1250 kupa problemi olan arkadaşlar, saldırılarda rakibin sadece belediye binalarını hedef alacak şekilde taarruz edin, mesela belediye binası sur dışında olan yada belediye binaları surların hemen yanında olan köylere tüm atak gücünüzü kullanarak saldırın,
belediye binasını yıkarsanız zaten en düşük
5 kupa alırsınız, aşağıya kendi taktiğimi yazıyorum, teşekkür edersiniz artık Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap80 okçu
20 goblin
4 dev
ve klan ile taarruza kalkıyoruz
-belediye binası müsait olan rakip arıyoruz ( isterse leveli 65-70 olsun fark etmez )
-önce bir kac tane yem atıyoruz havanları engellemek için
-sonra tüm okçularımızı belediye binasının yanına indiriyoruz,
-okçular kısa sürede bazen sert çarpışmadan sonra belediye binasını indiriyorlar-
-okçular belediye binası ile ilgilenirken goblinleri de sur dışında müsait olan altın ve iksir madenlerine salıp belediye binasının yanında hem para ve iksir hemde % yüzdeyi arttırarak daha fazla kupa alıyoruz
-köy binasının yanına bazen tesla vs gizli tuzaklar kuruyorlar bunun için bir kac tane asker her zaman bulundurun mesala klanda olabilir bu, maksat savunmanın dikkatini dağıtıp oyalayarak köy binasının yıkılmasını sağlamak.
tam bir hafta 1240-1170 arasında gidip geldim ettim etmedim yakalayamadım 1250 öyle ki bir ara 1250 yi bana saldıranı yenerek geçmişim ama sonra biri saldırmış bana tekrar 1250 aşağı bile düşmüşüm Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yapsonra bu parlak fikir geldi ve inanın 1200 den 1250 ye yaklaşık 1-2 saatte geçtim
yanlız şimdi 3. inşaatçıyı aldım oyunun anlam ve önemi bitti gibi benim için benim fikrim 1500 de ve 2000 de inşaat kulubeleri yada ödüller olmalı ki heves kırılmasın Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yapnot: 3. kulubeyi aldıktan sonra size nasıl bir günde 2 milyona yakın para kazanılır onu anlatacam inşallah Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap