Gönderen Konu: kislalarla ilgili onemli oneri (eminim cok begeneceksiniz)  (Okunma sayısı 1303 defa)

Çevrimdışı skandal

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
kislalarla ilgili onemli oneri (eminim cok begeneceksiniz)
« : 10 Aralık 2013, Salı - 20:40 »
Merhaba onerim var. bu oneriyi eminimki bircok kisi cok sevecek ve onayliyacak. supercelle yazacaktim ama bulamadim nereye yqzacagimi.. formuda incelemedim daha onceden boyle bir konu acan varmi diye.. Arkadaslar artik koyumuz gelistikce her savasa duzenli ordu ile gidiyoruz bu herkezin malumu. Benimde aklimda soyle bir fikir var ; Her savasta surekli tek tek kislaya girip asker basiyoruz. COC ekibi buna bir el atmali diye dusundum. biz kac asker basacagimizi kislaya kaydetsek atiyorum 1.kislaya 56 okcu, 2.kislaya 56 okcu, 3.kislaya 8 dev ve 2 duvar kirici , 4.kislaya 8dev ve 2 duvar kirici .. bu benim savas taktigi mesela ben bunu kayit etsem, savatan cikincada tek bir tus ile butun kislalarda yukarida yazdigim asker sayilari otomatik olarak asker basmaya baslasa nasil olur? Her kislaya girip tek tek asker ayarlamak hem kulfet hemde buyuk zaman kaybi... insallah herkez begenir bunu. ve yetkililere en kisa zamanda mesaj atarsiniz ben bulamadim nerden atacagimi. iyi geceler. bircok kisinin eminim + sini alacagim...

« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, Salı - 20:42 Gönderen: skandal »

skandal 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: Khaleesi (12 Ocak 2014, Pazar - 00:58), Killer1453 (17 Aralık 2013, Salı - 17:21)

Çevrimdışı Peace

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 3
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajı Toplam
    43 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Peace
Ynt: kislalarla ilgili onemli oneri (eminim cok begeneceksiniz)
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2013, Salı - 21:17 »
Bende aynısı düşündüm de. Bunun bir maliyeti olmalı yoksa yapılmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajı Toplam
    56 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Killer1453
« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2013, Salı - 17:21 »
Pek böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum belki yılbaşından sonra gelebilir.

Çevrimdışı MeRHaMeTSiZ

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : MeRHaMeTSiZ
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2013, Cuma - 11:58 »
bence buda farklı bir bakış açısı ama başka asker basmak istersen yeniden düzenleme yapman gerekecek + ve - olayı

Çevrimdışı nukecison

• 37.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 3
  • Durumum:
  • 28 Mesajı Toplam
    64 Kere Beğenildi
  • COC Nick : sezer
  • Klanım : IRResisTibLe
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2013, Cuma - 12:54 »
Hepimiz düşünmüşüktür bence gayet mantıklı güzel bi uygulama olur Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap