Gönderen Konu: İpod Taki Game Center Hesabımı Android Aktardım Aktarmasaydım Keske Yardımmmm.!!  (Okunma sayısı 1629 defa)

Çevrimdışı BerkayYanar

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : 8erk4y 95
  • Klanım : EMERGENCY 112
Merhaba Arkadaşlar Ben Eskiden İpod İle Oyuna Başladım Ve Köyümü Geliştirdim Sonra Android S3 Mini Telefon Aldım Ve Köyümü Ona Aktardım Oynadım oYUNU Baya Bi Telefonum Bozulduu s3 Garantiye Yolladım Ve garantiden geldiğinde hersey silinmis google hesabımı filan unuttum ve tekrar clash of clans indirdim ve köyüm 0 lvl basladı tekrar ipod girip ordaki köyümü aynı şekil andorid aktarmak istedim ama su hatayı aldım mevcut köy zaten bağlı diyordu bu yüzden böyle kaldım sorunu nasıl cözebilirim ipodtaki hesabımı android aktarabilirim yada game center hesabımı googleye aktarma şansım varmı yardım ederseniz cok sevinirim lütfen cevap bekliyorum :S

aDemm078

• Ziyaretçi
Oyuna kayıtlı google hesabınızı unuttuğunuz için birşey yapamazsınız. Geçmiş olsun , iyi forumlar.

Çevrimdışı Leadsoldiers067

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 12 Mesajı Toplam
    16 Kere Beğenildi
Tel resetlendiğinde google play hesabın silinmez hesabı biliyosan hesabın yüklenir bilmiyorsan geçmiş olsun demekten başka bişey yok.

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

ŞEHZADEBEYİ

• Ziyaretçi
hesabı bulmaktan başka çözüm yolu yok;

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap