Klan'imi tanıtmak amaçlı yaptığım, Klana davet başlığı altındaki açıklama kısmını 2 defa duzeltmeme ve herşeyi doğru yapmama rağmen, saygı değer bir moderator benim konumu silme kararı alıyor. Bakın arkadaslar uyarı vardır, rahatsız etmek vardır. Sizden ricam herkese yetki vermeyiniz. İsim vermiyorum fakat tek arzum işi gücü olan insanların bırakın da noktası virgulu farklı olsun. Ben her seferinde size perfect sunum yapacak zamana sahip olsam ınan ki sizden yetki talep ederim.
Arkadaşın yersiz uyarısını ilk seferde dikkate aldım ve sadece (telefonum buna müsait olmadığı için klan fotosu koyamadim) ,yeni başlık açmakla yetindim. 2.seferinde yine benim basligimi ve hatta nerden baksanız 100 kişinin başlığını sürekli uyarı mesajı ile kirlettiği için onu uyardım. İşiniz rahatsız etmek olmasin rica ediyorum silin mesajınizi diyerek... fakat karşılığı benim konu basligimi silmek oldu... Noktam ile virgulum tamamen sizin isteğinize göre olacaksa, ya buyrun siz yazın yada herkesi kapatın kendi kendinize mesaj atın. Ayıptır.
Teşekkürler. ...Ve ne olur isim vermedigime pişman etmeyin.