Gönderen Konu: Yeni Ganimet Sistemi  (Okunma sayýsý 22307 defa)

Çevrimdýþý LegenD-R

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 423
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 172 Mesajý Toplam
    266 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LegenD-R
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: Yeni Ganimet Sistemi
« Yanýtla #24 : 16 Nisan 2014, Çarþamba - 00:53 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Öncelikle herkese merhaba arkadaþlar,

Oyunu yaklaþýk olarak 3,5 aydýr oynamaktayým keyif alarak ta kii son 1 haftadýr klan savaþlarý, bakýmlar, güncellemeler gelene dek. Nedeni ise ;

Öncesinde köy binam 6.seviye idi aldýðým ganimetler sýradan bir kullanýcýnýn, oynayýcýnýn aldýðý. Savunma, asker hepsi son seviye olduktan sonra köy binamý bastým mantýken. Akabinde ayný þekilde aldýðým ganimet ortalama 150-300k arasý idi. Savunmalar, ordum yine son seviye yaptým akabinde köy binamý 8'e bastým. Binam inþaa edilir iken bu bahsi geçen ; '' Klan savaþlarý, güncellemeler, bakýmlar '' yapýldý. Keþke yapýlmaz olaydý.. Klan savaþlarý aktif olduðundan ve son bakýmlar güncellemeler geldikten sonra ne bir saldýrý yapabiliyorum ne ganimet alabiliyorum nede oyunu oynayasým geliyor. Oyunu benden daha uzun süredir oynayan arkadaþlar illaki vardýr, saldýracak köy bulamadýklarý zaman illaki olmuþtur fakat ben yaptýðým iþ gereði telefonum ile çok meþgul olabiliyor ve vaktimi oyunda harcayabiliyorum. Depomda bulunan 150k altýný sadece rakip aramak için harcar oldum, öncesinde 300-400 hatta 500k ganimet alýr iken þu an 100k üstü bulamýyorum ve eþleþmeler çok adaletsiz. Adam kupaya deðil ganimete oynuyor seviyesi 10 savunmasý sýnýrda bana rakip çýkýyor saldýrdýðýmda alacaðým ganimet 300k benimle denk olmadýktan sonra o ganimeti ben görsem ne fayda. Diyeceðim þu ki, oyun zevkli oynanabilir fakat oynamak baðlý kalmak için birþeyler yapmak gerek bu oyunda ganimet kasamadýktan sonra hiçbir tadý yok. Þahsým adýna konuþuyorum oyundan soðudum yeni ganimet sistemi yüzünden ve oyunu oynamýyorum 3 gündür. Forumdan takip ediyorum ne zaman ganimet güncellemesi düzelir o zaman açar oynarým. Diyeceksiniz ki sen oynamasan ne kaybeder. Haklýsýnýz birþey kaybetmez oyun fakat emin olun benim gördüðümü gören, farkeden bir çok kullanýcý var ve ayný þikayetten muzdarýp. Zahmet edip okursanýz yetkililere iletir tekrar bir gözden geçirir iseniz memnun kalýrým yetkili arkadaþlar. Ýþbirliðiniz için teþekkür eder herkese iyi eðlenceler, iyi forumlar.

köy bina seviyenize göre belli bir kupa aralýðýnda ganimet bulabilirsiniz.

8. seviye bina için yanýlmýyorsan 1350-1450 kupa aralýðý idealdir. Genede forumu araþtýrmakta yarar var

Çevrimdýþý beastmaster

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ismail
  • Klaným : 1923TÜRK-1923TÜRK5
« Yanýtla #25 : 16 Nisan 2014, Çarþamba - 01:47 »

Oyunu yaklaþýk olarak 3,5 aydýr oynamaktayým keyif alarak ta kii son 1 haftadýr klan savaþlarý, bakýmlar, güncellemeler gelene dek. Nedeni ise ;

