Gönderen Konu: isim  (Okunma sayısı 1662 defa)

Çevrimdışı ratava

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : zafed
  • Klanım : apple TÜRKİYE
isim
« : 01 Haziran 2014, Pazar - 14:10 »
Bir keriliğe mahsus köy ismini değiştirebilirmiyim çünkü köyümün ismini zafer yapicaktim ama zafed oldu lutfen degistirmeme yardim edin

Çevrimdışı Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajı Toplam
    369 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klanım : 1453
Ynt: isim
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2014, Pazar - 14:32 »
Burasi forum ile alakali öneri ve sikayet bolumu.  Ayrica koy ismini degistiremezsin.

Gayemiz Değildir Makam, Şan, Şöhret.
Tek Derdimiz Vatana Hizmet.

Bir elimde silah, birinde Kur-an. Geldi diyorlar bak şehitlik sıran!
Babam bile olsa karşımda duran, önce V A T A N sonra V A T A N!

Çevrimdışı bodrumtr48

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Dejavu
  • Klanım : TeamDiamond
ikilem
« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2014, Pazar - 04:44 »
Yeter artik onu kaç kere uyardim arkadaslar hemwn konuya geciyorum TeaMDiamonD adıbda bur klanim var bununla ilgili sayfa ve blog bile açtım fakat bu şahıs ismi ve klan ismini ayni yaptiğı için gelecek klan arkadaslari aratmada ikileme birakiyor buyuzden klan arkadaslari klana gelmiyor bu sayede kac oyuncu kacirsdim luyfen cezasini bildirin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap buda kaniti

Çevrimdışı Anıl

• CLASHER!
  • *
  • Rep Puanı : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajı Toplam
    757 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Anıl
Ynt: ikilem
« Yanıtla #3 : 20 Temmuz 2014, Pazar - 13:27 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Yeter artik onu kaç kere uyardim arkadaslar hemwn konuya geciyorum TeaMDiamonD adıbda bur klanim var bununla ilgili sayfa ve blog bile açtım fakat bu şahıs ismi ve klan ismini ayni yaptiğı için gelecek klan arkadaslari aratmada ikileme birakiyor buyuzden klan arkadaslari klana gelmiyor bu sayede kac oyuncu kacirsdim luyfen cezasini bildirin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap buda kaniti

Dediğinizi anlamadım . Lütfen kelimeleri düzgün yazarmısınız her kelimede hata var .Ayrıca bunun yeri başkasının konusunun altı değil.

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdışı Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajı Toplam
    369 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klanım : 1453
Ynt: ikilem
« Yanıtla #4 : 20 Temmuz 2014, Pazar - 16:34 »

Dediğinizi anlamadım . Lütfen kelimeleri düzgün yazarmısınız her kelimede hata var .Ayrıca bunun yeri başkasının konusunun altı değil.
Anıl, arkadaş anladığım kadarı ile aynı isimlerden şikayetçi. Oyun ile alakalı bir şikayette bulunuyor.
Forum sayfamız Supercell firması ile bağımsız çalışmaktadır. Oyun içine müdahele edemiyoruz.

İyi Forumlar. Konu Kilit.

Gayemiz Değildir Makam, Şan, Şöhret.
Tek Derdimiz Vatana Hizmet.

Bir elimde silah, birinde Kur-an. Geldi diyorlar bak şehitlik sıran!
Babam bile olsa karşımda duran, önce V A T A N sonra V A T A N!

Çevrimdışı Anıl

• CLASHER!
  • *
  • Rep Puanı : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajı Toplam
    757 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Anıl
Ynt: isim
« Yanıtla #5 : 20 Temmuz 2014, Pazar - 16:51 »
İnsanlar istediği ismi koymakta özgür kimseyi şikayet edemezsiniz.Eğer herkez farklı isim koysaydı ortaya saçma isimler çıkardı.

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.