Ben düzeleceðini umut etmiyorum çünkü oyunda hile var ve hile olduðu sürece hiçbir deðiþiklik olmaz ganimet oranlarýnda
adamlar ayarlýyor ganimet sýnýrýný sonra oturuyor bekliyor. resmen emek hýrsýzlýðý. kullananlara söylüyorum insanlarýn hakkýna göz dikiyorsunuz. ayýptýr günahtýr.
Oyunda hile olmadýðýný kaçar defa anlattýlar site büyükleri, Oyunda hile yok çünkü oyun tablet üzerinden deðil Supercell in sunucularý üstünden oynanmaktadýr . Kendi tabletinde taþ sayýný 1 milyon da yapsan yine de ayný kalýyor .
Oyunda bazen küçük açýklar olabiliyor güncellemelerden sonra , o da 1-2 gün içinde kapatýlýyor .
Bu oyunda bile yapmanýn 2 yolu var , biri supercell in sunucusuna virüs bulaþtýrmak ve bu da imkansýz gibi bir þey , yapanlar da hapis cezasý yiyebilir .
2. Yolu ise sunuculardaki dosyalarý deðiþtirmek , ama bu da maalesef kýsa sürede farkediliyor ve bakým aralarýnda gideriliyor .
Oyunda bunun dýþýnda çok taþ kazanmanýn hile denilebilicek 2 yöntemi var , biri offline olmak ki aðaç falan çýksýn , 2. Si ise parayla taþ almak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Iyi oyunlar , bol ganimetler