Öncesinde köy binam 6.seviye idi aldýðým ganimetler sýradan bir kullanýcýnýn, oynayýcýnýn aldýðý. Savunma, asker hepsi son seviye olduktan sonra köy binamý bastým mantýken. Akabinde ayný þekilde aldýðým ganimet ortalama 150-300k arasý idi. Savunmalar, ordum yine son seviye yaptým akabinde köy binamý 8'e bastým. Binam inþaa edilir iken bu bahsi geçen ; '' Klan savaþlarý, güncellemeler, bakýmlar '' yapýldý. Keþke yapýlmaz olaydý.. Klan savaþlarý aktif olduðundan ve son bakýmlar güncellemeler geldikten sonra ne bir saldýrý yapabiliyorum ne ganimet alabiliyorum nede oyunu oynayasým geliyor. Oyunu benden daha uzun süredir oynayan arkadaþlar illaki vardýr, saldýracak köy bulamadýklarý zaman illaki olmuþtur fakat ben yaptýðým iþ gereði telefonum ile çok meþgul olabiliyor ve vaktimi oyunda harcayabiliyorum. Depomda bulunan 150k altýný sadece rakip aramak için harcar oldum, öncesinde 300-400 hatta 500k ganimet alýr iken þu an 100k üstü bulamýyorum ve eþleþmeler çok adaletsiz. Adam kupaya deðil ganimete oynuyor seviyesi 10 savunmasý sýnýrda bana rakip çýkýyor saldýrdýðýmda alacaðým ganimet 300k benimle denk olmadýktan sonra o ganimeti ben görsem ne fayda. Diyeceðim þu ki, oyun zevkli oynanabilir fakat oynamak baðlý kalmak için birþeyler yapmak gerek bu oyunda ganimet kasamadýktan sonra hiçbir tadý yok. Þahsým adýna konuþuyorum oyundan soðudum yeni ganimet sistemi yüzünden ve oyunu oynamýyorum 3 gündür. Forumdan takip ediyorum ne zaman ganimet güncellemesi düzelir o zaman açar oynarým. Diyeceksiniz ki sen oynamasan ne kaybeder. Haklýsýnýz birþey kaybetmez oyun fakat emin olun benim gördüðümü gören, farkeden bir çok kullanýcý var ve ayný þikayetten muzdarýp. Zahmet edip okursanýz yetkililere iletir tekrar bir gözden geçirir iseniz memnun kalýrým yetkili arkadaþlar. Ýþbirliðiniz için teþekkür eder herkese iyi eðlenceler, iyi forumlar.

Gelen güncellemede herhangi bir ganimet sistemi deðiþikliði olmadý. Sen oyuna baþladýðýnda olan ganimet sistemi halen devam etmekte. Yalnýz fark eden nokta þudur ki TH8 den önce olmayan ve TH8 ve üzeri için geçer olan bir sistem var ganimet sisteminde. Düþük seviyelerdeki köylerden alýnabilen ganimet oraný düþüyor bu sistemde. Büyük ihtimalle sana denk gelen de bu tarz bir durumdur. Tabi kupa aralýðýný da ayarlayabilirsen daha uygun olur. Farklý kupa aralýklarýnda gelen köylerin zorluklarý ganimetleri farklý oluyor.
Kýsacasý ganimet bulamaman sistemin deðiþmesinden ötürü deðil senin köyünün seviye atlamasýndan kaynaklanýyor. Oyuna baþladýðýnda geçerli olan ganimet sistemi halen devam ediyor bir deðiþiklik olmadý onda

Çevrimdýþý SirPhantom

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : 5irPhant0m
  • Klaným : West Coast
« Yanýtla #26 : 17 Nisan 2014, Perþembe - 00:25 »

Gelen güncellemede herhangi bir ganimet sistemi deðiþikliði olmadý. Sen oyuna baþladýðýnda olan ganimet sistemi halen devam etmekte. Yalnýz fark eden nokta þudur ki TH8 den önce olmayan ve TH8 ve üzeri için geçer olan bir sistem var ganimet sisteminde. Düþük seviyelerdeki köylerden alýnabilen ganimet oraný düþüyor bu sistemde. Büyük ihtimalle sana denk gelen de bu tarz bir durumdur. Tabi kupa aralýðýný da ayarlayabilirsen daha uygun olur. Farklý kupa aralýklarýnda gelen köylerin zorluklarý ganimetleri farklý oluyor.
Kýsacasý ganimet bulamaman sistemin deðiþmesinden ötürü deðil senin köyünün seviye atlamasýndan kaynaklanýyor. Oyuna baþladýðýnda geçerli olan ganimet sistemi halen devam ediyor bir deðiþiklik olmadý onda

Öncelikle teþekkür ederim yaklaþýmýnýz ve cevabýnýz için. Ancak þöyle bir durum söz konusu büyük bir þirkette çalýþýyorum (yanlýþ anlaþýlmasýn lütfen) çevremde bu oyunu oynayan bir çok arkadaþým, mesai arkadaþlarým vs.. vs.. hepsi ayný dertten muzdarýp. Onlarýn seviyeleri benden çok çok fazla fakat hepsi klan savaþýndan sonra yapýlan bakým güncelleme vs. vs. gibi deðiþiklikler sanýrým ganimet sisteminide etkiledi. Vermiþ olduðunuz cevaptan yola çýkarak bir arkadaþýma test ettirdim 7. seviye TH'si var. Köy aradýðýmýzda karþýmýza çýkan köy ve ganimetleri insaný oyundan soðutur cinsten. Tekrar tekrar teþekkür ederim cevap'ýnýz için iyi geceler, iyi forumlar.

