Gönderen Konu: Hýzlý Ganimet kasma  (Okunma sayýsý 51534 defa)

Çevrimdýþý ASF Jerome

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 34
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • #POOLPARTY - Instagram: talionrevenge
  • 20 Mesajý Toplam
    37 Kere Beðenildi
  • COC Nick : DragonLore
  • Klaným : AllthekingsMen
Ynt: Hýzlý Ganimet kasma
« Yanýtla #12 : 29 Ocak 2014, Çarþamba - 13:39 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
þu an sürekli okçu basarak ganimet kasýyorum.kupa kasmayý düþünmeyip köylerini iyi bir seviyeye taþýmak isteyenler için birebir.Birde þu inþaatçý sayýsý çok olsa süper olucak aslýnda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
En baþtan taþlarýnýzý tasarruflu harcayýn veya hiç harcamayýn daha sonra 500 taþ olduðunda 3.inþaatçýyý alýrsýnýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ýçiniz rahat olsun.

Kendini iyi hissediyorsan ''TELAÞLANMA'' geçer.

Çevrimdýþý RealKing22

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : RealKing22
« Yanýtla #13 : 31 Ocak 2014, Cuma - 01:31 »
eskiden sorun olmuyordu þimdi arýyorssun arýyorsun 200 k ganimeti olan kendine göre rakip bulamýyorsun ganimet sistemi degiþince iþler de degiþti Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý ASF Jerome

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 34
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • #POOLPARTY - Instagram: talionrevenge
  • 20 Mesajý Toplam
    37 Kere Beðenildi
  • COC Nick : DragonLore
  • Klaným : AllthekingsMen
« Yanýtla #14 : 31 Ocak 2014, Cuma - 09:30 »
Benim ordu kampým 100 kiþi kapasite,10 tane dev basýyorum 2 duvar yýkýcý 46 tanede okçu basýyorum yanýnda bide 6 seviye 3 tane dev klan yardýmý,oh mis gibi ganimet geliyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kendini iyi hissediyorsan ''TELAÞLANMA'' geçer.

ASF Jerome 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (31 Ocak 2014, Cuma - 15:24)

Çevrimdýþý sansar1426

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : selim
  • Klaným : Avzenk 5
« Yanýtla #15 : 01 Þubat 2014, Cumartesi - 12:15 »
Meraba arkadaþlar bnde ganimet kasýyorum.genellikle saldýrýlara 20 dev (seviye 4), 5 duvar yýkýcý (seviye 4) geri kalanýnýda okçu (seviye 4) temis oluo 3 þifa büyüsü (seviye 3)

Çevrimdýþý DUHAN46

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 30
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : DUHAN46
  • Klaným : klansýz
« Yanýtla #16 : 01 Þubat 2014, Cumartesi - 12:48 »
Meraba arkadaþlar bnde ganimet kasýyorum.genellikle saldýrýlara 20 dev (seviye 4), 5 duvar yýkýcý (seviye 4) geri kalanýnýda okçu (seviye 4) temis oluo 3 þifa büyüsü (seviye 3)
Ganimet kasýyorsan 3 þifa büyüsü çok masraflý deðil mi?

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ottoman
  • Klaným : Turkish Ghosts
« Yanýtla #17 : 01 Þubat 2014, Cumartesi - 19:16 »
Soyle býr sey var bellý býr sevýye ve kupadan sonra bu tarz koylerle karþýlaþmak býraz zor oluyor.benim ana binam 10. seviye ve ben 1 sýfacý 4. seviye 6 bombacý 6. seviye 40 okçu 6. seviye 30 goblin 6. seviye 8 dev 6. seviye  42 dalkavuk 5. seviye oda 6 oluo az kaldý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 3 hýz iksiri ve 2 þifa onlarda maximum seviye ve benim savaþ baþýna maliyetim ortalama 250 býn ýksýr ve 50 bin altýn adam ararken 50 kere basýom ortalama. kazandýðým  ganimet genelde 300 býn 300  býn oluo ve karým 50 bin iksir ve 250 bin altýnký en ucuz geliþtirmenin 3 milyon  altýn olduðunu düþünecek olursak bu çok az bir ganimete tekabul ediyo gunde 10 tane savaþ yapýyorum ve yinede 1 iþcim genelde boþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bu arada 5b iþcim var

