Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Arkadaslar Clash of clansda yeni ganimet hilesi buldum.Bildiyiniz kadariyla ayarlarda dil deyisme secenekleri var.Dilleri deyisdikde Saat farki oluyo.MEsala italyan diliyle turkcenin arasinda 5 saat fark var.Bu zaman goblinlerle daha cok ganimet toplaya bilirsiniz.Sabahlar italyan aksamlar ise Çince oynayin.Benden bu kadar iyi oyunlar.Bol ganimetler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Arkadaslar Clash of clansda yeni ganimet hilesi buldum.Bildiyiniz kadariyla ayarlarda dil deyisme secenekleri var.Dilleri deyisdikde Saat farki oluyo.MEsala italyan diliyle turkcenin arasinda 5 saat fark var.Bu zaman goblinlerle daha cok ganimet toplaya bilirsiniz.Sabahlar italyan aksamlar ise Çince oynayin.Benden bu kadar iyi oyunlar.Bol ganimetler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBu oyun tek server üzerinden kontrol edilmekte ve saat dilimi olarak server saatini kullanmaktayýz. Oyuncularýn Dil seçeneðini deðiþtirmesi sadece menü dilini deðiþtirdiðini kavramanýz gerekmekte. Dil seçeneðini deðiþtirmek server saatini deðiþtirmiyor. Saldýrý ararken hiç baktýnmý bilmiyorum kaçtane Türk köyü denk geliyor ? Ýtalyanca yapýnca dili italyan köylerimi çýkýyor ? Ýtalya 5 saat geride diyorsun Amerika 7 saat geride. Dili Ýngilizce yaparým 7 saat boyunca ganimet kasarým senin mantýðýnla. Senin ki bir hile deðil belki bir ipucu olabilir. Ama bana sorarsan bir ipucu bile deðil. Bu konuyu ilk açan senmiþsin gibi gelip yeni ganimet kazanma yollarý diye konu açýyorsun. Önce bir forumda arat belki senden önce baþkalarý açmýþtýr. Toplam mesaj sayýn 1, oda açtýðýn bu konu. Seni ve zekaný kutluyorum arkadaþým.Ýyi Forumlar.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Arkadaslar Clash of clansda yeni ganimet hilesi buldum.Bildiyiniz kadariyla ayarlarda dil deyisme secenekleri var.Dilleri deyisdikde Saat farki oluyo.MEsala italyan diliyle turkcenin arasinda 5 saat fark var.Bu zaman goblinlerle daha cok ganimet toplaya bilirsiniz.Sabahlar italyan aksamlar ise Çince oynayin.Benden bu kadar iyi oyunlar.Bol ganimetler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBu oyun tek server üzerinden kontrol edilmekte ve saat dilimi olarak server saatini kullanmaktayýz. Oyuncularýn Dil seçeneðini deðiþtirmesi sadece menü dilini deðiþtirdiðini kavramanýz gerekmekte. Dil seçeneðini deðiþtirmek server saatini deðiþtirmiyor. Saldýrý ararken hiç baktýnmý bilmiyorum kaçtane Türk köyü denk geliyor ? Ýtalyanca yapýnca dili italyan köylerimi çýkýyor ? Ýtalya 5 saat geride diyorsun Amerika 7 saat geride. Dili Ýngilizce yaparým 7 saat boyunca ganimet kasarým senin mantýðýnla. Senin ki bir hile deðil belki bir ipucu olabilir. Ama bana sorarsan bir ipucu bile deðil. Bu konuyu ilk açan senmiþsin gibi gelip yeni ganimet kazanma yollarý diye konu açýyorsun. Önce bir forumda arat belki senden önce baþkalarý açmýþtýr. Toplam mesaj sayýn 1, oda açtýðýn bu konu. Seni ve zekaný kutluyorum arkadaþým.Ýyi Forumlar.Söylediðin herþeye katýlýyorum, zaten üstte benzer þeyler yazmýþým, sadece son cümlene katýlmýyorum "seni ve zekaný kutluyorum" bu biraz sert oldu.!Beþinci maddeLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
madem server deðiþmiyor globalden yazýn bakýyým türkçe cevap veriyorlarmý tamamýyle server deðiþiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap