@ iþaretini ben bluestacksta Shift+2 þeklinede yapýyorum.Bazen buda olmayabiliyor.Öyle durumlarda teamwiewer kullanarak baþka cihazdan @ iþsareti yapýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Anlatýlan gibi olmuyor ! Oyun Verileri indiriliyor Diye biþey cýkýyor ama hiç biþeyde indirmiyor öyle kalýyor saatlerce bekledim .. Lütfen Destek olunn
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap@ iþaretini ben bluestacksta Shift+2 þeklinede yapýyorum.Bazen buda olmayabiliyor.Öyle durumlarda teamwiewer kullanarak baþka cihazdan @ iþsareti yapýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Gerek kalmadý dün akþam hallettim oynuyorum clash of clansý bu arada Shift+2 olmazsa alt+2 veya shift+alt+2 deneyin
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap@ iþaretini ben bluestacksta Shift+2 þeklinede yapýyorum.Bazen buda olmayabiliyor.Öyle durumlarda teamwiewer kullanarak baþka cihazdan @ iþsareti yapýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Gerek kalmadý dün akþam hallettim oynuyorum clash of clansý bu arada Shift+2 olmazsa alt+2 veya shift+alt+2 deneyinbunlara gerek yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap maili yazýn þifre bölümüne geçin @gmail.com'u otomatik koyar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapEmeðiniz için teþekkür ederim paylaþým süper fakat bir hata alýyorum yardýmcý olursanýz sevinirim. programý kurdum ve daha sonrasýnda dediðiniz gibi BlueStacks App Player'ý kaldýrdým pc yi kapatýp açtým ve tekrar kurmak istedim "BlueStacks App Player download is in progress" hatasý aldým bunun için ne yapmam lazým ?internet baðlantýnýz veya o an bluestack serverýn da bir sorun olmuþ olabilir. modeminizi resetleyip baþtan deneyin..
Emeðiniz için teþekkür ederim paylaþým süper fakat bir hata alýyorum yardýmcý olursanýz sevinirim. programý kurdum ve daha sonrasýnda dediðiniz gibi BlueStacks App Player'ý kaldýrdým pc yi kapatýp açtým ve tekrar kurmak istedim "BlueStacks App Player download is in progress" hatasý aldým bunun için ne yapmam lazým ?
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yaphepsini adým adým yaptým yinede aldýðým hata sunucudan bilgi alýnýrken hata oluþtu bende ayný hata var herkesdemi ayný hata varrinternet baðlantýnýzla alakalýdýr.
hepsini adým adým yaptým yinede aldýðým hata sunucudan bilgi alýnýrken hata oluþtu
Benim sorunum Supercell'e mail atmak istiyorum ama yanýna resim ekleyemiyorum çünkü bluestacksta,telefondaki gibi nasýl ekran görüntüsü alýnýr bilmitorum..Bunu nasýl yapabilecegim konusunda fikri olan varmý ?