Beðeniyi çok görme :=)--Klanimiza bekleriz her daim kalici olmasanda bi cay içmeye gel Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap "turkish ghosts"

Çevrimdýþý Kingmortall

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Gökhan
  • Klaným : bolly-TÜRK
« Yanýtla #18 : 01 Haziran 2014, Pazar - 18:40 »
öyle diyon da hep iyi rakipler geliyor ara ara hep ayný ezik olanlardada ganimet yok 130 kiþilik ordu kampý hepsini okçu basarsan 2 3 havanda temiz bizzat denedim

Çevrimdýþý Kordonb01

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Kordonb01
  • Klaným : Turkish Power
« Yanýtla #19 : 09 Haziran 2014, Pazartesi - 17:12 »
Ben 10 dev 2 sifacý geri kalanlar barbar ile savasýyorum savunmalar devle uðrasýrken barbarlar diðer seyleri yýkýp kazanýyorum

Çevrimdýþý Megsteal

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : HolyGrail
  • Klaným : Love Fist
« Yanýtla #20 : 07 Temmuz 2014, Pazartesi - 17:53 »
Oyunda 54 lvlim ama eski kullanýcýlardaným bi ara oyunu býrakmýþtým. Ben varken klan savasý yoktu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Oyunda en iyi ganimet okcuyla kasýlýr. Ama siz iþi garantiye almak için dediklerimi uygulayýn.185 asker yerim var.Klan aleme dev istiyorum kendim de 4 tane dev basýyorum 4-6 duvar kýrýcý 15 barbar 35 goblin gerisini okcu basýyorum. Dili o an nerede sabah 7-8 ise saat oraya ayarlýyorum ve saldýrý baþlasýnn! okcu barbar ve goblinleri korumak için önden birkaç tane dev atýn. Arkasýndan madenlere sýrasýyla barbar goblin ve okcularý basýn ama hepsini deðil. dikkat! bu taktigi yanlýzca eger adamýn madenleri ful ise , ganimet coksa ve koy binasý sizin binanýzdan düþük deðilse yapabilirsiniz. Bildiklerimi sizle paylaþtým inanýn çok iþe yarýyo.

Çevrimdýþý MrFetish

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : UhuWa
« Yanýtla #21 : 08 Temmuz 2014, Salý - 13:14 »
full okçu basýyorsanýz eðer cok hýzlý asker ürettiðiniz için kalkaný kaldýrdýðýn anda 3 saldýrý yapman lazýmki arka arkaya en ufak bir saldýrý yediðinde kazandýklarýný kaybetmemek için

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
« Yanýtla #22 : 08 Temmuz 2014, Salý - 13:34 »
Benim kapasitem 135 kiþilik 4 dev ( lvl 3 ) 2 duvar yýkýcý ( lvl 3 ) 56 okçu  ( lvl 3 ) 55 goblin ( lvl 3 ) basýyorum . Eðer maden 1 sýra arkadaysa dev ve duvar yýkýcýya duvarý patlatýyorum . Okçularý hem savunmaya hem madenlere yakýn olan yerlere ( hepsini deðil ) yolluyorum  goblinleri ise madenlere yakýn ve gruplar halinde yolluyorum ( birkaç maden grubu varsa hepsi için ayný þeyi yapýyorum . Kalan askerlerle de % 50 yi yapýyorum ve hem kupa hem ganimet kazanýyorum .

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Çevrimdýþý Kralxx

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Kralxx
  • Klaným : TiTaNÝC
« Yanýtla #23 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 15:34 »
190 kiþilik kapasitede 12 bombacý yarý okcu yarý barbar yapýyorum çok iþe yarýyor iþk barbarlarý sonra okcularý salýyorum