Çevrimdýþý weak1st

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : WEAKS2K
  • Klaným : Meçhull
« Yanýtla #27 : 28 Nisan 2014, Pazartesi - 01:29 »
Bunlarýn hýcbýrýsýne ýnanmýyorum.Köyumde 3 mýlyon altýn 3 mýlyon ýksýr varken  hem altýn hem ýksýr  olarak bana savaþ acan tarafa 350.000 civarý görunuyordu. Daha sonra 2 mýlyon ýksýrý harcadým.
elýmde 3 mýlyon altýn 1 mýlyon ýksýr kalmýstý ama genede bana savas acan tarafa hem altýn hem ýksýr 350.000 cývarý gorunuyordu.Normalde ýksýrýn az gorunmesý gerekmez mýydý?

Çevrimdýþý korki

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : korki
  • Klaným : patlatici
« Yanýtla #28 : 28 Nisan 2014, Pazartesi - 13:12 »
Bunlarýn hýcbýrýsýne ýnanmýyorum.Köyumde 3 mýlyon altýn 3 mýlyon ýksýr varken  hem altýn hem ýksýr  olarak bana savaþ acan tarafa 350.000 civarý görunuyordu. Daha sonra 2 mýlyon ýksýrý harcadým.
elýmde 3 mýlyon altýn 1 mýlyon ýksýr kalmýstý ama genede bana savas acan tarafa hem altýn hem ýksýr 350.000 cývarý gorunuyordu.Normalde ýksýrýn az gorunmesý gerekmez mýydý?

belli bir ganimet seviyesini gecince sabit gosteriyor. o suanki koyunde sanirim 1milyon sinirda. eger iksirin 1 milyonun altina duserse kademe kademe calinabilir ganimetin azalacaktir. ama bu dedigim toplayicilarini henuz toplamissan gecerli zira onlardan baya cok calinabiliyor

Çevrimdýþý yigimet

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : schwarzkoph
  • Klaným : bilmiyorum
« Yanýtla #29 : 01 Mayýs 2014, Perþembe - 02:01 »
yeni pack kötü olmuþ gerçekten sýramýzý bekleyip bizide sömürmelerini izlicez artýk

Çevrimdýþý Syntax

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 43
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Syntax
  • Klaným : Farabi
« Yanýtla #30 : 02 Ekim 2014, Perþembe - 17:27 »
Toplayýcýlarýn oranlarý var mýdýr

Çevrimdýþý Muss

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Muss
  • Klaným : 1453 ISTANBUL
« Yanýtla #31 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 16:24 »
Ben th9 da iken th8 Toplayýcýlar full ölü köy 240k gorunuyordu th10 oldum 160kggörünüyor kýsacasý þu anda duvarlarým 9 seviye bu þartlarda 10 yapmam çok zorlaþtý ve ayriyeten dün deneme þansým oldu depolarým 6m doluydu 456k ganimet gorunuyordu 8 oldugundada ayni ganimet gorunuyordu kisaca belli ganimetten sonra %5e düþüyor denemeden yorum yapmayýnýz
« Son Düzenleme: 29 Kasým 2014, Cumartesi - 16:28 Gönderen: Muss »

Çevrimdýþý master league

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 34
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : isikernurullah
  • Klaným : methamphetamine
« Yanýtla #32 : 01 Aralýk 2014, Pazartesi - 21:02 »
köy binasýný yýktýðýnýzda gelen ganimete göre baktýðýnýzda ne kadar azaldýðýný görebilirsiniz.
misal 9. seviyesiniz ve yýktýðýnýz köy binasý 9 gelen iksir ve altýn 1000 olacaktýr. (%100)
  "                "                          "              8 ise gelen  "      "      900 olacaktýr.(%90)
 "              "                            "              7       "           "    "        500 olacaktýr.(%50)
 "                "                           "              6       "        "       "      250 olacaktýr. (%25)

teþekkürler.

master league 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: dnz35 (12 Nisan 2015, Pazar - 17:26)

Çevrimdýþý Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 337
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajý Toplam
    56 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Killer1453
« Yanýtla #33 : 08 Aralýk 2014, Pazartesi - 14:11 »
Doðrusu hangisi herkes baþka bir þey demiþ?

Çevrimdýþý Elite

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 49
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Elite
« Yanýtla #34 : 13 Aralýk 2014, Cumartesi - 10:43 »
Ellerine saðlýk Furkan abi çok iyi bi paylaþým çok sevindim köybinamý 9'a bastým üstüne bu haberi alýnca süper oldu

Çevrimdýþý 97HasaNKaradumaN97

• 44.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 177
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Bismillahirrahmanirrahim
  • 27 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HasaNKaradumaN
  • Klaným : 1923TÜRK8
« Yanýtla #35 : 15 Aralýk 2014, Pazartesi - 09:49 »
2-3 kez okudumda anladým saol abi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ankara merkez patliyo herkes 😢