Gönderen Konu: Hesabım çalındı. Banlatma veya köyü sildirme gibi bir durum var mı?  (Okunma sayısı 2042 defa)

Çevrimdışı Scrippo

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajı Toplam
    14 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Genc
Merhabalar geçen oyunu takas edecekken dolandırıcının teki her türlü bilgiyi üzerine yapıp oyunu çalıp engelledi. Ama akıllı dolandırıcı arkadaşımız oyunu tabletten silmemi beklemeden engelledi. Şuan oyuna girebiliyorum ama o girdiğinde beni atıyor. Girdiğimde hemen 2. gmailimi girdim oyuna ama çakışıyor uyarısı verdi. Globalden kendimi report ettirdim fakat sadece chat ban yedim. Hesabı direk olarak sildirme ya da banlatma gibi bir durum var mıdır?

Çevrimdışı Admin

• Site Lideri
  • *
  • Rep Puanı : 360
  • Durumum:
  • 989 Mesajı Toplam
    3240 Kere Beğenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • Klanım : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Hesabım çalındı. Banlatma veya köyü sildirme gibi bir durum var mı?
« Yanıtla #1 : 30 Nisan 2014, Çarşamba - 17:47 »
karşıtaraf ile uzlaşarak anca çözebilirsin durumu , sildirmek sana zarar olacağından (ki böyle bir şeçenek yok)

tavsiyem oyununun hesabı sende ise , onun cihazı resetlemesini yada farklı köy açmasını bekleyip şifreleri değiştirmelisin eğer hesap tamamen ondaysa üzgünüm supercell hesap satışlarında doğacak problemlerde hiçbirşekilde destek vermemektedir.

Çevrimdışı Scrippo

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajı Toplam
    14 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Genc
Ynt: Hesabım çalındı. Banlatma veya köyü sildirme gibi bir durum var mı?
« Yanıtla #2 : 30 Nisan 2014, Çarşamba - 18:26 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
karşıtaraf ile uzlaşarak anca çözebilirsin durumu , sildirmek sana zarar olacağından (ki böyle bir şeçenek yok)

tavsiyem oyununun hesabı sende ise , onun cihazı resetlemesini yada farklı köy açmasını bekleyip şifreleri değiştirmelisin eğer hesap tamamen ondaysa üzgünüm supercell hesap satışlarında doğacak problemlerde hiçbirşekilde destek vermemektedir.

Anladım hocam, tecrübe oldu 60 levellik hesabım gitti. İnsanlar çok insafsız 20 - 30 lira için neler yapıyorlar işte. Sağlık olsun artık Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap