ekim 2013, Cuma - 19:56 »
Bu konuyu açardým bende üstadlar yani siz açmayýn falan deyince Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Eline emeðine saðlýk Admin'im.

+Rep Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý babako

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : eamene
  • Klaným : _AKM_
« Yanýtla #3 : 27 Ekim 2013, Pazar - 01:14 »
Admin, peki tek bir cihazdan birden fazla köy kurabilirmiyiz?
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2013, Pazartesi - 17:46 Gönderen: Admin »

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 28 Ekim 2013, Pazartesi - 17:47 »
Cihazý Sýfýrlayýp , Yeni Köy Açabilirsin

Dip Not Yedek Almayý Unutmayýn . ( Not , Foto , Video vs )

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: melih1461 (24 Ocak 2014, Cuma - 15:33)

Çevrimdýþý cambaruli

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : cambaruli
  • Klaným : pompadiem
« Yanýtla #5 : 10 Aralýk 2013, Salý - 16:13 »
Acýklaman için sagol Admin. Benim sýkýntým su. 1 yýldýr iphone 4 te Coc oynuyorum, su an 101 lvl ým.
4 ay once ipad aldým , ona da game center ý ayný hesapla açtým. Ancak Coc yeniden baþladý,mevcut oyunum gelmedi. Hatta silip ipad de tekrar kurdum yine olmadý. Hatta aksi gibi simdi iphone da her açtýðýmda 3. seviye koy binanýzý yüklemek istiyormusunuz diye soruyor. her seferinde hayýr ý tuþlayarak 101 lvl dan devam ediyorum. senin acýkalamaný okuduktan sonra kontrol ettim, iphone oynadýðým oyunumun baðlý olduðu game center da benim baþarýlar gözükmüyor, daha cok baslarda gözüküyorum. Game center açýlýþ sayfasýnda Cambaruli diye kullanýcý adým ve hesap adým gözüküyor, ancak oyuna GC dan girdiðimde söylediðin gibi hosgeldin Cambaruli demiyor. Direk oyuna giriyor, 3. lvl koyunu yüklemek istermisin diye soruyor. acaba ben oyun ailk baþladýðýmda oyunu GC a baðlamamýs olabilirmiyim, bu yüzden mý ipad da asýl oyunu mu kuramýyorum?
Yardýmcý olabilirsen sevinirim...

cambaruli 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Valibey (16 Ekim 2015, Cuma - 12:54), hlm2508 (27 Haziran 2014, Cuma - 02:30)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 10 Aralýk 2013, Salý - 16:33 »
telefonunuzda oyun açýksa þöyle yapýn farklý bir game center hesabý oluþturun (yeni hesap) telefonunuzda o game center ile oturum açýn size oyunu o game center hesabýna kaydetmenizi soracak tamam'a týklayýp oyununuzu kaydettikten sonra yeni açtýðýnýz hesapla ipad'de oturum açýn
size oturum açtýðýnýzda soracaktýr

gibi tamam 'a týklayýp onayla yazýn enterlayýn.

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: sahtiyan (30 Haziran 2014, Pazartesi - 15:01)

Çevrimdýþý ysn332

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
« Yanýtla #7 : 10 Aralýk 2013, Salý - 17:14 »
sayýn admin cok zamandýr araþtýrdýðým bir konuyu sana sormak isterim benim hesap googlede gözüküyormuþ.. Ben androite geçmiþtim bi ara ama beðenmedim tekrar iponeden oynamaya baþladým
acaba bununla alakalý biþeymi dedim hem androyitten oyunu sildim hemde ordan açtýðým mail hesabýný.. buraya kadar hersey normal
yalnýz hala beným oyun Google hesabýndaymýþ hesabý nasýl kurtarabýlýrým yardýmcý olabýlýrmýsýnýz tþk ederim þimdiden..

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 09 Ocak 2014, Perþembe - 16:03 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
sayýn admin cok zamandýr araþtýrdýðým bir konuyu sana sormak isterim benim hesap googlede gözüküyormuþ.. Ben androite geçmiþtim bi ara ama beðenmedim tekrar iponeden oynamaya baþladým
acaba bununla alakalý biþeymi dedim hem androyitten oyunu sildim hemde ordan açtýðým mail hesabýný.. buraya kadar hersey normal
yalnýz hala beným oyun Google hesabýndaymýþ hesabý nasýl kurtarabýlýrým yardýmcý olabýlýrmýsýnýz tþk ederim þimdiden..

yedek olarak google hesabýnda kalabilir , aslýnda iyi birþey .

Çevrimdýþý bugraerdogan

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Clash of Clans
  • COC Nick : BuGRA
« Yanýtla #9 : 09 Ocak 2014, Perþembe - 22:02 »
Sayýn admin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu soruyu baþka birbaþýlk altýnda da sordum cevaplar tatmin etmedi.
Þimdi benim iphone tamire gitti bende oyunu arkadaþýn iphone da açtým ordan oynadým.Sonra sýfýr telefon geldi bende gc þifremi girdim oyunu açtým eski köy gelsin diye beklerken ekrandaki köyü 2lvl oynamaya baþladým ve eski köy gelmedi. Arkadaþýmýn gc þifresini kendi telefonuma girdiðimde ise benim eski köy geldi. Þimdi kendi gc þifem girili her seferinde oynadýðým 2lvl oyun yüklensin mi diye soruyor. Anlayacaðýn benim oyun arkadaþýn gc sine geçmiþ ?

Çevrimdýþý parinarda

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 11 Ocak 2014, Cumartesi - 16:42 »
bugra bu eski cihazým - yeni cihazým özelliðini kullanarak düzeltebilirsin

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 11 Ocak 2014, Cumartesi - 16:46 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sayýn admin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu soruyu baþka birbaþýlk altýnda da sordum cevaplar tatmin etmedi.
Þimdi benim iphone tamire gitti bende oyunu arkadaþýn iphone da açtým ordan oynadým.Sonra sýfýr telefon geldi bende gc þifremi girdim oyunu açtým eski köy gelsin diye beklerken ekrandaki köyü 2lvl oynamaya baþladým ve eski köy gelmedi. Arkadaþýmýn gc þifresini kendi telefonuma girdiðimde ise benim eski köy geldi. Þimdi kendi gc þifem girili her seferinde oynadýðým 2lvl oyun yüklensin mi diye soruyor. Anlayacaðýn benim oyun arkadaþýn gc sine geçmiþ ?

tekrar kendi gc ne alabilirsin yada sýfýr bir gc oluþtur arkadaþýnýn telefonuyla oyunu aç yeni game center'a tanýmlamaný sorucak sende evet de sonra kendi cihaznda yeni açtýðýn gc yi açmayý dene açýlýyor ise , arkadaþýnýn gc sinden ve oyunlar kýsmýndan senin oyununu sil. daha sonra arkadaþýnýn telefonundan oyunuda sil .