Arkadaşlar Cuma öğleden sonra köyümden çıkıp tekrar geri girmek istediğimde köyümün silindiğini gördüm.Cuma öğleden sonra süpercell e mesaj attım zaten mail atmaktan başka çareniz de yok.Appel da aramadığım yetkili kalmadı onlar sorumlu olmadıklarını söylediler.Bugün günlerden Salı hala süpercell den haber yok bu arada kupalarım 3505 ten 3420 ye düştü İnsanları kazıklamak herhalde bu olsa gerek.Nasıl bir iş zihniyeti ve ahlakı yorumu sizlere bırakıyorum.Yasal yollardan mücadelemi başlattım.İnsanlarla dalga geçmenin ne olduğunu birilerinin bu şirkete öğretmesi lazım.Saygılarımla
Merhaba
Daha önce başka bir yere yazdığın mesajdada söylediğim gibi, öncelikle geçmiş olsun, onca emeğin gitmesi herkesi üzer ve öfkelendirir, ancak aşağıda yazdığın gibi köyün anladığım kadarıyle duruyor silinmemiş, başka hesaptan görebildiğini yazmışsın, hangi işletim sistemini kullanıyorsun bilmiyorum ama şayet ios ise game center hesabına ilişkilendirdiysen hesaba birşey olmaz, geçerli game centera girince eski köyü yükleyip yüklemeyeceğini sorar, şayet android kullanıyorsan o zamanda google play ile senkronize etmiş olman lazım, eğer ettiysen yine kaybolmaz, bunların hepsi bir sonuç vermediyse tek çare seninde yaptığın gibi doğru yere mail atmak ve beklemek, supercell support' a,
Bunun dışında yapabileceğimiz bir şey varsa söyle lütfen, tekrar geçmiş olsun, umarım köyüne kavuşursun