Gönderen Konu: 0-25 OKUNMASI GEREKEN BİLGİLER-2 (AĞIR DETAY İÇERİR)  (Okunma sayısı 2386 defa)

Çevrimdışı NwFTxS

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 5
  • Durumum:
  • 1923TÜRK
  • 13 Mesajı Toplam
    23 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Mt
  • Klanım : 1923TÜRK
0-25 OKUNMASI GEREKEN BİLGİLER-2 (AĞIR DETAY İÇERİR)
« : 04 Ocak 2014, Cumartesi - 17:21 »
Merhaba arkadaşlar daha önce konuyu açmıştım ancak bu ciddi detaylı nedeni ise oyuna sizin için tekrar başladım ve daha yararlı çözümler ürettim .

Öncelikle savunmaya hiç dokunmayın hatta hiçbirşeye 4 köy binasına kadar sadece ama sadece iksir altın madenlerini ve deposunu yükseltin böylece herzaman deponuz full kalıyor altın ve iksir depolarınızı duvarla sarın etrafına savunma yerleştirin askerleriniz barbar ve dev olsun 3 günlük kalkanı sakın harcamayın vede hiç kimseye saldırmayın sadece goblinlere saldırın ileride çok ihtiyacınıza yarıyacak arkadaşlar gelelim seviye 4 köy binası olunca tekrar ilk yapmamız gereken depo ve madenleri fullemek ondan sonra bütün savunmaları en üst seviyeye getirin arkasından duvarları 2 yapın ancak köy binasına ve savunmaya değil hammaddeye duvar harcayın sakın taş kullanmayın 1 tane bile ve etrafta hiçbirşeye kalmasın (taş çalı ağaç) en son 5 olmadan önce havanı 2 yapın lab. Daki asker seviyesi okçu ve barbar 2 devi 5. Seviye köy binasındayken geliştirin yanlız ne olursa olsun goblinlerin peşini bırakmayın bu yöntemle 1 haftada 3. İnşaatçımı aldım ve 35 levelim arkadaşlar 30 level olana kadar kupa kasmayın bronz 2 de kalın 30 la den sonra 1250 kupa için kasılın herzaman sorularınızı bekliyorum ayrıca çok önemli ise klan kurun geliyim ve size yardım edeyim 1250 kupa kasmak için klan kalesinde 5-6 seviye bişeyler olsun isteyen arkadaşlar çağırın yardım edeyim

İyi oyunlar iyi eğlenceler

1923TÜRK

L&M 4ever

+repinde değilim yardımım dokunsun yeter

NwFTxS 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: efsane1 (28 Mart 2015, Cumartesi - 23:30), DR.Atheltic (05 Ocak 2014, Pazar - 21:36)

Çevrimdışı cantstop

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
Ynt: 0-25 OKUNMASI GEREKEN BİLGİLER-2 (AĞIR DETAY İÇERİR)
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2014, Çarşamba - 04:00 »
Dostum bemim anlamadigim savunmalari vs. son seviyeye getirin derken ne demek istiyorsun ? Yani hangi seviyeye getirelim? bu arada bilgilerin cok iyi tesekkurler.

Çevrimdışı NwFTxS

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 5
  • Durumum:
  • 1923TÜRK
  • 13 Mesajı Toplam
    23 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Mt
  • Klanım : 1923TÜRK
Ynt: 0-25 OKUNMASI GEREKEN BİLGİLER-2 (AĞIR DETAY İÇERİR)
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2014, Çarşamba - 21:41 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Dostum bemim anlamadigim savunmalari vs. son seviyeye getirin derken ne demek istiyorsun ? Yani hangi seviyeye getirelim? bu arada bilgilerin cok iyi tesekkurler.
son seviye derken köy binan 3ise sallıyorum 4 . Seviye toptan 5 yapmak icin köy binanım4. Seviye yap diyicektir

L&M 4ever

+repinde değilim yardımım dokunsun yeter