Gönderen Konu: YENI BASLADIM ACIL YARDIM  (Okunma sayýsý 1299 defa)

Çevrimdýþý erdemsozay

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : frenkly
YENI BASLADIM ACIL YARDIM
« : 25 Aralýk 2013, Çarþamba - 19:52 »
Iyi gunler oyuna yeni basaladim level 12 yarin sabah koruma kalkacak bi kac bisey sormak istiyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum

1. Bana saldirdiklarinda yenilirsem tum yaptigim hersey yikilacakmi  tekrar yapmak zorunda kalicakmiyim ?

2.saldiri aldigimda koyde asker olursa savunma yaparlarmi ?

3.mesela bende 30000 altin var desek adam bana saldirdiginda onlarida aliyormu ?

4.daha oncede cok strateji oyunu oynadim ama hic biri bu oyun gibi degildi savunmayi nasil yapmam lazim toplarim 4 level havanida bu gece yapicam + olarak ne yapabilirim

5. Ve bu koy icin bana oneride bulunabilirmisiniz ?

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

CEVAPLAYANLARA SIMDIDEN TESEKKURLER

KILICINIZ KESKIN OLSUN IYI OYUNLAR !

Çevrimdýþý .TNR.

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 113
  • Rep Puaný : 2
  • 36 Mesajý Toplam
    70 Kere Beðenildi
  • COC Nick : .TNR.
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: YENI BASLADIM ACIL YARDIM
« Yanýtla #1 : 25 Aralýk 2013, Çarþamba - 20:38 »
Saldýrý aldýðýnda evet herþey yýkýlýyor ama online olunca kendi kendine yenileniyor. Yani bina veya silah olarak bir kaybýnýz olmuyor.

Size saldýrdýklarýnda köyünüzde asker olduðu zamanlarda o askerler savunma yapmýyor. Ürettiðiniz askerler þimdilik saldýrý amaçlýdýr. Ileride klan kalesini inþaa ederseniz bir klana üye olup o klandaki insanlarla asker alýp gönderebilirsiniz. Klan kalesinde kalan askerler savunma yapabiliyor ve ayný zamanda saldýrýda da kullanabiliyorsunuz.

Köyünüzdeki ganimet saldýrýdan sonra belli bir yüzde oranýnda saldýrana geçiyor. Yani bütün ganimetiniz gitmez.

Yeni baþlayanlar için forumda birçok konu mevcut. Araþtýrýp bakarsan çok faydasýný görürsün.

Iyi eðlenceler.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

.TNR. 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: TReeArms (26 Aralýk 2013, Perþembe - 15:50), erdemsozay (25 Aralýk 2013, Çarþamba - 20:46)

Çevrimdýþý erdemsozay

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : frenkly
Ynt: YENI BASLADIM ACIL YARDIM
« Yanýtla #2 : 25 Aralýk 2013, Çarþamba - 20:46 »
Tesekkur ederim